1000 tl Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masha

Masha

Üye
Xperia Neo'nun Kamerası 8 Mp güzel ama Zoom'u yok. Ayrıca ekranı çok küçük bu tür bi telefona yakışmamış. :/

blacktalon

blacktalon

Üye
keşke 1 ay önce alsaydın ötv zammı ve doların ucmasıyla pahalı oldu sanırsam artık teller yurt dısından alma ımkanın varsa ordan al derim :oke:

Masha

Masha

Üye
Ben halen Optimus Black'in Optimus Neo'dan daha iyi olduğunu ve fiyat konusunda daha düşük olduğunu ve kalite açısından yine Lg'nin önde olduğu düşüncesindeyim. Karşılaştırdım. Neo sadece işetim sistemi Android 2.3 Gingerbread olduğu için önde ama Optimus Black'in daha fazla artısı var. Tasarım olarak ağırlık ve kalınlık olarak daha şık duruyor. 700 NIT IPC LCD ekranı ile Nova Dİsplay ekranı ön planda tutuyor ve diğerlerinde olmayan özelliği uzaktan yardım seçeneği mevcut. Karşılaştırma linkini veriyorum. Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Saygılar.

[/URL]

• Beğen
Tepkiler: seymen16
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Galaxy S :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Tekrar Galaxy S diyorum. benzer fiyattaki telefonlara gore cok daha iyi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy s :oke:

0nlySex

Üye
ben neo kullanıcısıyım,symbian dan sonra we ayrıca nokiadan sonra insanı çok şaşırtıyo.neo dış görünüm,iç görsellik ve hızı ile çok ii telefon.tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: yigithanw
Sarangni

Sarangni

Üye
Eski bir N79 kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim eğer resim çekmek sizin için önemliyse ki N79 5MP Carl Zeiss Optikli kameradan sonra sizi tatmin edecek bir kamera bulmanız gerekiyor. N79 ciddi anlamda iyi resim çeken bir cihaz. Cihaz tavsiyesinde bulunmak isterdim ama N79'dan sonra kullandığım cihazlar onun kadar iyi çekemediği için tavsiyede bulunamayacağım.

Androidli bir cihaz alacaksanız araştırmasını iyi yapın ama şu sıralar telefon almak çok akıllıca bir iş değil. Piyasanın oturmasını beklemek gerek. Bugün dolaşırken dikkatimi çekti. Galaxy Gio, Ace, Mini, Fit cihazlarına 100 TL'den fazla fiyat artışı gelmiş neredeyse. Bu cihazlar kesinlikle bu paraları hak etmiyorlar. Keşke biraz önce cihaz almaya karar vermiş olsaydınız.

• Beğen
Tepkiler: yigithanw
Necmati

Necmati

Üye
HTC serisini Tercih et kardeşim model vermiyorum çünkü HTC oduktan sonra sorun çıkmıyor .

ama kesin öneri olarak Desire HD olabilr.

Sensation dicem ama onada para yetmez.

Masha

Masha

Üye
Dediğim gibi HTC'de pil ömrü problemi var kesinlikle tavsiye etmem.
Xperia Neo'nun 8 Mp kamerası mevcut bu güzel ama Zoom yok ve bu donanımdaki bir smartphone'da küçük ekran kullanılması akla mantığa aykırı.
Sana tavsiyem kalite ve fiyata da dayanarak LG Optimus Black veya Samsung Galaxy S. :oke:

PriZm

PriZm

Üye
bi kere Optimus Black alacaksan oyun oynamayı unut.Adreno 200 var ve ideos x5 te bile adreno 200 den x2 daha güçlü olan adreno 205 var.gerisini sen düşün.

Galaxy S de ise PoverVR 540 GPU var ve bu iki GPU dan daha hızlı.

Optimus black ile Galaxy S arasındaki fark optimusta kamera flası var.ama buna değmez bence.

yigithanw

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tekrar teşekkürler ama son mesajımda belirttiğim gibi Sony Ericsson Xperia Neo alacağım.Konu çözüme KAVUŞTU.

seymen16

seymen16

Üye
bi kere Optimus Black alacaksan oyun oynamayı unut.Adreno 200 var ve ideos x5 te bile adreno 200 den x2 daha güçlü olan adreno 205 var.gerisini sen düşün.

Optimus black ile Galaxy S arasındaki fark optimusta kamera flası var.ama buna değmez bence.

Arkadaşım söylediğin bilgiler yanlış. Doğruları burada.

Buradan o telefonları seçerek karşılaştır ve gör özelliklerini.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Masha
Masha

Masha

Üye

Fiyatı 1000 Liraya alınacak en iyi smartphone Optimus Black'tir. Galaxy S 1200 lerde ve Optimus Black yinede daha iyi :oke:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Lenneth

Üye

Hayır, PowerVR SGX530 var Optimus Black'te.. Galaxy S ten yine geri ama adreno 200'den çok daha güçlü..

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
Fiyatı 1000 Liraya alınacak en iyi smartphone Optimus Black'tir. Galaxy S 1200 lerde ve Optimus Black yinede daha iyi :oke:

hangi özelliği ile daha iyi? sadece flası ilemi?

parasal yönden düşünürsek ayrı şuan Galaxy S in fiyatları 1100 tl ye kadar düştü.

----------Eklendi @ 17:03:29 ---------- Yazıldı @ 16:59:46 ----------

Hayır, PowerVR SGX530 var Optimus Black'te.. Galaxy S ten yine geri ama adreno 200'den çok daha güçlü..

ben hangi telefonla karıştırdım acaba?:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt