radres_75
Üye
2. el samsung monte alcan yardım x2 00ım var
arkadaşta samsung monte var kamera 3.2 wi fi var 3g var 250 tl diyor ( yeni aldı 3 ay kadar temiz ve garantili 0 ı 500 tl )
bende x2 00 var 5 mgp kamera var flash var wifi ve 3 g yok ( temiz sayılır 8 ay oldu garantili 300 e almıstım ötv zamından sonra 390 oldu)
sorularım şunlar benim telefon 2. ele kaça gider bi telciye sordum 160 dedı normal mi
ve 2. el temiz samsung monte (garantili) 250 eder mi şimdiden teşekkürler..
----------Eklendi @ 14:11:30 ---------- Yazıldı @ 13:58:58 ----------
uppppppppp
bende x2 00 var 5 mgp kamera var flash var wifi ve 3 g yok ( temiz sayılır 8 ay oldu garantili 300 e almıstım ötv zamından sonra 390 oldu)
sorularım şunlar benim telefon 2. ele kaça gider bi telciye sordum 160 dedı normal mi
ve 2. el temiz samsung monte (garantili) 250 eder mi şimdiden teşekkürler..
----------Eklendi @ 14:11:30 ---------- Yazıldı @ 13:58:58 ----------
uppppppppp

menüsü bile yeter diyorum.
Ayrıca fotoğraflarına çok fazla güvenme aynı çözünürlükte çekiyorlar çünkü
sadece güzel yakalamışsın.Facebook twitter gibi uygulamalar yokmu
Biraz araştırında gelin bu arada görüntülü görüşmeye hiç değinmemişsin.Güncelleme konusunda haklısın ona karşı değilim.Yanlız çok abartmışsın son resimlerede dikkatli bak derim monte çok daha iyi duruyor.
Montenin ekranı daha çok pixel yoğunluğuna sahip yani daha iyi görüntü sağlıyor.Montenin çektiği video çözünürlüğü fazla.Ayrıca depolama kapasitesi yaklaşık 2 kat.Senin Samsung Apps dediğin şeydede en fazla 500 uygulama bulunuyor
qwerty yok mu monte de ve pcden uygulama atamıyormuyum direk usb ile ??
O menüdeki facebook simgesine tıkladığında direkt olarak facebook.coma giriyor.Ayrıca faceye telefondan fotoğraf atabiliyorsun.GPSde yerini işaretleyip paylaşabiliyorsun.Bak bak bak bunların hepsi uygulamasız geliyor.
İlginç doğrusu