ya lutfen bi yardim ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
ya lutfen bi yardim ya
selam,ya arkadaslar lutfen biriniz bana yardim edin,carbide.ui programinda opera,whatsapp,xplore,angry birds,ninja fruit ve baska oyun,programlara nasil ikon yukleye bilirim? Yaani program kendi opera falan diye bisey gostermiyoki elimde olan opera ikonunu degistireyim,program yanliz telefonun kendi programlarini gosteriyor ,mesela : music player,video editor falan bunlari gosteriyor bende rahatlikla degistiriyorum ama soyledigim gibi operaya falan ikon nasil yukleye bilirim??? Lutfen bu islerden anlayan arkadaslar yardim edin.....carbide.ui tema yapma video egitimine de baktim ama oyle bisey yok videoda,lutfen bi yardim ya

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Uid kodunu girip yeni görsel ekle de

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
uid kodunu nasil girecem? Lutfen biraz daha acik anlatirmisin

tele taskman prosu yükle uygulama açukken menüye dön ve taskmana gir açık uygulamaları gösteriyır orada istediğin açık olan uygulamaya tıklayıp bilgilerine bakabilirsin bilgikerde uif kodu yazar şu an bende tema yapıyorum ve bende bu şekilde yapıyorum

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi

tele taskman prosu yükle uygulama açukken menüye dön ve taskmana gir açık uygulamaları gösteriyır orada istediğin açık olan uygulamaya tıklayıp bilgilerine bakabilirsin bilgikerde uif kodu yazar şu an bende tema yapıyorum ve bende bu şekilde yapıyorum

peki uid kodu oyrendikden sonra carbide.ui programinda o kodu nasil aratacagim?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Uid kodunu girip yeni görsel ekle de

Siscontentde Böyle :)
Carbide ui de Durum Biraz Değişik :)

- - - Eklendi - - -

Yolu Ben Vereyimde Artık Gerisini Sen Yaparsın..

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi

Siscontentde Böyle :)
Carbide ui de Durum Biraz Değişik :)

- - - Eklendi - - -

Yolu Ben Vereyimde Artık Gerisini Sen Yaparsın..

cok saol abi tesekkurler,uid yazdiktan sonra major minor falan yaziyor onlara bisey yazicakmiyim? Veya name,isim yerine mesela uid girdiyim programin operanin isminimi yazmam gerek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...