İşte c7 İle 4s Iphone Arasındaki Dayanıklılık farkı

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 gorilla glass mıymış oha :naughty: Bende C6 nınkinden neden bu kadar güzel diyordum prime kardeş pardon :ah

kraldost

kraldost

Üye
benim n8 de çok sağlam balkondan düştü hiç bişi olmadı birazcık kasadan sorun gördü onuda değiştirdim :)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
C7 gorilla glass mıymış oha :naughty: Bende C6 nınkinden neden bu kadar güzel diyordum prime kardeş pardon :ah

c6 derken sadece c6 mı diyorsun yoksa c6-01 mi çünkü c6-01 inkide gorilla glass da o yüzden sordum bi farkları yok clear black den başka

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bugün neler öğrendim C6-01 demi gorilla glass :D Bende niye benim gorillam olmadı diyodum :ehe

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
ya internette öyle yazmıyor :ağlarım:

----------Eklendi @ 19:05:47 ---------- Yazıldı @ 19:04:46 ----------

küstüm sana nokia:hih:

----------Eklendi @ 19:10:19 ---------- Yazıldı @ 19:05:47 ----------

ya bu c6-01 in ekranı gorillamı herkes kfasına göre yazmışda yoksa kendim denicem gorillamıdiye

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C6-01 de gorilla yok cbd ekran c7 n8 e7 falanda amoled sanırsam gorilla değil internette yazmıyor öyle

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Test dediğin öyle fırlatmayla,atmayla,yere düşürmeyle yapılmaz.
Test böyle yapılır.C7'ye aynısı yapılsın ilk darbede dağılır telefon

arkadaşım bu ne yaaa.. bu test değil ki içim bi acayip oldu yaa. yazık o adamın o telefona verdiği paraya yaa.. el insaf. kim telefonunu bu kadar zorlarki? olmadı bide üzerinden vinçle geçseydi.. saçmalık yaa...

selimcagri

selimcagri

Üye
babam yeni telefon almıyodu belki bunu kırarsam alır die düşündüm nokia 5800 ımı en az 2-3 kere yere savurup attım ama ne şanssa bi b*k olmadı :ağlarım:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
işin ilginç yanı dikkatimi şunlar çekti.

- adam c7 ile iphone 4'ü farklı yerlere attı, c7 daha yoğun toprağa düştü
- adam iphone 4'ü önceden gstrmeden attı, belki de direk kırık olarak attı nereden bileyim
- adam iphone 4'ün ekranı yere gelsin diye çabaladı ama telefon kamera tarafıyla yere düştü, fakat baktığımızda önceden kırılmış gibi üstte olmasına rağmen ekran tarafı kırıktı, üstüne düşmüş olduğu kamera tarafı sapasağlamdı.
- son olarak, oradaki herkesin elinde nokia cihazları (x7, n8 vs.) vardı. yani bu olay nokia taraftarlarının planlamış olduğu bir olayı da işaret eder, bu da benim teorilerimi ispatlar.

kıskançlık değil. elimdeki iphone 4'ü 3. kat apartmanda merdiven boşluğundan düşürdüm, çat çut pat küt sesler çıkararak düştükçe içim cız ediyordu, fakat sapasağlam olarak kurtuldu, ayrıca forumda da yazmıştım, yine 3. kat balkondan bahçeye üdşürmüştüm, hatta işi şakaya çevirmiştik kedi falan, yani diyeceğim o ki toprak yüzeye düşüp öyle dağılmaz, imkansız. dağılacak olsa düştüğü yüzey dağılır, önceden dağıtılan yüzey değil.

bunlar benim görüşlerim.

saygılar...

esatgelmedi

Üye

- adam iphone 4'ü önceden gstrmeden attı, belki de direk kırık olarak attı nereden bileyim
- adam iphone 4'ün ekranı yere gelsin diye çabaladı ama telefon kamera tarafıyla yere düştü, fakat baktığımızda önceden kırılmış gibi üstte olmasına rağmen ekran tarafı kırıktı, üstüne düşmüş olduğu kamera tarafı sapasağlamdı.
- son olarak, oradaki herkesin elinde nokia cihazları (x7, n8 vs.) vardı. yani bu olay nokia taraftarlarının planlamış olduğu bir olayı da işaret eder, bu da benim teorilerimi ispatlar.

kıskançlık değil. elimdeki iphone 4'ü 3. kat apartmanda merdiven boşluğundan düşürdüm, çat çut pat küt sesler çıkararak düştükçe içim cız ediyordu, fakat sapasağlam olarak kurtuldu, ayrıca forumda da yazmıştım, yine 3. kat balkondan bahçeye üdşürmüştüm, hatta işi şakaya çevirmiştik kedi falan, yani diyeceğim o ki toprak yüzeye düşüp öyle dağılmaz, imkansız. dağılacak olsa düştüğü yüzey dağılır, önceden dağıtılan yüzey değil.

bunlar benim görüşlerim.

saygılar...
bende n8 imi yaklaşık 2 m lik mesafeden anıtkabirin taş zeminine düşürdüm plastik kısmında hafif ezilme oldu onun haricinde hiçbir şeyi yok.
ancak ultrayer6 arkadaşa katılmamak elde değil c7 daha çok çimlerin üzerine düşüyor gibi. çok objektif görünmedi bana. ama sonuçta bu adamların bunu test amacıyla değil de eğlence için yaptıklarını da kabul etmek lazım.
adamlardaki eğlence anlayışına bak kimi telefonu yere atar kimi çekiçle vurur. firmayı sevmesen bile emeğe saygı diye bir şey var.:off:

estelrev

Üye
benimde dikkatimi çekti telefonu göstermeden attı ama kim telefon alırken bi çekiçle vurup bakim sağlam filan diye bakar ki bi telefon düşüp kırıldığında hangi zihniyet düşüreni değilde telefonu suçlar :D

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
c7 çimene düşüyo :)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi

bunlar benim görüşlerim.

saygılar...

c7 yok videoda ama iphone var

ultrayer6

ultrayer6

Üye
c7 yok videoda ama iphone var

beni hiç anlamamışsınız, verdiğiniz videoda düştüğü yüzey parçalanıyor (drop test 3'de) dikkat ederseniz. ben de onu demiştim. düştüğü yüzey parçalanmalı diye. ama konudaki videoda öyle değil, sırt üstü düşüyor ekran parçalanıyor (!)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi

beni hiç anlamamışsınız, verdiğiniz videoda düştüğü yüzey parçalanıyor (drop test 3'de) dikkat ederseniz. ben de onu demiştim. düştüğü yüzey parçalanmalı diye. ama konudaki videoda öyle değil, sırt üstü düşüyor ekran parçalanıyor (!)
okadar dikkatli bakmamıştım :ehe

pRime.

pRime.

Üye
Bizimkiler gorilla glass değil amoled ekran camıda ultradruble mu ne :off:

Gorilla glass.

----------Eklendi @ 17:27:56 ---------- Yazıldı @ 17:27:12 ----------

Tamam şimdi gördüm önemli değil. :)

----------Eklendi @ 17:31:30 ---------- Yazıldı @ 17:27:56 ----------

Arkadaşlar tüm symbian3 cihazlarında gorilla glass bulunmaktadır içiniz rahat olsun. :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Test dediğin öyle fırlatmayla,atmayla,yere düşürmeyle yapılmaz.
Test böyle yapılır.C7'ye aynısı yapılsın ilk darbede dağılır telefon

ekran çizilmemiş bile.bu nasıl birşeydir böyle:D

Üst Alt