Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X6 güncelleme sorunu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NedenLan
Üye
Konu Sahibi
X6 güncelleme sorunu?
Yazılım güncellemeyi açıyorum telefon yazılımını seçiyorum başlat diyorum ama tepki yok? Başlatmıyo. Nasıl olcak bu?
arkadaşın telefonu modem olarak kullanıp ona bağlandım bu sefer sunucu cevap vermiyor dedi
alemburda
Üye
x6 güncelleme ile ilgili çok sorun var. Geçenlerde 16 GB modeli güncellemeyi çalıştım resmen çıldırdım Türkiye güncellemesinde eksik dosya var sıfırdan kurulum olmuyor. O nedenle çökertmeden yapmaya dikkat et !
By_Casparov
Üye
pc den güncelle kardeşim. Nokia software updater ile
HakaN-06
Üye
v40 sürümü navide mevcut. En garanti güncelleme metodunu sorarsan naviden indir jafla flashla derim. El-Pistolero(Gökhan) hocam sağolsun defalarca jafla flash attık telefonuma 1 kere bile sorun çıkmadı
By_Casparov
Üye
jaf en son çare hakan..
El~PisToLeRo
Üye
Jaf ile flash atılırsa hata alma riski daha az ve kurulan güncellemenin getirileri daha iyi anlasılır sonuçta sistem komple silinip yeni olan kuruluyor dimi
NedenLan
Üye
Konu Sahibi
tamam sağolun. Hallodu
eren3546
Üye
nokia x6 16gb mi 3gün önce telefon dan güncelledim daha önce donuyor du reset atıyordu şu an süper çalışıyor v40dan çok memnunum