nokia n8 belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recordink

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 belle
arkadaşlar nokia n8 e belleyi yükledikten sonra ne gibi değişiklikler oluyor?özelliklerinden kullanamadığın falan oluyor mu?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Olmaz herhalde ben olsam yüklerdim ne bekliyosun

recordink

Üye
    Konu Sahibi
bu soruların cevaplarını

cargo3230

cargo3230

Üye
tel komple değişiyor diyebilirim ama harika oluyor ve tamamen türkçe kurtuluş40 arkadaşın bellesini tavsiye ederim hemde en önemlisi tel epey hızlanıyor ;):oke:

uran22

Üye
bence nokia çıkarana kadar belleyi bekle sonra garanti kapsamı dışına çıkabilir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Garanti dışına çıkmaz merak etme çökerse dead atarsın yardımcı oluruz sana bence maddnes veya kurtulusun kini yükle

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kesınlıkle kurtulus40 ınkını yukle derım arkadasım.. ıkısınıde yukledım.. hem ınsanın kendı emegıyle yaptıgı bır cfw yuklemıs olursun... ayrıca bellede ole sorun falanda yok.. gayet stabıl calısıyor.. buglar falan gıderıldı.. turkcelestırme yapıldı qt sorunu cozuldu kurtulus abımız tarafından tabıkı :D :D

SilentOne

SilentOne

Üye
ah ah bi 300 tl daha çıkaydı iyidi c7 ile c6-01 arasında kalmıştım forumdaki arkadaşlar c6-01 al dediler aldık ama 300 tl yüzünden alamadık şimdi para var ama c6-01 den çokda memnumum hdmı ve kamera almak için deymez ama belle için değer :D

TheMadness

TheMadness

Üye
kesınlıkle kurtulus40 ınkını yukle derım arkadasım.. ıkısınıde yukledım.. hem ınsanın kendı emegıyle yaptıgı bır cfw yuklemıs olursun... ayrıca bellede ole sorun falanda yok.. gayet stabıl calısıyor.. buglar falan gıderıldı.. turkcelestırme yapıldı qt sorunu cozuldu kurtulus abımız tarafından tabıkı :D :D
Arkadaşım konuyu tekrar açmaya gerek yok. Kurtulus40 kardeşle hallettik olayı.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bu soruların cevaplarını
arkadasim siz konu acarak neyin cevabini bekliyorsun anlamadim ikitene konu var butun ozellikler artilariyla eksileriyle yorumlariyla konu icinden bilgi sahibi olabilirsin zaten :bilmm

SilentOne

SilentOne

Üye
forum içinde arama moturu var konu açmadan once oradan baksalar süper olucak yha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt