sonunda kurtuldum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrelives2

Üye
    Konu Sahibi
sonunda kurtuldum...
nereden başlasam?. aslında ilk olarak 2006 da 6630 ile başlamıştı symbian maceram, tüm siteler, bankalar yeni yeni her yazılımlarını symbian için geliştiriyor, symbian adını kullanarak adeta reklamlarını yapıyorlardı... o zamanlar bir çok oyun, uygulama program vardı.. internet sitesi geliştiricisi olduğum için, FTP programı bile kullanabiliyordum symbian v2 sürümünde. ama daha sonra yeni bir telefona geçeyim dedim. 2009 da N96 aldım..Ve hala o zamanlar samsung gibi telefonların o kısıtlı cihazlarına para verenlere acıyordum.. baktım bazı yazılımlar eksikti, belki s60 v3 te her yazılım yoktur dedim, sonra N97 aldım.. yani Nokia hangi telefonu çıkarttı ise aldım.. N97 de bile internet sitesi ile ilgili işlerimi yürütememiştim.. sonra da N97 yi sattım. C6 01 Symbian Anna diye birşey var, bunu aldım. Sonra Belle sürümü geldi yine aynı. Baktım FTP yazılımı yok. anladım ki yazılım yönünden nokia symbian artık iflas etmişti.. Geçen ay, motosikletimi sattım, Samsung Galaxy Note aldım..Şunu açıkça söyleyeyim, N9 almayı düşündüm ama yine yazılım sıkıntısı olacağını görebiliyordum, N9 Meego işletim sistemini başladı ve bitirdi. Şimdilerde ise Lumia reklamı yapılıp duruyor, sonuç bu olarak bu saatten sonra pek tutmaz diyorum. İOS a alerjim var.

Android e gelince, önceleri ön yargı ile bakıyordum, evet belki sistemde donanım olarak daha fazla özelliğe ihtiyaç duyuyor olabilir. Ama ben her hangi bir donma, takılma görmedim. Animasyonlar geçişler gayet hızlı. Menüleri işlevsel. Multitasking i için sevdiğim symbian, aynı şekilde androidte te var. android marketi güzel ama ücretsiz uygulamalarda ki gereksiz reklamlar biraz bunaltıcı olabiliyor, ayrıca şunu da açık açık söylebilirim, Navigasyon konusunda hiç bir telefon, nokia nnı eline su dökemez. uy ama onun dışında ben memnun kaldım. eminim ki bir çok eski symbianın koyu müdavimi de memnun olacaktır..

Rahatsız ettiysem affola, ama bunu yazmam gerektiğini düşündüm. kimseye zorla şunu kullan demiyorum...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hayırlı olsun ne diyelim

doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsunda çok geçmeden satarsın o tepsiyi :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güle güle kullan...

theposies

theposies

Üye
hayırlı olsun

SilentOne

SilentOne

Üye
haklısın en iyisini yapmıssın

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hayırlı olsun Note güzel cihaz :)

Dimi3

Dimi3

Üye
Hayirli olsun, 603u alali cok az bir zaman oldu ve universiteye kadar bununla idare edecegim. O zamana kadar da Lumiadaki gelismeleri takip ederim. Eger hayalimdeki gelisimi saglarsa sonraki telefonum Lumia ailesinden olur. Saglamazsa Androide yelken acarim...

thurq123

Üye
elimde 3310 da olsa motosikleti satmam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt