Telefon Tavsiyesi Nokia C6-01 mi X6 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

fahoberk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 mi X6 mı ?
İyi gunler arkadaslar.
baslıkta belirtigim gibi.
c6-01 cok hosma gidiyor ancak sizlerinde gorusleırnı almak istiyoru .
c6-01 sornları varmıdr yazlımı nasldır kullanan arkdaslar warsa yorumlarnı bekliyorum .

pRime.

pRime.

Üye
c6-01 her türlü. sorması bile komik. :ehe

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Kesinlikle c6-01 x6ya oranla çok üstün...

serkan719

serkan719

Üye
C6 - 01

Starsley

Her türlü c601

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sorman bile ayıp. Tabi ki C6-01 :oke:

kaptan_006

Üye
ama ondada otofokus yok c6-01 de bende ikisinin arasında kaldım x6 ya doğru yöneliyorum yavaş yavaş x6 16 gb

hoss

hoss

Üye
ikisinide alma galaxy ace , galaxy gio , p503 modelleri daha iyi tercihler olur

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
Bahattin5887

Bahattin5887

Üye
İyi gunler arkadaslar.
baslıkta belirtigim gibi.
c6-01 cok hosma gidiyor ancak sizlerinde gorusleırnı almak istiyoru .
c6-01 sornları varmıdr yazlımı nasldır kullanan arkdaslar warsa yorumlarnı bekliyorum .

Elbette c6-01 çünkü kamera hız ram rom clearblack amoled Symbian^3 Anna(Yakında Symbian^3 Belle) 720 p Hd video....
İllaki hafızam olsun diyorsan biraz daha para ver c7 al.

Türe

Türe

Üye
c6-01

cardanadam

cardanadam

Üye
bırak x6 yı kardeş ben kullandım şimdi n8 kullanıyorum sanada tavsiye ederim hem ikinci el temiz olanlar var piyasada ara bulursun ben ikinci el aldım x6 ile takas etmiştim

TeAmo42

TeAmo42

Üye
kardeşim bir x6 kullanıcısıyım telefonumdan memnunum çok güzel ama c6 tabiki daha güzel,16 gb den bahsediyorsunuz ben daha 4-5 gb yi geçmedim yani gereksiz bir 4 gb hafıza kartı işini görür,kamera olarak yakın çekimde c6 dan iyi ama diğer özellikler konusunda c6 hem fiyat hem özellik olarak en uygunu gibi görünüyor,ama yinede şiddetle galaxy ace öneririm

cardanadam

cardanadam

Üye
kardeşim bir x6 kullanıcısıyım telefonumdan memnunum çok güzel ama c6 tabiki daha güzel,16 gb den bahsediyorsunuz ben daha 4-5 gb yi geçmedim yani gereksiz bir 4 gb hafıza kartı işini görür,kamera olarak yakın çekimde c6 dan iyi ama diğer özellikler konusunda c6 hem fiyat hem özellik olarak en uygunu gibi görünüyor,ama yinede şiddetle galaxy ace öneririm

adam x6 mı c6-01 mi diye soruyor sen ace den bahsediyorsun madem okadar çok seviyorsun samsungu sen kullan tavsiye edeceksen bu konu altında sadece nokia tavsiye edilir hem nokia başlığı olması sebebiyle hemde adamın nokia telefonları sormasından

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
mertcb

mertcb

Üye
C6-01

SanalDarbe42

Üye
c6-01

yeauw

yeauw

Üye
C6 01 :))

----------Eklendi @ 00:26:48 ---------- Yazıldı @ 00:26:05 ----------

boşwer androit cileri nokıa sağlam işlemciye bakıp alırsın düşürürsün herşey gider XDDD

by*cambaz

Üye
c6 01

key43

key43

Üye
c6-01

oguzaydin

Üye
c6 01 eskide kaldı 603 al yepyeni 1 telefon 1 ghz+512 mb ram

Takipçi Satın Al

Üst Alt