N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
ya kurtulus abinin cfw de hard atmayınca store hata veriyor da

n000k

n000k

Üye
hard atmayı bilmiyorum zaten. valla ben hrd atmadan bunu yükledim.. hiçbir sorunum yok.. diğer belle leri bilemem arkadaşım.. ben zaten bu belle için konuşuyorum.. ama sen o zaman hard at, garantiye al işi, öyle yükle..

Uruloki

Uruloki

Üye
hmmm birde reburfish e basıp atıcam değil mi birde uda hariç reburfish seçeneğini kaldırıyorduk nasıl olucak o yoksa aynı mı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum hepsi refurbısh olcak...ben ilk attgmda eksik atmısım sanrm sleeping screen flan görünmüyodu oysa cfw'de gömülü olarak gelyomus az önce bi daha attım oldu hiç bi sorunum yok suan..format atmana flanda bi gerek yok ama atarsan da ii olur tabii bi rahatlar sistem..ben flashladm sonra soft format attm suan tas gbi sarj suresi flan 10 numara bence suan forumda bulunan en iyi belle bu,bi cogunu denedim bunun kadar verimli degil ram 140 mb ve telefon hafzası 190mb bos olarak gelyo gayet süper yani

• Beğen
Tepkiler: n000k
Uruloki

Uruloki

Üye
ve flashlarken reburfish e basıcam değil mi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​ewet refurbish yapcaksın

tekno88

Üye
Arkadaşlar bu sürümde ivoda flash player açılmıyordu hata veriyordu bundada aynımı bilgilendirirmisiniz ?

n000k

n000k

Üye
aynen poluexa nın dediği gibi hepsi refurbish tickli olcak, ya zaten sadece dosyaları değiştir diyer yerleri elleme, ve evet en son refurbish basıp flashlıyosun..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
aynen poluexa nın dediği gibi hepsi refurbish tickli olcak, ya zaten sadece dosyaları değiştir diyer yerleri elleme, ve evet en son refurbish basıp flashlıyosun..

yardımların ve ilgin için teşekkürler.

----------Eklendi @ 21:10:15 ---------- Yazıldı @ 21:07:32 ----------

polluxea♪;3975398' Alıntı:
dostum hepsi refurbısh olcak...ben ilk attgmda eksik atmısım sanrm sleeping screen flan görünmüyodu oysa cfw'de gömülü olarak gelyomus az önce bi daha attım oldu hiç bi sorunum yok suan..format atmana flanda bi gerek yok ama atarsan da ii olur tabii bi rahatlar sistem..ben flashladm sonra soft format attm suan tas gbi sarj suresi flan 10 numara bence suan forumda bulunan en iyi belle bu,bi cogunu denedim bunun kadar verimli degil ram 140 mb ve telefon hafzası 190mb bos olarak gelyo gayet süper yani

aynen. Telefon androidi geçti coştu ;D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sleeping screen'i çözdüm bende bugün :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
aynen dostum eline koluna saglık tekrar :D nokia'ya mail atta senin cfw'yi kullansınlar cıkan seninkinden kötü olursa bi de gör şamatayı :naughty: :d:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ardadaşla benchmark testi yaptık android 2.3.3 yüklü galaxy tab p1000 vs Madness yüklü N8 hızda madness geçti :)

----------Eklendi @ 21:15:02 ---------- Yazıldı @ 21:13:54 ----------

polluxea♪;3975446' Alıntı:
aynen dostum eline koluna saglık tekrar :D nokia'ya mail atta senin cfw'yi kullansınlar cıkan seninkinden kötü olursa bi de gör şamatayı :naughty: :d:

atarım ;) hack dosyalarını temizlerler muhtemelen :zuhaha:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
vayy süper ;) bunun üstüne güncelleme cıkarmayı düşünyomusun ilerde ?

----------Eklendi @ 21:16:09 ---------- Yazıldı @ 21:15:38 ----------

banada öyle gelyo :kop:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;3975453' Alıntı:
vayy süper ;) bunun üstüne güncelleme cıkarmayı düşünyomusun ilerde ?

----------Eklendi @ 21:16:09 ---------- Yazıldı @ 21:15:38 ----------

banada öyle gelyo :kop:

bi güncelleme daha çıkacak arkadaşlar biraz görsellik istiyormuş.

----------Eklendi @ 21:19:12 ---------- Yazıldı @ 21:18:32 ----------

ayrıca gelecek ram rekoru 145 deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
hadem hayırlısı :D .. bak öyle bi cfw yapki.. sorun var diye format atmak zorunda kalmasın insanlar ;) diğer cfwlerde yok srore çalışmıyo diye formatt atmak falan lazımmış.. seninki sorunsuz olsun lütfen ve her zaman yaptığın gibi stabil :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
hadem hayırlısı :D .. bak öyle bi cfw yapki.. sorun var diye format atmak zorunda kalmasın insanlar ;) diğer cfwlerde yok srore çalışmıyo diye formatt atmak falan lazımmış.. seninki sorunsuz olsun lütfen ve her zaman yaptığın gibi stabil :oke:

tamam zaten öyle yapıyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
madness perşembeye yetişir mi

avianca

Üye
Hafıza kartımdaki resimler ve videolar görünmüyordu ivo da bunda görünüyormu.. Birde yükleyen arakdaşlar Skype ve nimbuz çalışıyormu bakabilirler mi ?

hafıza kartındaki resimler bendede görmedi ancak nimbuzz sorunsuz çalışıyor skype ı denemedim. hafıza kartı için ayar var mı diye kurcalayacağım. gerçekten telefondan keyif almaya başladım.sesleri çok güzel olmuş mail msj ve çağrı melodileri yeni. telefon nokia değilde sanki başka bir marka gibi yeni üretilmiş bi cihaz gibi. acayip fark etti.bu güne kadar orjinalden vazgeçmem diyordum ancak bi kaç gün önce telefonun kasması o kadar arttı ki (hafıza dolduğu için) tabuları yıktım ve arkadaşlarında yardımıyla yükledim. androidden daha iyi görünüyor..

Üst Alt