Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
genemi sen xD
Neden?
(Anladım galiba ama yinede soruyorum)genemi sen xD
(Anladım galiba ama yinede soruyorum)Hocam şu tuş ışıklarını modlama olayını biraz açar mısın? ben baya acemiyim
Arkadaşlar Suan 5800ımda V60 hacksiz Fw yüklü Ben buradaki v60 ı yüklersem çökermi bilgilendirirseniz sevinirim,iyi çalışmalar
sensörlere dokunma kontrolü eklme modu var mı elinizde paylaşırmısın?
Valla Ben KurdumAma Bu Kadar SadeLik Beni Sarmadı Ben Tekrar Omega'ya Dönücem
Bunun Tek GüzeL Yanı Wep Tarayıcısı
Ama Omega 5800 Da Ben FaceBook dan PayLaşım BİLe Yapa Biliyorum
ArkadaşLar GüzeL Ama Çok Sade yaw
![]()

C6 CFW sini denediysen olması gerekiyordu. Flashlarken hata yapmış olabilirsin. Belki de V52.0.101'in Core dosyalarını kullan2.0.00mışsındır. V60.0.003'ün Core dosyalarını kullanacaksın. Yani benim bahsettiğim yöntemi tersten uygulamış olabilirsin. Benim bahsettiğmi yöntem; eski V52 Rofs2 dosyasını V60 Rofs2 dosyasına benzeterek flashlamak.
arkadaş bak bi arkadaşa yüklicez hemde kendi elimle şuna symbian belle simgeleri yapamazmısın kısmet olacak senin fw sonunda ama kendime değil
İz[Mir]Kan;3979686' Alıntı:Sen bunu denedin mi peki?V52.0.101 c6 fwsi(Kotukoylunun promod fwsi hatta) denedim.Use iniyle flaşladım normal c6 gibi flaşladım.Eğer denediysen veya eminsen söyle ona göre v52.0.007 c6 promod u deniycem bide
Mesela 5230'um V50.0.001 versiyonlu ve ben V50.6.002 versiyonlu Rofs2 dosyasının ismini V50.0.001 olarak değiştiriyorum ve başarıyla flashlayabiliyorum İz[Mir]Kan;3979838' Alıntı:v50.06.002 daha üst zaten, değil mi
Hafıza kartından sistem klasörlerini silip hard format at telefona.
yaptım hiç bir işe yaramıyor tarayıcıyı açıyorum yer imlerine bile girmiyor