N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
dostum bırak orjinali.. hackli sürümler kadar iyi birşey olamaz.. orjinal 25.07 anna yüklettim tele inanki 1 akşam zor dayandım.. yaaa ufacık bir tema yüklicem 199 KB cık.. yok sertifika dedi.. siscontentsle sertifika uzattık yok yine yüklemedi tel yaa.. zaralı yayınmış yüükleyemezmiş.. bende dedim gör bak nasıl yüklücen.. attım belle yi.. arkadan attım temayı .. işte böyle yüklenir.. ayar oldum bir tema yüzünden :D :kop:

meletim

meletim

Üye
hocam eline sağlık güzel olmuş benim bir sorunum var hdmı bağlantısıyla ilgili telefonu tvye bağladığım zaman kendi çekdiğim olsun başka film vs olsun videoları açamıyorum yükleniyor diyor kalıyor sonrada atıyor tekrar ana ekrana neden kaynaklanabilir acaba ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
mmm...güzel olur valla 145 ram yeni bi rekor kırar evet..hadi hayırlısı bakalım :oke:

----------Eklendi @ 23:46:30 ---------- Yazıldı @ 23:44:36 ----------

ne kadar zoruna gittiyse artıkk sertifika hatası :naughty: :ehe ama cidden öyle :dry: sacmalık yani en iyisi hackli cfw :oke: :naughty:

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Arkadaşlar birisi bakabilirmi? Skype çalışıyormu ?

birde hafıza kartında video ve resimler görünüyormu telefonun galerisinde.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​valla dostum skype yüklü degil bende olsa söylerdm

sercantapsin

sercantapsin

Üye
İki dakika birisi denesin pls:D birde Bu SWF Hack için edit için ne programlar gerekiyor

meletim

meletim

Üye
skype çalıştıramadım ben yüklüyorum açılıyor ama sonra geri atıyor çıkıyor ...

mahirmete

mahirmete

Üye
Arkadaşlar bu versiyonu yükleyen birinizi joikuspot ile internet yayını yapabiliyor mu bi bakabilir misiniz. Ben belle yüklemiştim joikuspot da çalışıyordu ancak laptopla ağa bağlandığımda internet bağlantısı vermiyordu sırf bu yüzden anna ya geri döndüm.. Hatta joikuspot a mail attım beta versiyonlarda çalışmıyor falan denmiş. Yine de umutluyum :) Biriniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

meletim

meletim

Üye
arkadaşım bende masaüstü var şimdi koblosuz usb modemden denedim çalışıyor internete girebiliyorum joiku ile ...

Castiel91

Üye
androidi geçti flan yazıyosunuz da ben takılmadan kasmadan telefon adam gibi video izleyemediğim sürece androidle kıyaslama işlerine girmiyorum n8imi.. Çok resim olan sayfalarda da aynı problem.. Sayfayı tutup aşaı doğru atarken nerdeyse hiç kasma yok ama sürüklerkenki fps olayını nokia bitürlü beceremiyor.. Kasıyo telefon zorlana zorlana surf yapıyoruz. Ve de zoom yapınca iki saat bekliyor.. Yok abiler karşılaştırmam bile.. He nokia n900 var o baya ii o yönden amma symbian 3 te adam gibi surf yapamyorm argadaş..

mahirmete

mahirmete

Üye
arkadaşım bende masaüstü var şimdi koblosuz usb modemden denedim çalışıyor internete girebiliyorum joiku ile ...
hadi yaw kardeşim süpersin o zaman bu versiyonu yüklüyorum ben de..

[alikan]

[alikan]

Üye
Önemli bir sorunla karşılaştım win7 kullanıyorum telefonu phoenix e gördüremedim. USB1 olarak görüyor fakat rm-596 seçtiremiyorum ve dolayısıyla scan product yapınca bir şey olmuyor. Sebebi Nokia Usb Rom yüklemesini yapamadığım için, bu driverı nereden edinebilirim.??

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
[alikan]

[alikan]

Üye
N8 için nokia usb rom hatasını nasıl çözerim bilen yok mudur.

[/URL] Uploaded with [/IMG]

meletim

meletim

Üye
urdan yükle bir dene istersen ..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

avianca

Üye
ya arkadaşlar şu güç tasarrufu modunu nasıl yapıyoruz ? istediğimiz zaman güç tasarrufuna alamıyor muyuz?

[alikan]

[alikan]

Üye
bu bilgisayarda yüklemeye çalıştığınızdan daha yeni bir sürüm mevcut yükleme devam etmeyecek hatası alıyorum. ikisini de denedim.

Üst Alt