Gece aynaya bakmayı hiç denedinizmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Gece aynaya bakmayı hiç denedinizmi ?
Size hiç kimsenin bilmedii bazı şeyler anlatıcam. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktıımızda karşısına geçip kendinizi izlediiniz, süslediiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası deil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdii loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduunu biliyormuydunuz? Ya da gece uzun bir süre aynaya baktıınızla gözlerinizle göremediiniz varlıkları yada dier bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz?

Anlattıklarım size ürkütücü gelmio mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediiniz küçük ve saçma bir lambanın içinde yaşayan varlıklar olarak mı biliosunuz? Peki onlarla iç içe yaşadıımızın farkında değilmisiniz? Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediimiz bir dünyada yaşadıımız gerçeini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....
-alıntıdır-

ben denemedim deneyip gördüklerini iddia edenler var ben denemeye cesaret edemedim eğer bakanlar olursa lütfen ne gördüğünü yazarsa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: hassan cingöz, Silinen Üye 94869, delrico ve 1 kişi daha

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
çok denedim ama malesef hala tanışamadık arkadaşlarla:ehe

• Beğen
Tepkiler: brknfdn_55, berkan55 ve pitbull16

Revengeful

Emekli Yönetici
Bakarken uc kere kanli mary veya bloody mary diye tekrarlayin. Psikolojiniz biraz alt ust olabilir :ehe

----------Eklendi @ 19:59:06 ---------- Yazıldı @ 19:58:22 ----------

çok denedim ama malesef hala tanışamadık arkadaşlarla:ehe

Ben kanka oldum

• Beğen
Tepkiler: brknfdn_55 ve berkan55

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir mum yakip odaya girin aynanin karsisina oturun. Bir sure sonra alevin buyudugunu goreceksiniz. Cok super oluyo..

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İçki degil mi o mert :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Vodka ruhu cagiriyorsun iste oyle diyince

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben absinthe derim o zaman :D
Yesil peri gelsin :kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
Onum icin demene gerek yok. 1 shot at yetiyor. Etrafini yesil guzel periler sariyor. Hatta biriyle ciddi dusunuyorum

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
herşey kafada biter düşünürsen aynaya bile gerek kalmaz:ehe

abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
birde gece gece okudum korktum ya :D ama görülürse de halüsilasyondur :D

minoo

minoo

Üye
inanmiyodum boyle seylere ama bu yaz 4 kisi gece evde cin cagrmistk gelmisti. En bsta hadi ordan dedm km yapiyosa sylesin fln. 1.si herkes korktu 2.si tek tek herkes fncandan parmagni cektgnde hala gdiyodu fincan. Brinin yapma ihtmali 0di yani. O an istemsz olark gozlermden yas inmeye bslamsti o ayri :D ve evin kapisini acmamizla bi yarasanin ucup gtmesi bi oldu. Binanin icinde ne isi varsa :s tabii bzm cglk atmamz da bir olmstu gece saat 3.. Bunu eskiden olsa denerdim ama smdi yemez.

Burak

Üye
bu tür şeylere inanmak ruh cin çagırmayı denemek fal vs.çevremizce ayıplanır, ve dinimizce yasaklanmıştır. :locked:

minoo

minoo

Üye
Cagirdim valla :D

Burak

Üye
yukarda yazdıgın yorumu okudumda, o yarasanın orda ne işi varmış :hmmm
ama bunu cagırmayı yarasayla iliskilendirme yahu. :D

minoo

minoo

Üye
Bu cin cagrma olaylarinda flan cin gderken yarasa, sinek vs ucan bsey olup gdiyomus. Oyle duydum yani. Giris kat da degildi 4.katti. Ne tesaduf dmi? :hmmm bunlarin hepsi arka arkaya gelince e bi de yasayinca inandm ben :hmmm

Burak

Üye
filmlerde gördüm ben onu. Yarasa oluyor sinek oluyor. :D
falan filan işte. :D

tesadüf rastlantı korku gerılım aksıyon gerçeklik hepsi bir arada :D

minoo

minoo

Üye
Baya korkmustum ben ama. Bu olay olmadan once ayna isini denerdim ben ama artik yemez valla yusuf izin vermez :ehe merak ettim ama cesur yurek cikip denerse yazsin neler gordugunu :hmmm

Burak

Üye
ben denedim şimdi hiçbişey olmadı. :D

Üst Alt