IVI-Elia
Üye
C6-01 Ekran Sorunu(Kesiz Çizgiler Sorunu ARTTI artık diğer renklerde de var.)
Herkesin bilgiği gibi c6-01 de ekranda kesik çizgi sorunu var.(C7 de de).Ama bu sorun bazılarında yok çünkü onlar bir önceki dağıtım.Bir önceki dağıtım olan c6-01 de Bluetooth 2.1 ve AMOLED ekran bulunuyordu.3. ve 4. dağıtım da ise Clear Black AMOLED ve Bluetooth 3.0 bulunuyor.C7 de ise eski dağıtımlarda AMOLED ekran iken yeni dağıtımlarda Clear Black AMOLED yani her C6-01 ve C7 de kesik çizgi sorunu yok.Sadece Clear Black olanlarda var.Bu kargaşayı önledikten sonra asıl
SORUN:Benim tel. C6-01.3 RM-718 pocket4(4. dağıtım)Clear Black ve Bluetooth 3.0 olan sürüm.Ekranda kesik çizgi sorunu zaten vardı(beyaz ekranda) ama şimdi ise beyaz ekrandaki kesik çizgiler azaldı ama Belle duvar kağıtlarında açık mavi açık yeşil ve çok açık gri renklerde görünmeye başladı menüdeki mesajlar simgesinin üzerinde çok çok çok az da olsa belli olmaya başladı.Ya da ben fark etmemiştim siz de de böyle bir sorun var mı?
SORUN:Benim tel. C6-01.3 RM-718 pocket4(4. dağıtım)Clear Black ve Bluetooth 3.0 olan sürüm.Ekranda kesik çizgi sorunu zaten vardı(beyaz ekranda) ama şimdi ise beyaz ekrandaki kesik çizgiler azaldı ama Belle duvar kağıtlarında açık mavi açık yeşil ve çok açık gri renklerde görünmeye başladı menüdeki mesajlar simgesinin üzerinde çok çok çok az da olsa belli olmaya başladı.Ya da ben fark etmemiştim siz de de böyle bir sorun var mı?