Güzel çekmiş
qsaw Üye V/RS' Alıntı: Bunlarda benden test için çekmiştim şimdilik C6-01 Şunu söyleyim bence bir telefona göre gayet net fotoğraf çekiyor Genişletmek için tıkla ... Bende Bu kadar güzel çekmiyor hem azıcık titrese elim heme foto kayık duruyor
V/RS' Alıntı: Bunlarda benden test için çekmiştim şimdilik C6-01 Şunu söyleyim bence bir telefona göre gayet net fotoğraf çekiyor Genişletmek için tıkla ... Bende Bu kadar güzel çekmiyor hem azıcık titrese elim heme foto kayık duruyor
Makale_Helvetia Üye konya da çok büyüdü gitgide de güzelleşiyor anadolunun incisi olacak ilerleyen yıllarda
Navy Blue Üye Türkiye'nin 6. büyük şehri oldu bile gelip görmen lazım mutlaka... daha ne modern ve gelişmiş yerleri var onlarıda paylaşırım
Türkiye'nin 6. büyük şehri oldu bile gelip görmen lazım mutlaka... daha ne modern ve gelişmiş yerleri var onlarıda paylaşırım
Makale_Helvetia Üye valla transit geçtik angaradan bayır aşağı görmek kısmet olmadı birdahakine artık
V/RS Üye Konu Sahibi İşte 8 MP lik C6-01 ve 10 MP lik Nikon S230 foto karşılaştırmam Nikon S230 C6-01 Nikon C6-01 Nikon C6-01
İşte 8 MP lik C6-01 ve 10 MP lik Nikon S230 foto karşılaştırmam Nikon S230 C6-01 Nikon C6-01 Nikon C6-01
qsaw Üye ----------Eklendi @ 17:17:29 ---------- Yazıldı @ 17:17:14 ---------- ----------Eklendi @ 17:17:46 ---------- Yazıldı @ 17:17:29 ----------
----------Eklendi @ 17:17:29 ---------- Yazıldı @ 17:17:14 ---------- ----------Eklendi @ 17:17:46 ---------- Yazıldı @ 17:17:29 ----------
V/RS Üye Konu Sahibi süper çekimler kamerasına kötü diyenler utansın resmen nikon fotoğraf makinasının çektiği fotolardan daha net foto çekiyorum
süper çekimler kamerasına kötü diyenler utansın resmen nikon fotoğraf makinasının çektiği fotolardan daha net foto çekiyorum
Re13eL Üye Kocaeli Umuttepe Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzmit Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kocaeli Umuttepe Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzmit Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
qsaw Üye Re13eL' Alıntı: Kocaeli Umuttepe Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzmit Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yakınımdaymış sın
Re13eL' Alıntı: Kocaeli Umuttepe Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzmit Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yakınımdaymış sın
Re13eL Üye qsaw' Alıntı: yakınımdaymış sın Genişletmek için tıkla ... İzmir'den geldik buralara küçük şehir gibi kalıyo burası oranın yanında
qsaw' Alıntı: yakınımdaymış sın Genişletmek için tıkla ... İzmir'den geldik buralara küçük şehir gibi kalıyo burası oranın yanında
V/RS Üye Konu Sahibi Re13eL' Alıntı: Kocaeli Umuttepe Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzmit Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Alınma ama fotolar çokmu bulanık sanki
Re13eL' Alıntı: Kocaeli Umuttepe Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzmit Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Alınma ama fotolar çokmu bulanık sanki
Re13eL Üye V/RS' Alıntı: Alınma ama fotolar çokmu bulanık sanki Genişletmek için tıkla ... yok alınmam 1. fotoyu acele ile çektim zaten 2.yide yürürken hiç bakmadan çektim sorun telefonda değil yani
V/RS' Alıntı: Alınma ama fotolar çokmu bulanık sanki Genişletmek için tıkla ... yok alınmam 1. fotoyu acele ile çektim zaten 2.yide yürürken hiç bakmadan çektim sorun telefonda değil yani