aynen poluexa nın dediği gibi hepsi refurbish tickli olcak, ya zaten sadece dosyaları değiştir diyer yerleri elleme, ve evet en son refurbish basıp flashlıyosun..
polluxea♪;3975398' Alıntı:dostum hepsi refurbısh olcak...ben ilk attgmda eksik atmısım sanrm sleeping screen flan görünmüyodu oysa cfw'de gömülü olarak gelyomus az önce bi daha attım oldu hiç bi sorunum yok suan..format atmana flanda bi gerek yok ama atarsan da ii olur tabii bi rahatlar sistem..ben flashladm sonra soft format attm suan tas gbi sarj suresi flan 10 numara bence suan forumda bulunan en iyi belle bu,bi cogunu denedim bunun kadar verimli degil ram 140 mb ve telefon hafzası 190mb bos olarak gelyo gayet süper yani
Arkadaşlar bu sürümde ivoda flash player açılmıyordu hata veriyordu bundada aynımı bilgilendirirmisiniz ?

polluxea♪;3975446' Alıntı:aynen dostum eline koluna saglık tekrarnokia'ya mail atta senin cfw'yi kullansınlar cıkan seninkinden kötü olursa bi de gör şamatayı
![]()
![]()

polluxea♪;3975453' Alıntı:vayy süperbunun üstüne güncelleme cıkarmayı düşünyomusun ilerde ?
----------Eklendi @ 21:16:09 ---------- Yazıldı @ 21:15:38 ----------
banada öyle gelyo![]()
hadem hayırlısı.. bak öyle bi cfw yapki.. sorun var diye format atmak zorunda kalmasın insanlar
diğer cfwlerde yok srore çalışmıyo diye formatt atmak falan lazımmış.. seninki sorunsuz olsun lütfen ve her zaman yaptığın gibi stabil
![]()
hehetamam zaten öyle yapıyorum.
biliyorum zaten yaptığını 
Hafıza kartımdaki resimler ve videolar görünmüyordu ivo da bunda görünüyormu.. Birde yükleyen arakdaşlar Skype ve nimbuz çalışıyormu bakabilirler mi ?