C7 gorilla glass mıymış ohaBende C6 nınkinden neden bu kadar güzel diyordum prime kardeş pardon
![]()
Test dediğin öyle fırlatmayla,atmayla,yere düşürmeyle yapılmaz.
Test böyle yapılır.C7'ye aynısı yapılsın ilk darbede dağılır telefon
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende n8 imi yaklaşık 2 m lik mesafeden anıtkabirin taş zeminine düşürdüm plastik kısmında hafif ezilme oldu onun haricinde hiçbir şeyi yok.işin ilginç yanı dikkatimi şunlar çekti.
- adam c7 ile iphone 4'ü farklı yerlere attı, c7 daha yoğun toprağa düştü
- adam iphone 4'ü önceden gstrmeden attı, belki de direk kırık olarak attı nereden bileyim
- adam iphone 4'ün ekranı yere gelsin diye çabaladı ama telefon kamera tarafıyla yere düştü, fakat baktığımızda önceden kırılmış gibi üstte olmasına rağmen ekran tarafı kırıktı, üstüne düşmüş olduğu kamera tarafı sapasağlamdı.
- son olarak, oradaki herkesin elinde nokia cihazları (x7, n8 vs.) vardı. yani bu olay nokia taraftarlarının planlamış olduğu bir olayı da işaret eder, bu da benim teorilerimi ispatlar.
kıskançlık değil. elimdeki iphone 4'ü 3. kat apartmanda merdiven boşluğundan düşürdüm, çat çut pat küt sesler çıkararak düştükçe içim cız ediyordu, fakat sapasağlam olarak kurtuldu, ayrıca forumda da yazmıştım, yine 3. kat balkondan bahçeye üdşürmüştüm, hatta işi şakaya çevirmiştik kedi falan, yani diyeceğim o ki toprak yüzeye düşüp öyle dağılmaz, imkansız. dağılacak olsa düştüğü yüzey dağılır, önceden dağıtılan yüzey değil.
bunlar benim görüşlerim.
saygılar...

işin ilginç yanı dikkatimi şunlar çekti.
- adam c7 ile iphone 4'ü farklı yerlere attı, c7 daha yoğun toprağa düştü
- adam iphone 4'ü önceden gstrmeden attı, belki de direk kırık olarak attı nereden bileyim
- adam iphone 4'ün ekranı yere gelsin diye çabaladı ama telefon kamera tarafıyla yere düştü, fakat baktığımızda önceden kırılmış gibi üstte olmasına rağmen ekran tarafı kırıktı, üstüne düşmüş olduğu kamera tarafı sapasağlamdı.
- son olarak, oradaki herkesin elinde nokia cihazları (x7, n8 vs.) vardı. yani bu olay nokia taraftarlarının planlamış olduğu bir olayı da işaret eder, bu da benim teorilerimi ispatlar.
kıskançlık değil. elimdeki iphone 4'ü 3. kat apartmanda merdiven boşluğundan düşürdüm, çat çut pat küt sesler çıkararak düştükçe içim cız ediyordu, fakat sapasağlam olarak kurtuldu, ayrıca forumda da yazmıştım, yine 3. kat balkondan bahçeye üdşürmüştüm, hatta işi şakaya çevirmiştik kedi falan, yani diyeceğim o ki toprak yüzeye düşüp öyle dağılmaz, imkansız. dağılacak olsa düştüğü yüzey dağılır, önceden dağıtılan yüzey değil.
bunlar benim görüşlerim.
saygılar...
c7 yok videoda ama iphone var
okadar dikkatli bakmamıştım
beni hiç anlamamışsınız, verdiğiniz videoda düştüğü yüzey parçalanıyor (drop test 3'de) dikkat ederseniz. ben de onu demiştim. düştüğü yüzey parçalanmalı diye. ama konudaki videoda öyle değil, sırt üstü düşüyor ekran parçalanıyor (!)

Bizimkiler gorilla glass değil amoled ekran camıda ultradruble mu ne![]()
C7 gorilla glass mıymış ohaBende C6 nınkinden neden bu kadar güzel diyordum prime kardeş pardon
![]()

Test dediğin öyle fırlatmayla,atmayla,yere düşürmeyle yapılmaz.
Test böyle yapılır.C7'ye aynısı yapılsın ilk darbede dağılır telefon
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

en sonunda kırılıyorekran çizilmemiş bile.bu nasıl birşeydir böyle![]()

en sonunda kırılıyor![]()
adam çekiçle vuruyor daha ne?
bir zahmet yaniadam çekiçle vuruyor daha ne?
![]()