Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
facebook çalışmıyor tarayıcıya giriyorum menüyü açmıyor yer imlerini açmıyor e-posta sorunlu bide

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hafıza kartından sistem klasörlerini silip hard format at telefona.

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
Hocam şu tuş ışıklarını modlama olayını biraz açar mısın? ben baya acemiyim

yumyjikk2

Üye
Arkadaşlar Suan 5800ımda V60 hacksiz Fw yüklü Ben buradaki v60 ı yüklersem çökermi bilgilendirirseniz sevinirim,iyi çalışmalar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam şu tuş ışıklarını modlama olayını biraz açar mısın? ben baya acemiyim

Kısaca anlatayım: Önce forumlarda (google dan aramanı öneririrm) Tuş ışıkları düzeltme yamasını bulacaksın ve modu indireceksin. Daha sonra Rofs2 dosyasını Nokia Firmware Editor (forumda var) programı içine sürükleyip bırakarak açacaksın. İndirdiğin modun içindeki sys, private gibi sistem klasörlerini Nokia Firmware Editor'daki aynı klasörlerin üzerine sürükleyip bırakacaksın. Son olarak Nokia Firmware Editor'deki Repack'e tıklayacaksın. Yeni bir _Rebuilt uzantılı Rofs2 oluşacak. Bu Rofs2 yi flashlarken _Rebuilt uzantısını sileceksin.

Arkadaşlar Suan 5800ımda V60 hacksiz Fw yüklü Ben buradaki v60 ı yüklersem çökermi bilgilendirirseniz sevinirim,iyi çalışmalar

Çökmez. Eskisi gibi V52.0.101 ve V52.0.007 gibi versiyon karmaşası ortadan kalktı. Tek versiyon var artık.

djmatrix

Üye
sensörlere dokunma kontrolü eklme modu var mı elinizde paylaşırmısın?

ysatxE

ysatxE

Üye
Valla Ben Kurdum :) Ama Bu Kadar SadeLik Beni Sarmadı Ben Tekrar Omega'ya Dönücem :) Bunun Tek GüzeL Yanı Wep Tarayıcısı :) Ama Omega 5800 Da Ben FaceBook dan PayLaşım BİLe Yapa Biliyorum :) ArkadaşLar GüzeL Ama Çok Sade yaw :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sensörlere dokunma kontrolü eklme modu var mı elinizde paylaşırmısın?

Elimde bunun gibi bir sürü mod var ancak bunları zamanı geldiğinde boş bir vakitte forumda paylaşmayı düşünüyorum. Ayrıca şimdilik upload sıkıntım var. Avea ile internete giriyorum ve max. 25kb/s hızı var ve limitli olmasından dolayı sık sık internete erişemiyorum.

Valla Ben Kurdum :) Ama Bu Kadar SadeLik Beni Sarmadı Ben Tekrar Omega'ya Dönücem :) Bunun Tek GüzeL Yanı Wep Tarayıcısı :) Ama Omega 5800 Da Ben FaceBook dan PayLaşım BİLe Yapa Biliyorum :) ArkadaşLar GüzeL Ama Çok Sade yaw :)

Evet çok sade. Yoğurulmamış hamur gibi :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaş bak bi arkadaşa yüklicez hemde kendi elimle şuna symbian belle simgeleri yapamazmısın kısmet olacak senin fw sonunda ama kendime değil

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye

C6 CFW sini denediysen olması gerekiyordu. Flashlarken hata yapmış olabilirsin.
Belki de V52.0.101'in Core dosyalarını kullan2.0.00mışsındır. V60.0.003'ün Core dosyalarını kullanacaksın. Yani benim bahsettiğim yöntemi tersten uygulamış olabilirsin. Benim bahsettiğmi yöntem; eski V52 Rofs2 dosyasını V60 Rofs2 dosyasına benzeterek flashlamak.

Sen bunu denedin mi peki?V52.0.101 c6 fwsi(Kotukoylunun promod fwsi hatta) denedim.Use iniyle flaşladım normal c6 gibi flaşladım.Eğer denediysen veya eminsen söyle ona göre v52.0.007 c6 promod u deniycem bide

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaş bak bi arkadaşa yüklicez hemde kendi elimle şuna symbian belle simgeleri yapamazmısın kısmet olacak senin fw sonunda ama kendime değil

Symbian belle simgeleri hâlâ beta gibi birşey ve çok fazla hatası mevcut. Yazı tipindeki karakterler ve telefonun dilindeki metinlerin simgelerle değiştirilmesinden oluşuyor. Yani kararsız bir mod. Buradaki CFW bir port olduğu için hiçbir mod uygulamıyorum. Bu sayede kullanıcılar kendi istedikleri modları rahatlıkla uygulayabilirler. Sana OmegA'nın Rofs2'si ile buradaki Core dosyalarını kullanmanı tavsiye ediyorum. Bu CFW yi kullanmanı aşırı sade olduğu için tavsiye etmiyorum ;)

İz[Mir]Kan;3979686' Alıntı:
Sen bunu denedin mi peki?V52.0.101 c6 fwsi(Kotukoylunun promod fwsi hatta) denedim.Use iniyle flaşladım normal c6 gibi flaşladım.Eğer denediysen veya eminsen söyle ona göre v52.0.007 c6 promod u deniycem bide

Evet denedim :) Mesela 5230'um V50.0.001 versiyonlu ve ben V50.6.002 versiyonlu Rofs2 dosyasının ismini V50.0.001 olarak değiştiriyorum ve başarıyla flashlayabiliyorum ;)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
v50.06.002 daha üst zaten, değil mi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3979838' Alıntı:
v50.06.002 daha üst zaten, değil mi

Normalde üst versiyondur diye flashlanabildiğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Dosya isim değişikliğiyle bir nevi kandırmaca yapıyoruz. Yani bilgisayar sanki tüm FW dosyaları birbiriyle uyumluymuş gibi görünüyor. Üst ya da alt versiyon Rofs2 için bir etken değil. Özellikle C6 CFW lerinde Rofs2 sadece dosyaları barındırır ve Core dosyalarıysa ROM daki genel mekanizmayı işletir. Yani C6 CFW sinde Core sürümünü kendi sürümünle uyumlu tuttuğun herzaman için istediğin başka bir C6 CFW sinin Rofs2 sini kullanabilirsin ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yaptım hiç bir işe yaramıyor tarayıcıyı açıyorum yer imlerine bile girmiyor

Elimdeki 5230 da web tarayıcı tamamen sorunsuz. CFW nin kurulumunda küçük hatalar çıkmış olabilir.

emre yagmur

Üye
sgl

revosta54

Üye
hackli değil galiba xplore yükledim private ve sys klasörleri kapalı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hack demek imzasız uygulamaları yüklemek demektir. Bahsettiğin klasörleri açmak için rompatcher ve open4all yaması gerekli.

Üst Alt