vodafone internet paketleri ve fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

Lina_TR

Lina_TR

Üye
ben sınırsız cepnete aboneyim iyiki iptal etmemişim

kcsoft

kcsoft

Üye
allah var be ne olmuşki 10 mb nedir hiç bir işe yaramaz ben sınırsız cepnet kullanıyorum günde en az 1 gb içerik indiriyorum bu paketleri hiç kimse almaz çok pahalı bunun yüzünden avea hat alıcam kampanyası var 20 yükleyince heryöne dakika 1 gb lık internet bedava bence uygun

__xXx__

__xXx__

Üye
aveaya geçme zamanı gelmiş gibi

Uruloki

Uruloki

Üye
aynen aynen iptal etmeyeyim hep kontör alayım cebe

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
kcsoft

kcsoft

Üye
öyle gözüküyor vodafoneden nefret etmeye başladım bide beyin takımı kurmuşlar ne beyin ama

kcsoft

kcsoft

Üye
ya bende anlamadımki herhalde herşeyi en iyi düzeye getiriyorlar vodafone nin saçma bir taktiği vodafone böyle oldukça diğer operatörleri geçemez müşteri hizmetleri bile saygısız saygısız konuşuyorlar şikayet etmek lazım

__xXx__

__xXx__

Üye
ya bende anlamadımki herhalde herşeyi en iyi düzeye getiriyorlar vodafone nin saçma bir taktiği vodafone böyle oldukça diğer operatörleri geçemez müşteri hizmetleri bile saygısız saygısız konuşuyorlar şikayet etmek lazım

aynen ya geçenlerde internete girmiyordu telefon aradım ayarları istedim bu isteğinizi bilgisayarda myvodafone üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz dedi hanımefendi dışarıdayım yakınım da bilgisayar yok dedim internet kafe de mi yok dedi ben de internet kafe olsa işimi orada görürüm telefonu niye kullanam dedim başladı saymaya yok efendim kaba biriymişim yok saygısız mışım iki saat tartıştık bence onları daha fazla kontor haracatmak için yaptırıyorlar

kcsoft

kcsoft

Üye
aynen

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Vodafone müşteri hizmetleri çok kötü cünkü müşteri memnuniyeti diye bir ilkeleri yok bunların

stainless steel

stainless steel

Üye
avea daha caziphale geldi aveaya geçcem.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bende dıger hattımı avedan alacam

neco426

Üye
cepneti kaldırmakla yanlış yaptılar.Sadece cepnet için ayda en az 5000 kullanıcı geliyordu ve artarak devam ediyordu.

• Beğen
Tepkiler: bilgixx
ak42

ak42

Üye
cepneti kaldırmakla yanlış yaptılar.Sadece cepnet için ayda en az 5000 kullanıcı geliyordu ve artarak devam ediyordu.
kendileri bilir hacı artan talepten sıkılmışlardır başka oparatör mu yok 20 lira verdikten sonra türkcell kullanırım

• Beğen
Tepkiler: bilgixx
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
kendileri bilir hacı artan talepten sıkılmışlardır başka oparatör mu yok 20 lira verdikten sonra türkcell kullanırım

20 tl vereceksen avea kullan onda dah ıyı ve guzel kampanyalar var

-Emre

-Emre

Üye
1 ay önce aveadan vodafone a geçmiştim cepnet için .s kalkması iyi oldu ama sevgilim avealı benm için geri dönme bahanesi olcak :D

• Beğen
Tepkiler: phasan

neco426

Üye

Geçiyosan avea a geç 25TL yeniyıl tarifesi 9TL de 1GB internet 34TL faturalı on numara kampanya.:oke:

:pro:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Geçiyosan avea a geç 25TL yeniyıl tarifesi 9TL de 1GB internet 34TL faturalı on numara kampanya.:oke:

:pro:

cok haklısın bende 2 hattımı avea dan alcam

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Geçin avea faturalıya geçin :D sonradan nasıl ağladığınızı görücem :D 34 TL bekliyordum 50 geldi olacak idare edeceksiniz çok fark yok diye bir gün 150-300 TL arası faturaya bir çakacak aklınızı alacak :D Avea ya geçecekseniz faturalı hatta geçmeyin...

Üst Alt