Nokia sağlam canım
Ama şuna gıcık oluyorum. Biri brnim teli gördüğünde diyoki, ben şimdi şu teli kaldır at desem atamazsın, ama ben atarım.
La arkadaş ben atmak için almadım ki o teli.

2 si C7 aldı 
Banada aynısı oldu . En son kızdım savurdum yere c7 yi.O kadar yerde sürüklenmesine rağmen Ekranın köşesindeki demir kasada neredeyse görülmeyecek kadar küçük çizikler var.Görülmüo bile.Bunun yanında birkaçkerede ben düşürdüm.Daş gibi mübarrek bi b*k olmuo
Bu arada bu hareketimin üstüne arkadaşlarım sülalecek sustular2 si C7 aldı
![]()
iphone ekranın üstüne düşmediği halde pelt oldu.C7 direk ekran üstüne yapıştı.Fark ortada. qphone verilen paraya yazık bee

Onun telefon hangi marka modelBende arkadaşın yanında koşaken o bana çelme taktı onun telle benim tel yerlerde onun ki tamirde benimki yanımda sapa sağlam hem o nunki kılıfdaydı benimki açık saçık yapıştı yere
c7 bi tanede c6-01 var ama yere yapışan c7 idiOnun telefon hangi marka model
c7= Doğum Günü Sağolsunc7 bi tanede c6-01 var ama yere yapışan c7 idi
Oto focus var diye biliyorum benYa onu bunu boşverinde C7 uygulama azlıgı olmasa ve kamerasında Auto Fokus olsa var ya dünyadaki en iyi teller arasına girer.Acaip saglam ve dayanıklı tel.Parasının hakkını veriyor.
c6-01 yok ama c7 de olması lazım.şimdi biraz araştırdım yokmuşarkadaşlar oto fokus otomatik odaklama değil mi ya ben öyle biliyorum kendi nokia sitesinde tam odak yazıyor