Ben aradım bulamadim forumda varsa link verirmisin veya dosya olarak orijinal fw de nerededir v52 den alırımYedeğin hafıza kartına gider ve hard format sırasında silinmez. Hard format sonucu rehber, mesajlar, ajanda kayıtları, alarm vs. silinir. Yedeği geri yükleyince tümü geri gelir. Tuş hatasını modlarla giderebilirsin. Forumda TV-Out ya da TV çıkış adı altında modlar olması gerekiyor.
benim 5800 60 sürümde türkçe dil ile idiriyorum 1. linki problem çıkmaz değil mi ?
Tuşları kilitlerken gelen titreşimi kaldırabilir misin?
Güzel FW
Ben aradım bulamadim forumda varsa link verirmisin veya dosya olarak orijinal fw de nerededir v52 den alırım
uygulamalar bende de yüklü ev ekranına eklenmiyor sadece.ben x6 kullanıyorum ama istediğim her uyg yüklüyorum hatta senin dedıgın nokıa batery de yüklü
İz[Mir]Kan;3967281' Alıntı:Dostum açıkcası yaptığın fwleri hiç kullanmadım(Nasip olmadı daha).Bilmiyorum o yüzden. Fwlerinde bildirimler widgetı türkçe gömülü oluyor değil mi
Dostum v60.003'e yüklemeye kalktığımda "RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05 " ile ilgili bir hata veriyor ve yüklenmiyor. Linkteki rofs2'de, arkadaşın verdiği rofs2'de olmadı. Neden olabileceği hakkında bir bilgin var mı?
rambo kardes bende senın yabtıgın omega war 5800 kullanıorm sence bunu mu flashlayım omega dursun mu hangısını tavsıye edersın ?
Adamsın telefonumu v60la güncellemiştim bilmiyodum düşük versyon yükleyince çalışmadığını hiç biyerde v60 bulamadım yüklemek için 2 gün kapalı kaldı telefon bu cfw sayesinde geri döndüm çok teşekkür ederim ama telefon çok fazla ısınıyor
Teşekkürler. Ben5530 XM Kullanıyorum V40.0.003.C01.01 Versiyonuna Yükselttim Acaba Bu Versiyon İçin Olanı varmi veya Bu Yazılım V40 ta Çalışırmı ? Bu Yazılımı Yüklemek için Yardımcı Konunun Link'i Varmi Pek Anlamam Bu İşlerdende![]()
kardeşim eğer bunu skydrive hesabına yüklersen indirebileceğim.eline sağlık.bu arada isteğim 5800 için olan.Saygılar
arkadaşlar,ben 5800xm cihazıma yüklemek istiyorum fakat cihazımda 52.0.101 elagantcfw yüklü ([Yeni!] Nokia 5800 V60.0.003 için C6v41 Türkçe Portu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu kurduğumda yeni çıkan orjinal yazılım(v60.0.003) yüklemek istersem yükleme yapabilirmiyim? cihazımda sorun yaşarmıyım.bilgisi olan arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyorum.katkı verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
<span style="font-family: Tahoma"><font color="Navy"><strong><br>
<br>
Bu CFW en sade CFW. O yüzden hiçbirşey gömülü değil.<br>
.</strong></font></span>
İz[Mir]Kan;3974941' Alıntı:Hayır yapCAĞIN fwde diyorum bunda olmadığını anladım zaten