Nokia 701&c6-01&c7

Sponsorlu Bağlantılar

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701&c6-01&c7
Arkadaslar ben bu cihazlardan birini almak istlyorum.Acaba hangisi.701 1GHZ Clear black TFT yani IPS SYMBIAN3 Belle/C7 AMOLED/C6-01 Clear Black Amoled en iyi ekran c6-01 ama en hizlisi 701.Tavsiyeniz ne fiyat farkinida dikkate alin.

NOT:Symbian3 BELLE guncelleme si gelir mi c7 n8 vb.

devil____boy

Üye
symbian^3 olan tüm telefonlara belle gelecek sıralama 701 c7 c6-01 fiyatlar belli bu sıralamaya göre sen karar ver artık ama nokia alacaksan 701 olsun en azından bir işe yarasın işlemci ram vs yönlerden

qsaw

qsaw

Üye
güncellemenin bütün s^3 lere geleceği açıklandı

pRime.

pRime.

Üye
Nokia 701 açık ara dostum. :oke:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Tabii ki 701 :oke:

qsaw

qsaw

Üye
c6-01 de amoled ekran ve ayriyetten clearblack var.701 1ghz işlemci ile en önde ama daha fiyatı belli değil yani tam olarak bir karşılaştırma yapılamaz bende hem c7 hemde c6-01 var c6-01 in görünümü daha canlı veya c7 nin ekran koruyucusu kalın :ehe

----------Eklendi @ 21:29:52 ---------- Yazıldı @ 21:29:06 ----------

c6-01 nfc den dolayı çok gerilerde kalır tabi nfc işine yarayacaksa

ama fiyatına göre bence en iyi telefon

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
ama 701 clear black tft c6-01 clear black amoled pixelleri 640x360 acaba hangisi guzel ceker bu benim icin onemli diger ozelliklerde birinci 701 biliyorum ama ekran tipi benim kafami karistiriyor

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 de amoled ekran ve ayriyetten clearblack var.701 1ghz işlemci ile en önde ama daha fiyatı belli değil yani tam olarak bir karşılaştırma yapılamaz bende hem c7 hemde c6-01 var c6-01 in görünümü daha canlı veya c7 nin ekran koruyucusu kalın :ehe

----------Eklendi @ 21:29:52 ---------- Yazıldı @ 21:29:06 ----------

c6-01 nfc den dolayı çok gerilerde kalır tabi nfc işine yarayacaksa

ama fiyatına göre bence en iyi telefon

BU daha da kafami karistirdi

qsaw

qsaw

Üye
BU daha da kafami karistirdi
kardeş nokia nın kendi sitesi dışında sitelerden bakma yanlış yazıyorlar c7 ile c6-01 amoled 701 IPS-LCD şimdi geriye tek kalan şey IPS-LCD mi daha iyi amoled mi?

pRime.

pRime.

Üye
ama 701 clear black tft c6-01 clear black amoled pixelleri 640x360 acaba hangisi guzel ceker bu benim icin onemli diger ozelliklerde birinci 701 biliyorum ama ekran tipi benim kafami karistiriyor

Her türlü 701 dostum için rahat olsun, dünyadaki en parlak ekrana sahip. :oke:

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
evet daha yeni baktim da c6-01 de clear black amoled yaziyor digerleri senin dedigin

qsaw

qsaw

Üye
Yeni bir LCD almadan once TN, IPS ve PVA nedir bilmeniz de fayda var
LCD monitör alırken dikkat edilmesi gereken çok fazla detay var. Kontrast oranı, renkleri, görüntü açısı, işlemcisi gibi detayların hepsi önemli ama ufak ipuçları ile sizin için en iyi LCD’yi seçmenize yardım edebiliriz.
LCD panellerin üretilmesinde üç anahtar kullanılıyor; TN, IPS ve PVA.
Eğer görüntü kalitesi sizin için önemliyse TN’den memnun kalmayacaksınız. Diğer teknolojiler arasında en düşük özelliklere sahip olan TN’in en büyük avantajı ise diğerlerine göre daha ucuz olması. IPS ise genellikle grafik profesyonellerinin tercihi oluyor. Çünkü bu teknoloji ile üretilmiş olan LCD’ler renk konusunda oldukça başarılı. PVA, IPS kadar olmasa da yüksek kalitede ve genel kullanım için en iyi alternatiflerden biri.

Dikkat etmeniz gereken diğer detaylar…
TN paneller toplam 250 bin renk gösterebilirken, PVA ve IPS’lerin renkleri 16 milyondan başlıyor. Ama TN panel üreticileri genellikle ufak bir numara ile renk sayısını daha fazla gibi göstermeyi tercih ediyorlar. Titreşim yolu ile iki yakın renk arasında gidip gelen bir renk göstererek TN üreticileri 16 milyon renk gösterebildiklerini söylüyorlar, ama aslında renkler 250 bin ile sınırlı.
Son olarak Pixel Overdrive ve Dinamik Kontrast olarak sıkça duyduğunuz görüntü geliştirme yöntemlerine de dikkat etmek gerekiyor. Genellikle piksellere değişken akımlarda voltaj göndererek meydana gelen bu geliştirmeler etkili olsa da, eğer üretici doğru dengeyi tutturamazsa uzun vadede problem çıkartabilecek özellikler olabilir.
Bu özelliklere sahip bir LCD alacaksanız, üreticisine gerçekten güvendiğinizden emin olmanızda fayda var. Sonuç olarak bu noktalara dikkat ederek; ucuz bir seçenek olarak TN, profesyonel bir çözüm için IPS ve genel kullanım için PVA en uygun tercih olacaktır.

Alıntıdır.

Burada Bahsetmiş LCD Almak Üzerinde Ama Aynı Şey

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
gorilla glasd i yeni farkettim her halde daha iyidir 701 o zaman biraz daha para biriktirelim.

qsaw

qsaw

Üye
Açıkçası Bütçe Varsa 701:oke:

qsaw

qsaw

Üye
gorilla glasd i yeni farkettim her halde daha iyidir 701 o zaman biraz daha para biriktirelim.
Gerçi Her s^3 de var ama hani Yeni telefonların bazı özelliklerini eksiltirlerya bi üst modelleri çıkabilsin diye o yüzden yazdım :ehe

----------Eklendi @ 21:47:45 ---------- Yazıldı @ 21:46:43 ----------

Gorilla Glass = Dünyanın En Sağlam Camı

Youtubede videoları var

Türe

Türe

Üye
dusunmeye gerek bile yok aslinda tabiki 701 :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt