V/RS
Üye
Bırak ya ben sana 8 Mpx diyorum sen ne diyonama olsaydı hiç de fena olmazdı
![]()
Yakın çekim lazım oluyo arada ama olsun yakın çekim ihtiyacım olursa Nikonum yanımda

Bırak ya ben sana 8 Mpx diyorum sen ne diyonama olsaydı hiç de fena olmazdı
![]()

bu ne aşk arkadaşım böyleTeşekkürler. Bu arada 5800 ımı özledim yafİMEİ numarası bile ezberimde yemin ederim
![]()
ama bence süper bişe bir arkadaşım vardı telefonuna okadar aşık tı ki parfümle temizlerdi 
Yakın çekim lazım oluyo arada ama olsun yakın çekim ihtiyacım olursa Nikonum yanımda![]()

5800 kolay bırakılmazTeşekkürler. Bu arada 5800 ımı özledim yafİMEİ numarası bile ezberimde yemin ederim
![]()
o bir sevdadır
bende bir aralar satıp android tel almayı planlıyordum,hem telefon taş gibi olduğu için hemde almak için ne kadar uğraştığımı hatırlayarak bu fikrimden vazgeçtim.sömestır tatilinde falan ucuz bi android tablet bakıcam.bu ne aşk arkadaşım böyleama bence süper bişe bir arkadaşım vardı telefonuna okadar aşık tı ki parfümle temizlerdi
----------Eklendi @ 20:10:51 ---------- Yazıldı @ 20:09:25 ----------
bak bir hack yapmayı unutma hacksiz hiç bir önemi yok yazı tipi değiştir(Font Zoomer 3.0) Extra zoom diye bir program onu kur daha çook var sayamayacağım sen bakarsın![]()
. Şu telefon elime geçsinde hele Extra extra zooomlar yükleriz biz 
5800 kolay bırakılmazo bir sevdadır
bende bir aralar satıp android tel almayı planlıyordum,hem telefon taş gibi olduğu için hemde almak için ne kadar uğraştığımı hatırlayarak bu fikrimden vazgeçtim.sömestır tatilinde falan ucuz bi android tablet bakıcam.

Nokıa dan pacayı kurtarmşsn. Symbıana bulaşma. android, htc, flan al

darısı bizim başımıza

5800 ın özlediğim tek özelliği hoparlörleriydi..

nokia nokia nokia ! Asla vazgeçmemhedefim C7
![]()

nokia nokia nokia ! Asla vazgeçmemhedefim C7
![]()

Dun guwenlık kamerası vıdeonu pc de açmak ıstedk .kendı programı bıle goruntyu açmadı. Ama ıphone direk açtı. Fark ortada.
S60'mı kalmış yahu İ love Android![]()
bende 5800 satıp(teknosaya geri aldı) c6-01 geçtim, c6-01 gerçekten güzel telefon ama 5800 yeri ayrı inşallah en kısa zamanda sende c6-01 gecersin

hayırlı olsun kardesm sen ugsıgned dosysnnı sıgned e cevırebılıyormusun
Ben direk hack yapacam telefona hiç uğraşamam signed mış unsigned miş
Bu arada C6 mı almış bulunmaktayım Siyah renk Teşekkür ederim herkese 
Olabilir
Sanki içimi okudun![]()