lutfen bu konuya bilenler cevap yazsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
lutfen bu konuya bilenler cevap yazsin
herkese merhaba arkadaslar benim telefonum nokia 500 ben bu telefonla:nfs hot pursuit,angry birds ve yeni cikmis: nfs the run oyunlarini oynuyamiyorum yani telefonum acmiyor ama arkadasimin telefonu 5228 onda aciyor....................bunun sebebi ne ola bilir? ve nasil oynaya bilirim kendi telefonumda? lutfen yardimci olun

SuaT6027

SuaT6027

Üye
nokia 500 ............... kullanan arkadaşlar var mı bilmiyoum.. ama telinin özellikleriyle alakalı bişey oldduğunu sanıyorum...

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
nasil yaaaaaaaaa nokia 500-un ozellikleri 5228-in ozelliklerinden kotumu yani? hic sanmiyorum

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım orasını tam bılmıyorum ama bı bakmıssın senın telın ekranı onunkınden kotu cıkar oynayamzsın.. ama dıyorum ya tam bılmıyorum.. bunun bır cok sebebı olabılır.. baska bır arkadasınız varsa 500 u olan onda bır deneyın derım...

Burak

Üye
500 kullanan pek yok daha yaygınlasmadı sanırsam.
Ama bilen cıkar elbet

SuaT6027

SuaT6027

Üye
burak tug generalım var mı 500 le alaklı bılgınız.. ekran durumu falan nasıldır? bıde arkadasım sen bu 500 u kaca aldın sorması ayıp.. ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Nokia 500 donanımsal olarak yeterli bi cihaz ancak symbian bellede bazı uygulamalar çalışmıyor belle için özel geliştirilmiş olanları kullanmak gerekiyor bence symbian^3 oyunları bölümünden farklı oyunlar indirilip denenmeli eğer onlarıda çalıştırmazsa o zaman daha ayrıtılı bi inceleme yapmak gerekecek ...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
bellelı ıse ondan kaynaklı olabılme ıhtımalı cok yuksek ... cunku yenı bır yazılım..

SilentOne

SilentOne

Üye
oha nokia 500 yav be forumdaki bir çok oyunu uygulamayı denemen lazım kardeşim

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
SuaT6027

SuaT6027

Üye
hımm

cyber

cyber

Üye
nokia 500 de anna yokmuydu

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 de anna yokmuydu
anna var

----------Eklendi @ 17:39:49 ---------- Yazıldı @ 17:37:55 ----------

Nokia 500 donanımsal olarak yeterli bi cihaz ancak symbian bellede bazı uygulamalar çalışmıyor belle için özel geliştirilmiş olanları kullanmak gerekiyor bence symbian^3 oyunları bölümünden farklı oyunlar indirilip denenmeli eğer onlarıda çalıştırmazsa o zaman daha ayrıtılı bi inceleme yapmak gerekecek ...
kardes nokia 500 belle degilki annadir

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Telefonunuzda hiçbir kaliteli HD oyunu açamazsınız. Boşuna denemeyin, ben denedim :oke:. Çünkü telefonda 3D hızlandırıcı yok. Bunu alacağınıza keşke C6-01 veya 603 alsaydınız.

pRime.

pRime.

Üye

nokia 500'de anna var.

----------Eklendi @ 16:13:14 ---------- Yazıldı @ 16:12:47 ----------

Telefonunuzda hiçbir kaliteli HD oyunu açamazsınız. Boşuna denemeyin, ben denedim :oke:. Çünkü telefonda 3D hızlandırıcı yok. Bunu alacağınıza keşke C6-01 veya 603 alsaydınız.

Ahanda yazmış dostum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...