TheMadness
Üye
Madness 3'te düzeltilecek.yukledım ıncelıyorum genelde madness yazıyor
benım ıcın negatıf
tuş kılıdınde tıtreşim yok buda ıkıncı negatıf
Madness 3'te düzeltilecek.yukledım ıncelıyorum genelde madness yazıyor
benım ıcın negatıf
tuş kılıdınde tıtreşim yok buda ıkıncı negatıf
[alikan];4006104' Alıntı:Bir önceki kullandığın yani Madness 2.0 da ki ekran dönüşü efektinin ne olduğunu ve bunu nasıl yapacağımı anlatabilirsen çok sevinirim.
E yi biçimlendir. hard format at ve tekrar flashla telimadness öncelikle gerçekten helal olsun mükemmel bir olay yapmışsın resmen düşman olduğum n8 me tekrar kavuşturdun beni....cf yi sorunsuzca yükledim dead flash atarak sonra tel. açtım.menülerde bikaç kere gezinti yaptım bazı yazım bozuklukları vardı yabancı karakter gibi sonra menü efectki yoktu..sonra telefonu kapayıp hard format yaptım herşey çok iyi açılış ekranı falan mükemmel.yazılar düzelmiş vs... ama ovi store a ne yaptıysam giremedim açmadı bile format sonrası ovi store dosyalarını atsamda çare olmadı....? görüşün nedir
Az kaldı portlayana kadar orjinali çıkar.Madness kardeşim 701 in fw sini C7 ye portlayabilir misin ?
Hepsinde diğerlerini kaldır refurbish işaretli olsun.peki flash atarken bu videodaki gibimi yapiyim yani 3 kere refurbushing tikini kaldırıp en sonuncu dosyada tikli şekilde mi yoksa istisnasız herseferinde refurbushing tiki kalsınmı ?
Downgrade başarılı. v24.1 dead flash ile atacaksınız flash. Telefon açılır. Ondan sonra belle atın.arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce n8 aldım.
forumden belle'nin daha iyi olduğunu okuyunca yüklemeye karar verdim.
yanlız telefonum v25 anna güncellendiği için;forumdaki yazılanlara istinaden scandinavya fw dönüş yaptım.
fakat bi türlü telefon açılmadı.test mode 11.05 vs yazdı ama bi türlü nokia yazından başka bir şey yok.
sonrasında yine forumda yazılanlara istinaden dead flash attım.fakat phoenixte işlem başarılı gözükmesine rağmen yinede telefon nokia yazısında kalıyor ve açılmıyor.
şimdi anlattığım duruma göre bana yardımcı olabilirmisiniz.
Hepsinde diğerlerini kaldır refurbish işaretli olsun.
----------Eklendi @ 16:24:54 ---------- Yazıldı @ 16:23:41 ----------
Downgrade başarılı. v24.1 dead flash ile atacaksınız flash. Telefon açılır. Ondan sonra belle atın.
Setting wizard. Oyun yoktu sen e yi biçimlendirince öyle olmuştur.[alikan];4008141' Alıntı:2.1 de oyunlar klasörü boş geldi 2.0 da 2 tane oyun yüklü gelmişti ayrıca panorama uygulamasını da bunda göremedim. Ben eksik bişeyler mi yaptım acaba.? Bir de uygulamalar klasöründe orjinal anna da yükleme sihirbazı mı ayar sihirbazı mı ne öyle bir şey vardı internet ayarlarını filan ordan kendisi yapıyodu bi sihirbaz açılıyodu nokia nın kendi orjinal uygulaması dandik bişeydi ama çok işimi görüyodu ona nasıl ulaşabilirim. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Birde önceki efekt isteğim olursa tam olacak. Şimdiden teşekkürler.
evetv24,1 türkce olanı ile mi? dead flash atacağız?
evet.dead flash attıktan sonra;senin verdiğin belle dosyalarını rm596 klasörüne kopyalayıp flash atıyoruz ve verdiğin dosyaların dışındaki diğer osyaları siliyoruz.yani 4 dosya ile flash
atıyoruz.umarım doğru anlamışımdır.
hayır verdiği belle dosyalarını phoenix iniçinden anna dosyaları ile değiştiriceksin. direk Rm-596 dosyasının içine belle dosyalarını atarsan phoenix onları görmezdead flash attıktan sonra;senin verdiğin belle dosyalarını rm596 klasörüne kopyalayıp flash atıyoruz ve verdiğin dosyaların dışındaki diğer osyaları siliyoruz.yani 4 dosya ile flash
atıyoruz.umarım doğru anlamışımdır.
hayır verdiği belle dosyalarını phoenix iniçinden anna dosyaları ile değiştiriceksin. direk Rm-596 dosyasının içine belle dosyalarını atarsan phoenix onları görmez