phasan
Üye
bu ınternet paketlerı olanlar ıçın yenı abone alımına kapalı aylık cepnetsite bayilerden aylık cepnet yükleme kartı alınablecğni ve fiyatınnda 7.99tl ve sınır olmcnı yazıo.buna göre snrsz net kalkmş saylmyo
bu ınternet paketlerı olanlar ıçın yenı abone alımına kapalı aylık cepnetsite bayilerden aylık cepnet yükleme kartı alınablecğni ve fiyatınnda 7.99tl ve sınır olmcnı yazıo.buna göre snrsz net kalkmş saylmyo
sen önce sitedeki cepnet yükleme krtı bölümnü oku.cepnet ykleme krtı bölmnde alım kpndı yazmyobu ınternet paketlerı olanlar ıçın yenı abone alımına kapalı aylık cepnet
cok haklısınBirde Vodafon iyi dedik nerde iyi varsa bo.. Çıkıyor aslında türkiye yeni bir operatör istiyor çünkü hala rekabet yok çocuklar bile güler bunlara ttnet 55 liraya sınırsız veriyor daha bunlar kalkmış 8gb 69 lira ya bunlar kolay para kazanıyor yada vatandaşla nasıl dalga geçeriz diye düşünüyorlar yap adam gibi 20 liraya 10 gb hepimiz faydalanalım
Cepnet tamamıyla kapanırsa. 16.000.000 cepnet kullanıcısı da avea 1 gbt 9 tl yi kullanırız.
avea 1GB diyorsun ama 3G geçerli değil onun için ayrıca kullananlar çok çok yavaş olduğunu söylüyor işkence gibisinden Vodafone'nin cepnetinin hız düşmüş halinden de kötüymüş yani sana avea 10 GB bile verse zaten dolduramıcan 1 GB bile o hızla 
Vayy bee Vodafone senin bu yazını gördüyse çok korkmuş olmalı![]()
avea 1GB diyorsun ama 3G geçerli değil onun için ayrıca kullananlar çok çok yavaş olduğunu söylüyor işkence gibisinden Vodafone'nin cepnetinin hız düşmüş halinden de kötüymüş yani sana avea 10 GB bile verse zaten dolduramıcan 1 GB bile o hızla
![]()
Sanmıyorum benim bikac arkadasım avea 1 gb kullanıyor vodafone cepnetten gayet hızlı kullanıyorlar
Burada kullanan bir kaç arkadaşta çok yavaş olduğunu söylüyordu. Ayrıca kıyaslamak çok mantıklı değil avea nın 1 GB paketi 3G li kullanılamıyormuş eğer öyleyse zaten hız konusu Vodafone ile kıyaslanamaz...
hayır 3g ile kullanılıyor bizzat kendim kullanan arkadasın birinden saniyede 260 kusur kb ile dosya indirdimki bu en fazla 40kusur destekleyen edge ile olmaz
Braz önce cep merkezine gttm. 15 kasımda tamamiyle kapancak dedi !
kaç gündür diyoruz cepnet taş çatlasın yıl sonuna kadar devam eder.
hayır 3g ile kullanılıyor bizzat kendim kullanan arkadasın birinden saniyede 260 kusur kb ile dosya indirdimki bu en fazla 40kusur destekleyen edge ile olmaz
Braz önce cep merkezine gttm. 15 kasımda tamamiyle kapancak dedi !
Vodafone her halde bugün tersinden kalktı da aylık cepneti iptal etti. biz hızından şikayetçi iken belki biraz daha hızlandırır diye beklerken adamlar paketi kökten kaldırdı yuh artık![]()

arkadaşlar vodafon bu işten vaz geçeçektir cünkü cepnet aylık iptal demek intiher demektir
onu bunu bırakında ne yapcaz ya ben paketteyim hala çıkmamda ama ya toptan kaldırırsa o zaman ne yaparız ağalar anammmm
----------Eklendi @ 22:31:08 ---------- Yazıldı @ 22:12:13 ----------
neyse kullanan üyelerimiz iptal edene kadar devam edebilir yazıyor sitede cep öğrenci gibi