Nokia 701&c6-01&c7

Sponsorlu Bağlantılar

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
ben tam karar veriyorum biri bir sey diyor ne yapsam ki. pRimere c7 ve c6-1de de gorilla glasa var mi? normalde teknolojiyi yakindan takip edeeim ama bunlara dikkat etmemisimdir.

qsaw

qsaw

Üye
ben tam karar veriyorum biri bir sey diyor ne yapsam ki. pRimere c7 ve c6-1de de gorilla glasa var mi? normalde teknolojiyi yakindan takip edeeim ama bunlara dikkat etmemisimdir.
Var :oke:

----------Eklendi @ 21:56:16 ---------- Yazıldı @ 21:55:07 ----------

c7 nin hiç camının kırldığı videosuna rastlamadım

uribaju

uribaju

Üye
sirasiyle 701 c7 c601 hepsinin ekrani gorillaglass

pRime.

pRime.

Üye

Var dostum ama bence paranı biriktir 701 al.

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Uruloki

Uruloki

Üye
amoled daha renkli yani daha canlı renkler veriri fakat ips lcd gibi parlak değildir ama ips lcd ise renkleri biraz soluktur fakat 1000 nit için değer

----------Eklendi @ 22:12:19 ---------- Yazıldı @ 22:11:56 ----------

ve bencede 701

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bence hiç acele etme Fiyat netleşsin ondan sonra Düşün derim benim kullandıgım cihaz c6 01 ama yenı cıktıgında aldım 750 tl gibi bi fiyata sonradan 599 tl kadar düştü hiç acele etme..

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
amoled daha renkli yani daha canlı renkler veriri fakat ips lcd gibi parlak değildir ama ips lcd ise renkleri biraz soluktur fakat 1000 nit için değer

----------Eklendi @ 22:12:19 ---------- Yazıldı @ 22:11:56 ----------

ve bencede 701

Hepinize teşekkürler.701 e karar verdim.Alıp ilk deneyimlerimi sizlerle paylaşmak isterim.(Normalde symbian hayır diyordum ama Symbian^3 Belle de çoğu sorun düzeltilmiş.Bazı sorunlar olsa da alıcam çünkü Nokia Türkiye genel müdürü ile yapılan röpörtajda yeni bir Symbian^3 sürümünün önümüzdeki yıllarda geleceğini duyurdu.)

----------Eklendi @ 22:24:39 ---------- Yazıldı @ 22:21:35 ----------

bence hiç acele etme Fiyat netleşsin ondan sonra Düşün derim benim kullandıgım cihaz c6 01 ama yenı cıktıgında aldım 750 tl gibi bi fiyata sonradan 599 tl kadar düştü hiç acele etme..

Zaten çıkar çıkmaz almıcam biraz beklicem en azından 100 tl düşsün

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıdaki soruma cevap verebilir misiniz?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
varsa vardir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:zuhaha:

pRime.

pRime.

Üye
bi dakka yani c6-01 de de mi gorilla glass var?

Evet, siz ne sanıyordunuz ki? Gorilla glass olan camı zaten eğer dikkat ettiyseniz fazla çizilmemiştir.

----------Eklendi @ 20:24:48 ---------- Yazıldı @ 20:17:53 ----------

Ekmel linkini vermişti ama ben yine veriyorum:
Gorilla glass'in kendi sitesinden gördüğünüz üzere nokia n9 ve tüm symbian3 ailesi gorilla glass kullanmaktadır. S60v5'ten de nokia x6.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
çok şaşırdım.hani n9 galaxy s biliyordum da c6 filan bilmiyordum..adam maket bıçağıyla ekranı çiziyordu falan çok korkmuştum:Dben yapsam çizilir mi?:D

pRime.

pRime.

Üye
çok şaşırdım.hani n9 galaxy s biliyordum da c6 filan bilmiyordum..adam maket bıçağıyla ekranı çiziyordu falan çok korkmuştum:Dben yapsam çizilir mi?:D

Büyük ihtimal dayanır ama deneme derim. :D

----------Eklendi @ 20:50:50 ---------- Yazıldı @ 20:49:04 ----------

Bu arada nokia 700 ve 701 de gorilla glass kullanıyor. nokia 603 ise gorilla glass kullanmıyormuş ama çizilmeye dayanıklı bir cam kullanmış nokia.

Takipçi Satın Al

Üst Alt