Elveda Symbian 60 V5 kullanıcıları :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi

u_cosar

u_cosar

Üye
Teşekkürler. Bu arada 5800 ımı özledim yaf :ağlarım: İMEİ numarası bile ezberimde yemin ederim :(
bu ne aşk arkadaşım böyle :D ama bence süper bişe bir arkadaşım vardı telefonuna okadar aşık tı ki parfümle temizlerdi :D

----------Eklendi @ 20:10:51 ---------- Yazıldı @ 20:09:25 ----------

Yakın çekim lazım oluyo arada ama olsun yakın çekim ihtiyacım olursa Nikonum yanımda :D

bak bir hack yapmayı unutma hacksiz hiç bir önemi yok yazı tipi değiştir(Font Zoomer 3.0) Extra zoom diye bir program onu kur daha çook var sayamayacağım sen bakarsın :D

• Beğen
Tepkiler: V/RS
mangdaşire

mangdaşire

Üye
Teşekkürler. Bu arada 5800 ımı özledim yaf :ağlarım: İMEİ numarası bile ezberimde yemin ederim :(
5800 kolay bırakılmaz :D o bir sevdadır :D bende bir aralar satıp android tel almayı planlıyordum,hem telefon taş gibi olduğu için hemde almak için ne kadar uğraştığımı hatırlayarak bu fikrimden vazgeçtim.sömestır tatilinde falan ucuz bi android tablet bakıcam.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bu ne aşk arkadaşım böyle :D ama bence süper bişe bir arkadaşım vardı telefonuna okadar aşık tı ki parfümle temizlerdi :D

----------Eklendi @ 20:10:51 ---------- Yazıldı @ 20:09:25 ----------

bak bir hack yapmayı unutma hacksiz hiç bir önemi yok yazı tipi değiştir(Font Zoomer 3.0) Extra zoom diye bir program onu kur daha çook var sayamayacağım sen bakarsın :D

Severdim telefonumu yaf hiçbi sorun çıkarmazdı bana taki yere düşüp ekranı değişecen kadar sonra bezdirdi beni aslında bayramın 2.gününe kadar öyle bir fikrim yoktu ama bi arkadaşta c6-01 i görüp kullanınca aşık oldum telefona yağ gibi resmen 58 e baktım sonra utandım valla :D. Şu telefon elime geçsinde hele Extra extra zooomlar yükleriz biz :D

----------Eklendi @ 20:15:21 ---------- Yazıldı @ 20:13:48 ----------

5800 kolay bırakılmaz :D o bir sevdadır :D bende bir aralar satıp android tel almayı planlıyordum,hem telefon taş gibi olduğu için hemde almak için ne kadar uğraştığımı hatırlayarak bu fikrimden vazgeçtim.sömestır tatilinde falan ucuz bi android tablet bakıcam.

Ben 5800 ı ilk aldığımda havaara uçmuştum hayalimin telefonuydu resmen meret aşık etti beni kendine şimdide özlüyorum.İlk dokunmatik deneyimini onunla yaşadım ben.İsterse elime N9,N8 geçsin yinede unutamam ben 5800 ımı asla :(

lord1902

Üye
Nokıa dan pacayı kurtarmşsn. Symbıana bulaşma. android, htc, flan al

asigsasi

asigsasi

Üye
darısı bizim başımıza

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
5800 ın özlediğim tek özelliği hoparlörleriydi..

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa dan pacayı kurtarmşsn. Symbıana bulaşma. android, htc, flan al

Valla ne Android'i seviyorum ne İphone veya HTC yi Nokiayı tek geçerim bu alemde :oke:

darısı bizim başımıza

İnşallah darısı hepimizin başına :)

5800 ın özlediğim tek özelliği hoparlörleriydi..

Valla ben komple özledim telefonumu sınıflandıramıyorum şu anda Garmin Gps ini Hoparlörünü vs vs özlüyorum yani .. :(

sami41

Üye
nokia nokia nokia ! Asla vazgeçmem :D hedefim C7 :D

• Beğen

lord1902

Üye
Dun guwenlık kamerası vıdeonu pc de açmak ıstedk .kendı programı bıle goruntyu açmadı. Ama ıphone direk açtı. Fark ortada.

lorien_1

Üye
S60'mı kalmış yahu İ love Android :)

lord1902

Üye
Forever AnDROID :d

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
bende 5800 satıp(teknosaya geri aldı) c6-01 geçtim, c6-01 gerçekten güzel telefon ama 5800 yeri ayrı inşallah en kısa zamanda sende c6-01 gecersin

kemhir

Üye
hayırlı olsun kardesm sen ugsıgned dosysnnı sıgned e cevırebılıyormusun

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
nokia nokia nokia ! Asla vazgeçmem :D hedefim C7 :D

İnşallah kardeşim bugün 2. el c7 sorduk 620 dedi herif :D

Dun guwenlık kamerası vıdeonu pc de açmak ıstedk .kendı programı bıle goruntyu açmadı. Ama ıphone direk açtı. Fark ortada.

pc ve iphone un c6 ile ne ilgisi var ?

S60'mı kalmış yahu İ love Android :)

Kaldı brader kaldı symbıan süper bomba patlatacak az kaldı ;)

bende 5800 satıp(teknosaya geri aldı) c6-01 geçtim, c6-01 gerçekten güzel telefon ama 5800 yeri ayrı inşallah en kısa zamanda sende c6-01 gecersin

5800 ın yeri bambaşkaaa :)

hayırlı olsun kardesm sen ugsıgned dosysnnı sıgned e cevırebılıyormusun

Sağolasın kardeşim :) Ben direk hack yapacam telefona hiç uğraşamam signed mış unsigned miş :D Bu arada C6 mı almış bulunmaktayım Siyah renk Teşekkür ederim herkese :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt