N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

[alikan]

[alikan]

Üye
phoenix e telefonu kapalı konumda bağlayacağız demi

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Açık konumda

[alikan]

[alikan]

Üye
bütün sorun ben kapalı bağlıyorum diyeymiş şaka gibi ya :) 3 saattir bununla uğraşıyorum iyi mi :s
şimdi gördü flashlamaya başladım

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​hadi hayrlısı :)

[alikan]

[alikan]

Üye
madness belle dosyaları ile değişiklik yaparken refurbish + backup restore seçenekleri tıklı olacak mı?? Ve en son olarak refurbish e basıcaz değil mi software update değil.

son yere kadar geldim cvp beklıyorum ona göre basıcam :d tüm değişim dosyalarında refurbish seçili olacak değil mi. Ve en son refurbish değil mi.?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
refurbishler tikli olcak ve ewet refurbish yapcaksın son olarak

[alikan]

[alikan]

Üye
zuzuzhauzhauhzah :):):):):):):) Sonunda bende belle'dim bu N8 i :):):):):):):)
Yahu bu flash işi ne kadar basit birşeymiş de biz gözümüzde bu kadar büyütmüşüz pehh :s
Madness kardeşim sana çok çok çok çok teşekkür ediyorum senin konun sayesinde en az 3 aydır düşündüğüm işlemi sonunda yaptım.
Ellerine emeğine sağlık :)
Şimdi kurcalama zamanı :D

----------Eklendi @ 20:37:00 ---------- Yazıldı @ 20:17:34 ----------

Bluetooth kısayolunu bulamadım bir de ekrana menü kısayolunu bulamadım.
En çok kullandığım 2 seçenek bunları ekrana kısayol yada wigdet olarak koyamıyor muyuz.?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​dostum parmagını yukardan asagıya sürükle sorularına cevap bulcaksın :) menü kısayolu sol tarafta zaten :)

petek67

Üye
madness arkadaşım.eline sağlık gerçekten güzel olmuş.sorunsuz yüklemeyi başardım.şu konuda yardımcı olursan memnun olurum.rm-596-m032_44.emmc.fpsx 756.38 mb'lık memorycardcontend'i phoenix ile nasıl yükleyebilirim yada yüklenir mi?madness belle 2.0 yüklü iken tabiki.şimdiden teşekkürler.

[alikan]

[alikan]

Üye
menü kısayolu zaten vardı demi şimdi ayıktım ya :d Anna dan alışkanlık işte :D yalnız effectler madnes tarafından eklenmiş birşey mi yoksa belle orjinal hali böylemi. şimdilik gayet hoşuma gitti walla güzel bir işçilik ellerine sağlık :)

mahirmete

mahirmete

Üye
Madness arkadaşım ellerine sağlık yükledim ve çok beğendim ancak şu Joikuspot programıyla bir türlü internete giremiyorum laptopumla ve tabletimle. Sınırlı bağlantı diyip duruyor. Arkadaş yaptığını belirtmiş ancak bende olmadı bi türlü. Hotspot bana çok gerekli, bu işi halletmem gerekiyor. Anna yı da kullanmak istemiyorum bu yüzden çok itici Belle'den sonra :) Bi versiyon ya da başka alternatif bir program çözüm varsa çok sevinirim.

meletim

meletim

Üye
arkadaşım benim yaptığım da oldu ksr bakma sırf senin için baktım hatta kullanmıyordum girdim internete versiyon v2.50.823 joikunun da bunla bi dene istersen seninki değişikse yalnız tablet bağlantısı olmuyor diye biliyorum ben joikuyla ...

mahirmete

mahirmete

Üye
tablet bağlantısı için ayrı bi prg var tablet için biliyorum daha önce yapmıştım çünkü anna dayken. Sağol arkadaşım bi de bu versiyonla deneyeyim o zaman uğraştırdım seni de biraz :)

meletim

meletim

Üye
Madness şu benim soruna da bir baksan ..!!!

vaaab

Üye
bende belle 3.2 yuklu uzerıne kurabılırmıyım sorun olmaz dımı bıkeresınde sormustum bı konuda 3.2 uzerıne 3.1 yuklıyebılırmıyım dıye evet dedıler yukledım acılmadı sorun olmaz degıl mı kardes ?

[alikan]

[alikan]

Üye
Belle ye mod yükleyebiliyor muyuz.?

Bir de cahilliğimi bağışlayın şuan telefonumuz hacklenmiş mi oldu.?

WebStyle

WebStyle

Üye
Gerçekten iyi iş çıkartmışsın eline sağlık. Yaklaşık 3 aydır felan ivo'nun cwf'si yüklüydü cihazım da. madness cwf'sini de yükleyip bir test edeyim dedim birazda merak ettim açıkcası pek fark göremem diyordum ama gerçekten gözle görülür bir hızlanma söz konusu cihaz daha stabil hale gelmiş. Tekrar teşekkürler..

emreipekci

emreipekci

Üye
bi kıyak da bizim c7 lere yapsan madness süper olacak. :d: zaten şu anda son hackli 25.007 yi kullanıyorum, sorunsuz. yine de çookk :tşk:

ЯReiS

ЯReiS

Üye
madnes sagol kardes eline saglik..bizdende birilerinin bu tur calismalar yapmasi guzel gurur verici..hep ivo,coderrus..bende kurucucam ama daha detayli bi aciklama olsaydi keske cfw lwein icinde neler var neleri modifiye ettin? installserwer.exe ekli mi? buyuk saat ekli mi? birde ben daha once bir kac belle yukledim ve begenmedim geri annaya dondum sebebide yazilarin cok kucuk olmasiydi..bundada bole sorunlaR var mi? tesekkurler.

iatis

iatis

Üye
[alikan];3978730' Alıntı:
Belle ye mod yükleyebiliyor muyuz.?

Bir de cahilliğimi bağışlayın şuan telefonumuz hacklenmiş mi oldu.?
Öncelikle hayırlı olsun komşu,bende birkaç gün önce yüklemiştim.Gerçekten bugüne kadar boşuna beklemişiz.Telde yüklü rompatch var herhalde hackli oldu tel.Bende 2 gündür kurcalıyorum,çok güzel.:oke:

Üst Alt