2.si neden gece? onlar gecemi ortaya çıkıyor bilim kurgu filmine çevirmeyelim şimdi
gördüklerini iddia edenlerde büyük ihtimal sorunları olan şizofrenlerdir. haa c*nler yokmu var tabiki fakat Allah bizim onları görmemizi engellemiştir.Şimdi arkadaşlarım 3 harfliler tamam ama ruhlara inanmıyorum hele hele ölenlerin ruhlarına. Şimdi bunları aynada göremeyiz normal gözle göremezsek aynada nasıl görelim sen kızılötesi ışınlamı bakıyon yani. Ayna olayını çürüttük2.si neden gece? onlar gecemi ortaya çıkıyor bilim kurgu filmine çevirmeyelim şimdi
gördüklerini iddia edenlerde büyük ihtimal sorunları olan şizofrenlerdir. haa c*nler yokmu var tabiki fakat Allah bizim onları görmemizi engellemiştir.

Onum icin demene gerek yok. 1 shot at yetiyor. Etrafini yesil guzel periler sariyor. Hatta biriyle ciddi dusunuyorum

abi normal olarak onlar bizi göremiyor bızde onları. Öyleyse onlara rahat mı batıyorda insanlarla uğraşıyorlar? Şunu demek istiyorum. Hani onlardan çok korkarsan onlara zarar vermeye çalışırsan seni rahatsız etmeye baslarlar uğraşırlar diyorlar. Bu ne kadar doğru ?zaten üç harfliler de bizim alemi aynalardaki yansımalardan takip edebiliyormuşbu konu kesinlikle tavsiye edilmeyen bir durumdurçok nadir de olsatelafisi mümkün olmayan olaylara neden olabiliroturun oturduğunuz yerde----------Eklendi @ 16:29:24 ---------- Yazıldı @ 16:25:30 ----------hem iki alemede birbirine geçmek yasak edilmiştiryani normal olarak onlar da bizi göremezler
Pardon 19 yaşında olduğunuz yazıyor ve " Bunu eskiden olsa denerdim" demişsinizinanmiyodum boyle seylere ama bu yaz 4 kisi gece evde cin cagrmistk gelmisti. En bsta hadi ordan dedm km yapiyosa sylesin fln. 1.si herkes korktu 2.si tek tek herkes fncandan parmagni cektgnde hala gdiyodu fincan. Brinin yapma ihtmali 0di yani. O an istemsz olark gozlermden yas inmeye bslamsti o ayrive evin kapisini acmamizla bi yarasanin ucup gtmesi bi oldu. Binanin icinde ne isi varsa
tabii bzm cglk atmamz da bir olmstu gece saat 3.. Bunu eskiden olsa denerdim ama smdi yemez.
Aynen rahat mı batıyorabi normal olarak onlar bizi göremiyor bızde onları. Öyleyse onlara rahat mı batıyorda insanlarla uğraşıyorlar? Şunu demek istiyorum. Hani onlardan çok korkarsan onlara zarar vermeye çalışırsan seni rahatsız etmeye baslarlar uğraşırlar diyorlar. Bu ne kadar doğru ?

sende var gibi bir durum cinlerle ilgili konu açmalar bayramla kellelerin uçtuğu yerlerde takılmayı istemeler falan ne ayaksın senarkadaşlar yorumları teker teker okudum.birbirinden ilginç yorumlar var.fakat böyle şeyler kesinlikle hurafe.asla inanmayın.asıl sorun bu tür olayları insanların kafasına yer edildikten sonra kişinin kendi pisikolojisi ile kişiyi yanlız bırakmak.esas amaç bu sanırım.kii öylede olmuyormu.insan gece aynaya bakarken aklınıza bu konudaki yazılanlar gelmiyor mu.açıkcası konuyu açarken bile düşündüm okuyunca kendim bile etkilenir oldum.söz birdaha böyle şeylerden bahsetmicem![]()

sende var gibi bir durum cinlerle ilgili konu açmalar bayramla kellelerin uçtuğu yerlerde takılmayı istemeler falan ne ayaksın sen![]()