İşte c7 İle 4s Iphone Arasındaki Dayanıklılık farkı

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
İşte c7 İle 4s Iphone Arasındaki Dayanıklılık farkı
Buyrun:

valent

valent

Üye
Bunu daha önce izlemiştim dostum ama paylaştığın için :tşk:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İphone pert :aha:

• Beğen
Tepkiler: İncİnat
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
oha paramparça olcaktı az kala :D

distakjo

distakjo

Üye
Nokia sağlam canım :D

Ama şuna gıcık oluyorum. Biri brnim teli gördüğünde diyoki, ben şimdi şu teli kaldır at desem atamazsın, ama ben atarım.
La arkadaş ben atmak için almadım ki o teli.

PriZm

PriZm

Üye
İphone'in heryeri cam kasa galiba:D

cemsidar

cemsidar

Üye
Nokia sağlam canım :D

Ama şuna gıcık oluyorum. Biri brnim teli gördüğünde diyoki, ben şimdi şu teli kaldır at desem atamazsın, ama ben atarım.
La arkadaş ben atmak için almadım ki o teli.

Banada aynısı oldu . En son kızdım savurdum yere c7 yi.O kadar yerde sürüklenmesine rağmen Ekranın köşesindeki demir kasada neredeyse görülmeyecek kadar küçük çizikler var.Görülmüo bile.Bunun yanında birkaçkerede ben düşürdüm.Daş gibi mübarrek bi b*k olmuo :)

Bu arada bu hareketimin üstüne arkadaşlarım sülalecek sustular :D 2 si C7 aldı :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 ' mle gurur duyuyorum :D

cemsidar

cemsidar

Üye
iphone ekranın üstüne düşmediği halde pelt oldu.C7 direk ekran üstüne yapıştı.Fark ortada. qphone verilen paraya yazık bee

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Banada aynısı oldu . En son kızdım savurdum yere c7 yi.O kadar yerde sürüklenmesine rağmen Ekranın köşesindeki demir kasada neredeyse görülmeyecek kadar küçük çizikler var.Görülmüo bile.Bunun yanında birkaçkerede ben düşürdüm.Daş gibi mübarrek bi b*k olmuo :)

Bu arada bu hareketimin üstüne arkadaşlarım sülalecek sustular :D 2 si C7 aldı :D

Bende arkadaşın yanında koşaken o bana çelme taktı onun telle benim tel yerlerde onun ki tamirde benimki yanımda sapa sağlam hem o nunki kılıfdaydı benimki açık saçık yapıştı yere

----------Eklendi @ 19:27:19 ---------- Yazıldı @ 19:26:14 ----------

iphone ekranın üstüne düşmediği halde pelt oldu.C7 direk ekran üstüne yapıştı.Fark ortada. qphone verilen paraya yazık bee

Boş uygulama kutusu işte ama uygulamalarına bir şey diyemem:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende arkadaşın yanında koşaken o bana çelme taktı onun telle benim tel yerlerde onun ki tamirde benimki yanımda sapa sağlam hem o nunki kılıfdaydı benimki açık saçık yapıştı yere
Onun telefon hangi marka model

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Onun telefon hangi marka model
c7 bi tanede c6-01 var ama yere yapışan c7 idi

----------Eklendi @ 19:30:58 ---------- Yazıldı @ 19:30:36 ----------

c7 bi tanede c6-01 var ama yere yapışan c7 idi
c7= Doğum Günü Sağolsun

----------Eklendi @ 19:32:37 ---------- Yazıldı @ 19:30:58 ----------

Dur ya yanlış oldu onun ki samsung samsung galaxy mi neydi

----------Eklendi @ 19:35:35 ---------- Yazıldı @ 19:32:37 ----------

Çelik kasanın avantajları

1-Düşmeye Dayanıklı

2-Sinirlendiğinde telefonu istediğin yere fırlat no roblem (biraz abarttım galıba)

3-Genelde Nokia Olur

spartuas

spartuas

Üye
C7'yi seviyom :D c7 her türlü EZER - YARAR - GEÇER. Sadece ve sadece iphonenun uygulamalarına laf etmeyin :D

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Biraz saşma Gelebilir Ama Teli kablo ile bilg. ye bağladım tam güncellemeler bakıcaktım:naughty: kapı çaldı bi döndüm telin kablosuna takıldı koltuk:ağlarım: hayda telefon yerde:ağlarım: ama çalışıyor:oke:

cemsidar

cemsidar

Üye
Ya onu bunu boşverinde C7 uygulama azlıgı olmasa ve kamerasında Auto Fokus olsa var ya dünyadaki en iyi teller arasına girer.Acaip saglam ve dayanıklı tel.Parasının hakkını veriyor.

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Ya onu bunu boşverinde C7 uygulama azlıgı olmasa ve kamerasında Auto Fokus olsa var ya dünyadaki en iyi teller arasına girer.Acaip saglam ve dayanıklı tel.Parasının hakkını veriyor.
Oto focus var diye biliyorum ben :hmmm c6-01 yok ama c7 de olması lazım.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 de var mı nası kullanıcaz ?

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oto fokus otomatik odaklama değil mi ya ben öyle biliyorum kendi nokia sitesinde tam odak yazıyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yazık oldu Iphone'a yaaa

Üst Alt