Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Navifirme düşen v60 dan daha iyi bu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
NAVİFİRM ' e Düştü ArkadaşLar N0kia 5800 V60.0.3 Ben şu anda İndiriyorum Euro2 Turkey Black :)

İşte bu çok güzel bir haber. Artık buradaki CFW'yi isteyen herkes gönül rahatlığıyla telefonuna kurabilir. Ayrıca buradaki CFW yi beğenmeyenler tekrar başka V60'lı CFW ye veya orjinal V60'a geri dönebilecekler. Orjinal V60 FW sine geri dönmek için Navifirmden indirdiğiniz dosyaları JAF ile flashlamanız yeterlidir.

tekrar orijinal v32ye dönemez miyim peki ben? :(

5530 için mi? Şuanki orjinal versiyonu V40 imiş. V40'ı yükledikten sonra dönemezsin. Ama X6 için diyorsan, geri dönebilirsin.

Navifirm'e düşen V60'ı 5800'a yüklesek daha sonra bu CFW'yi yüklesek sorun olmaz dimi?

Gönül rahatlığıyla iki FW arasında dolaşabilirsin ;)

djmatrix

Üye
orjinal v60 a c6 v41 portu ne zaman çıkar,mod suz temiz bir şekilde???

eybabi

Üye
Arkadaşlar x6 telefonumun Tümleşik GPS özelliğini kullanamıyorum. Telefon Suriye'den alındı, bu yüzden o seçeneği göremediğimi biliyorum. Ancak öncelikli sorum şu olacak, örneğin Suriye için Tümleşik GPS donanımsal olarak telefonda bulunmuyor mu, yoksa sadece yazılımsal olarak kullanmamı mı engelliyor. Eğer yazılımsal olarak kullanmamı engelliyorsa nasıl aktif hale getirebilirim. Product kodunu "0589476 16GB EURO2 DARK_BLACK TURKEY" olarak değiştirdim, bu değişiklikten sonra şu anda bulunduğumuz konudaki CFW yi de yükledim, ancak hâlâ Ayarlardan Konumlama> Konumlama Yöntemleri ' ne geldiğimde sadece 2 seçenek var, 1. Bluetooth GPS 2.Wi-Fi/Ağ. Olması gereken Tümleşik GPS şeklinde bir şey , bir çok versiyon yükledim ama bu seçeneğin gelmesini sağlayamadım. Uyguladığım çözümler dışında başka bir önerisi varmı Tümleşik GPS i kullanmamı sağlayabilecek. Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.

ysatxE

ysatxE

Üye

İşte bu çok güzel bir haber. Artık buradaki CFW'yi isteyen herkes gönül rahatlığıyla telefonuna kurabilir. Ayrıca buradaki CFW yi beğenmeyenler tekrar başka V60'lı CFW ye veya orjinal V60'a geri dönebilecekler. Orjinal V60 FW sine geri dönmek için Navifirmden indirdiğiniz dosyaları JAF ile flashlamanız yeterlidir.

Şimdi Size başka birşey sormak istiyorum Mesele Ben bu V60' I Kurdum ama Beğenmedim Tekrar Omega 101. 'e gönme şansım varmı :)

muceli

Üye
5800 da xm tuşu çalışıyor mu???

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
orjinal v60 a c6 v41 portu ne zaman çıkar,mod suz temiz bir şekilde???

Konunun üstündesin dostum ;)

Symbian Modderhttp://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...yinda-rm-356-5800-a-5-555178.html#post3972098Hafıza kartına ve telefona format atınız v60 c6 cfw core ile udayı alıp xperience rofs2 isminin uzantısını v05 olarak değiştirirseniz v60'a kurabilirsiniz.

Rambo bu mümkün mü burada ki cfw kuruluyken ? Veya Navifrirm'dan indirdiğimiz core ve uda'yla mı yapacağız bu olayı ?

Mümkün. Şöyle yapacaksın: Buradaki V60 CFW sini indireceksin. İçindeki Rofs2 dosyasının ismini uzantısı ile birlikte bir yere yazacaksın. Daha sonra eski V52'ye ait bir CFW indireceksin. Bu CFW deki Rofs2 dosyasının ismini az önce bir yere yazdığın Rofs2 ismiyle değiştireceksin. Daha sonra bu ismini değiştirdiğin Rofs2'yi V60 core dosyalarının bulunduğu konuma kopyalayacaksın ve bu dosyaları flashlamada kullanacaksın.

Arkadaşlar x6 telefonumun Tümleşik GPS özelliğini kullanamıyorum. Telefon Suriye'den alındı, bu yüzden o seçeneği göremediğimi biliyorum. Ancak öncelikli sorum şu olacak, örneğin Suriye için Tümleşik GPS donanımsal olarak telefonda bulunmuyor mu, yoksa sadece yazılımsal olarak kullanmamı mı engelliyor. Eğer yazılımsal olarak kullanmamı engelliyorsa nasıl aktif hale getirebilirim. Product kodunu "0589476 16GB EURO2 DARK_BLACK TURKEY" olarak değiştirdim, bu değişiklikten sonra şu anda bulunduğumuz konudaki CFW yi de yükledim, ancak hâlâ Ayarlardan Konumlama> Konumlama Yöntemleri ' ne geldiğimde sadece 2 seçenek var, 1. Bluetooth GPS 2.Wi-Fi/Ağ. Olması gereken Tümleşik GPS şeklinde bir şey , bir çok versiyon yükledim ama bu seçeneğin gelmesini sağlayamadım. Uyguladığım çözümler dışında başka bir önerisi varmı Tümleşik GPS i kullanmamı sağlayabilecek. Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.

Donanımsal olarak mevcut fakat kullanmanıza izin verilmiyor olabilir. Orjinal X6 yı tekrar flashlayıp denerseniz çok daha iyi sonuç alırsınız. Buradaki CFW de eksikler olabilir.

Şimdi Size başka birşey sormak istiyorum Mesele Ben bu V60' I Kurdum ama Beğenmedim Tekrar Omega 101. 'e gönme şansım varmı :)

Evet dönebilirsin. CoNqUeRoR'a verdiğim cevaba bir gözat.

5800 da xm tuşu çalışıyor mu???

Çalışmıyor olabilir. Kendim 5230'da test ettiğimde bu tuşun çalışmadığını gördüm ve düzelttim. 5800'ım olmadığı için yorum yapamıyorum. Önceden bu portu kuran arkadaşlarımızdan biri cevap verebilirse çok iyi olur.

-CoNqUeRoR-

Üye
Daha önce niye söylemedin bu taktiği de bizi bu cfw le boğuşturdun Rambo . Alacağın olsun. Ama yine hayat kurtardın:alkis. Sağolasın .

(Omegaya Döndüm Sonunda :oke:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA kurtarıcı oldu ha :) Güle güle kullan OmegA'yı ;) Bu taktiği boş zamanımda konuya ekleyeceğim.

ysatxE

ysatxE

Üye
Daha önce niye söylemedin bu taktiği de bizi bu cfw le boğuşturdun Rambo . Alacağın olsun. Ama yine hayat kurtardın:alkis. Sağolasın .

(Omegaya Döndüm Sonunda :oke:)

Bu CFW Kötümü ? Tekrar Dönüş Yaptınız ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
demek istediğim v60 tabanının Türkiye nin olduğu bir fw,burdaki Ukrayna nınkiydi heralde??

Anladım. İstersen kendinde Türkiye uyumlu yapabilirsin. Core, Uda ve Rofs2 dosyaları dışında kalan dosyaları kendi telefonuna uygun orjinal 5800 V60 FW sinden çekip kendi telefon koduna uygun flashlama yapabilirsin.

Bu CFW Kötümü ? Tekrar Dönüş Yaptınız ?

Buradaki CFW kötü değil, aşırı sade ve özellikleri az olduğundan arkadaş geri dönüş yapmış olmalı. En iyi cevabı CoNqUeRoR verecektir.

djmatrix

Üye

Anladım. İstersen kendinde Türkiye uyumlu yapabilirsin. Core, Uda ve Rofs2 dosyaları dışında kalan dosyaları kendi telefonuna uygun orjinal 5800 V60 FW sinden çekip kendi telefon koduna uygun flashlama yapabilirsin.

Buradaki CFW kötü değil, aşırı sade ve özellikleri az olduğundan arkadaş geri dönüş yapmış olmalı. En iyi cevabı CoNqUeRoR verecektir.
çok tşk ederim bu gün gerekli modları yapıp paylaşabilirim

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye

Konunun üstündesin dostum ;)

Mümkün. Şöyle yapacaksın: Buradaki V60 CFW sini indireceksin. İçindeki Rofs2 dosyasının ismini uzantısı ile birlikte bir yere yazacaksın. Daha sonra eski V52'ye ait bir CFW indireceksin. Bu CFW deki Rofs2 dosyasının ismini az önce bir yere yazdığın Rofs2 ismiyle değiştireceksin. Daha sonra bu ismini değiştirdiğin Rofs2'yi V60 core dosyalarının bulunduğu konuma kopyalayacaksın ve bu dosyaları flashlamada kullanacaksın.

.

Dostum bu yöntem işe yaramadı.V52.0.101 c6 fwsi atmayı denedim telefon çöktü.İsim değiştirdim bu arada

rezolar

rezolar

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]blader.ev ekranı temasını nerden seçoz
ayarlarda sadece temealr war[/SIZE][/COLOR]

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]blader.ev ekranı temasını nerden seçoz
ayarlarda sadece temealr war[/SIZE][/COLOR]

C6 CFW lerinde ev ekranları diye bir seçenek ortadan kalkıyor. 2 adet ev ekranı olduğundan kaldırılmış galiba. Ama kaldırılması iyi olmamış (şahsî düşüncem).

İz[Mir]Kan;3977195' Alıntı:
Dostum bu yöntem işe yaramadı.V52.0.101 c6 fwsi atmayı denedim telefon çöktü.İsim değiştirdim bu arada
C6 CFW sini denediysen olması gerekiyordu. Flashlarken hata yapmış olabilirsin.
Belki de V52.0.101'in Core dosyalarını kullanmışsındır. V60.0.003'ün Core dosyalarını kullanacaksın. Yani benim bahsettiğim yöntemi tersten uygulamış olabilirsin. Benim bahsettiğmi yöntem; eski V52 Rofs2 dosyasını V60 Rofs2 dosyasına benzeterek flashlamak.

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
Dostum X6da ışıklar yanık kalıyor bazen. özellikle orta ışık sürekli yanıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Demekki portta ışıklar yönünden de sıkıntı var. Düzeltmek için tuş ışıklarını düzeltme modlarını uygulayabilirsin. Forumda olması gerekiyordu.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
genemi sen xD

Üst Alt