C6-01 Ekran Sorunu(Kesiz Çizgiler Sorunu ARTTI artık diğer renklerde de var.)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Ekran Sorunu(Kesiz Çizgiler Sorunu ARTTI artık diğer renklerde de var.)
Herkesin bilgiği gibi c6-01 de ekranda kesik çizgi sorunu var.(C7 de de).Ama bu sorun bazılarında yok çünkü onlar bir önceki dağıtım.Bir önceki dağıtım olan c6-01 de Bluetooth 2.1 ve AMOLED ekran bulunuyordu.3. ve 4. dağıtım da ise Clear Black AMOLED ve Bluetooth 3.0 bulunuyor.C7 de ise eski dağıtımlarda AMOLED ekran iken yeni dağıtımlarda Clear Black AMOLED yani her C6-01 ve C7 de kesik çizgi sorunu yok.Sadece Clear Black olanlarda var.Bu kargaşayı önledikten sonra asıl

SORUN:Benim tel. C6-01.3 RM-718 pocket4(4. dağıtım)Clear Black ve Bluetooth 3.0 olan sürüm.Ekranda kesik çizgi sorunu zaten vardı(beyaz ekranda) ama şimdi ise beyaz ekrandaki kesik çizgiler azaldı ama Belle duvar kağıtlarında açık mavi açık yeşil ve çok açık gri renklerde görünmeye başladı menüdeki mesajlar simgesinin üzerinde çok çok çok az da olsa belli olmaya başladı.Ya da ben fark etmemiştim siz de de böyle bir sorun var mı?

samimenekse

samimenekse

Üye
Herkesin bilgiği gibi c6-01 de ekranda kesik çizgi sorunu var.(C7 de de).Ama bu sorun bazılarında yok çünkü onlar bir önceki dağıtım.Bir önceki dağıtım olan c6-01 de Bluetooth 2.1 ve AMOLED ekran bulunuyordu.3. ve 4. dağıtım da ise Clear Black AMOLED ve Bluetooth 3.0 bulunuyor.C7 de ise eski dağıtımlarda AMOLED ekran iken yeni dağıtımlarda Clear Black AMOLED yani her C6-01 ve C7 de kesik çizgi sorunu yok.Sadece Clear Black olanlarda var.Bu kargaşayı önledikten sonra asıl

SORUN:Benim tel. C6-01.3 RM-718 pocket4(4. dağıtım)Clear Black ve Bluetooth 3.0 olan sürüm.Ekranda kesik çizgi sorunu vardı(beyaz ekranda) şimdi ise beyaz ekrandaki kesik çizgiler azaldı ama Belle duvar kağıtlarında açık mavi açık yeşil ve çok açık gri renklerde görünmeye başladı menüdeki mesajlar simgesinin üzerinde çok çok çok az da olsa belli olmaya başladı.Ya da ben fark etmemiştim siz de de böyle bir sorun var mı?

Bu sorun değil diye düşünüyorum. Çünkü ekran statik elektrik ile çalıştığı için o çizgile dokunmatiğin çalışmasını sağlıyor. Fakat gece çekilen fotoğraflarda senin dediğin gibi fotğrafların üzerindeki çizgiler fotoğraf kalitesini düşürüyor..

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kaçıncı dağıtım olduğuna nerden bakabilirim merak ettim.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Kaçıncı dağıtım olduğuna nerden bakabilirim merak ettim.

Dostum bana bu bilgiyi Antalya KVK da verdiler. Onlar ürün kodunu imei numarasını alıp bişey yaptılar tam olarak bilmiyorum.

----------Eklendi @ 20:46:58 ---------- Yazıldı @ 20:34:21 ----------

c6-01 KULLANICILARI DİĞER RENKLER DE DE SORUN VAR MI SİZDE: ÇOK AÇIK MAVİ,AÇIK GRİ AÇIK YEŞİL

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşım yanlışın var C7 sadece Amoled yani Cbd kullanılmamış .

okitox

okitox

Üye
gıcır gıcır benim ekran. dediğin olay sadece ışık açıkken bembeyaz ekran olursa oluyor o da dikkat çekmiyor

samimenekse

samimenekse

Üye
gıcır gıcır benim ekran. dediğin olay sadece ışık açıkken bembeyaz ekran olursa oluyor o da dikkat çekmiyor

Kardeşim senin telefonunda da gece fotoğraflarında fotoğrafların üstünde çizgiler oluyor mu? bende oluyor nedenini biliyor musun. Bunu önleyebilir miyiz ? Çünkü fotoğrafların kalitesi çok düşük oluyor bu yüzden

apof1s

Üye
bndede gri renklerde oluyo bi sorun cıkarmı acaba gttıkce artıyo sol alttan basladı yayılıyo

samimenekse

samimenekse

Üye
bndede gri renklerde oluyo bi sorun cıkarmı acaba gttıkce artıyo sol alttan basladı yayılıyo

Kardeşim senin ekranda koruyucu jelatin varsa o çizilmiştir ekranın sorun yoktur. Bir arkadaşım da öyle zannediyordu fakat koruyucusu çizilmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...