Gece aynaya bakmayı hiç denedinizmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
karanlıkta, los ısıkta uzun sure bak. Gıt aynada kendine bk gel dmedik :D

Burak

Üye
konuda ne yazıyosa yaptım :D
kapıdaki sokak lambası odamı aydınlatıyor az bisey. Los ortam. :D
uzun uzun bakıyom karsı duvardan yansıyan c. Ronaldo posterıde bana. :D

minoo

minoo

Üye
Pff tamam sen bakma :D

Burak

Üye
gayet ciddi arka arkaya denedim ve mertin dedigi laflarıda soledım sonuç bu saatte camımda bir kuş. :hmmm
du ekmek vereyim bari :D

SHS

SHS

Üye
:hmmm

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Lise de bazı gizemli şeyler yapılırdı okulun tüm sınıflarında salgın gibi yayılırdı. Kırk tane büyük kırk tane küçük taş toplanılırdı.
taşlar iki küçük iki büyük dörtane avuca allınırdı sonra bir takım şeyler söylendikten sonra avuçlardaki taşlar dördününde
aynı boyda oldugu görünürdü 8 kişi seçilirdi bir kişi masaya yatırıp üsütü perdeyle örtürlürdü altı kişi sol işret parnagını
yatan kişinin altına koyarlardı işin uzmanı olan anlaşılmayan bi tekerleme söylerdi tekerleme içinde masada yatan kişinin
ismini ters söylerdi bu altı kişi sadece sol elinin işeret parmagı ile yatan kişiyi havaya kaldırmıştı

Masum Serseri

Üye
Ben denedim her gece top oynuyoz :aha:

y n s c n

y n s c n

Üye
Genelde geceleri su içmeye kalktığımda mutfak ve odam arasında baya bi mesafe oluyor.. döndüğümde yatağımı bıraktığım sıcaklıkta buluyorum nedense.. Yatağın üstü açık olmasına rağmen :hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
aynaya bakmaya gerek yok ki gece uzun uzun duvara da bakarsan bir takım şeyler görürsün :D göz bu arkadaş aynı şeye uzun uzun bakarsan göz yorulur mutlaka bir şeyler olur :ehe
örneğin 3 4 gün uykusuz kalırsanızda aynaya bakmadan da aynı şeyleri görebilirsiniz :ehe

ercnshn'

ercnshn'

Üye
Şimdi arkadaşlarım 3 harfliler tamam ama ruhlara inanmıyorum hele hele ölenlerin ruhlarına. Şimdi bunları aynada göremeyiz normal gözle göremezsek aynada nasıl görelim sen kızılötesi ışınlamı bakıyon yani. Ayna olayını çürüttük :) 2.si neden gece? onlar gecemi ortaya çıkıyor bilim kurgu filmine çevirmeyelim şimdi :) gördüklerini iddia edenlerde büyük ihtimal sorunları olan şizofrenlerdir. haa c*nler yokmu var tabiki fakat Allah bizim onları görmemizi engellemiştir.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve Masha
Masha

Masha

Üye
Şimdi arkadaşlarım 3 harfliler tamam ama ruhlara inanmıyorum hele hele ölenlerin ruhlarına. Şimdi bunları aynada göremeyiz normal gözle göremezsek aynada nasıl görelim sen kızılötesi ışınlamı bakıyon yani. Ayna olayını çürüttük :) 2.si neden gece? onlar gecemi ortaya çıkıyor bilim kurgu filmine çevirmeyelim şimdi :) gördüklerini iddia edenlerde büyük ihtimal sorunları olan şizofrenlerdir. haa c*nler yokmu var tabiki fakat Allah bizim onları görmemizi engellemiştir.
:oke:

kol@j

kol@j

Üye
zaten üç harfliler de bizim alemi aynalardaki yansımalardan takip edebiliyormuş

bu konu kesinlikle tavsiye edilmeyen bir durumdur
çok nadir de olsa
telafisi mümkün olmayan olaylara neden olabilir

oturun oturduğunuz yerde

----------Eklendi @ 16:29:24 ---------- Yazıldı @ 16:25:30 ----------

hem iki alemede birbirine geçmek yasak edilmiştir

yani normal olarak onlar da bizi göremezler

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Onum icin demene gerek yok. 1 shot at yetiyor. Etrafini yesil guzel periler sariyor. Hatta biriyle ciddi dusunuyorum

yapma olum sabah uyandığında yüzünün,gözünün değişik yerlerde olduğunu görürsen nolcak sonra:ehe

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Burak

Üye
zaten üç harfliler de bizim alemi aynalardaki yansımalardan takip edebiliyormuşbu konu kesinlikle tavsiye edilmeyen bir durumdurçok nadir de olsatelafisi mümkün olmayan olaylara neden olabiliroturun oturduğunuz yerde----------Eklendi @ 16:29:24 ---------- Yazıldı @ 16:25:30 ----------hem iki alemede birbirine geçmek yasak edilmiştiryani normal olarak onlar da bizi göremezler
abi normal olarak onlar bizi göremiyor bızde onları. Öyleyse onlara rahat mı batıyorda insanlarla uğraşıyorlar? Şunu demek istiyorum. Hani onlardan çok korkarsan onlara zarar vermeye çalışırsan seni rahatsız etmeye baslarlar uğraşırlar diyorlar. Bu ne kadar doğru ?

__xXx__

__xXx__

Üye
onu yaşayan bilir herhalde

alimemet1

Üye
bu konu biraz şaçma olmuş böyle olacagına ınan mıyorum (kendim denemedim)

belki içki içtikten sonra olabilir :aha:

͠● ͝●

Üye
inanmiyodum boyle seylere ama bu yaz 4 kisi gece evde cin cagrmistk gelmisti. En bsta hadi ordan dedm km yapiyosa sylesin fln. 1.si herkes korktu 2.si tek tek herkes fncandan parmagni cektgnde hala gdiyodu fincan. Brinin yapma ihtmali 0di yani. O an istemsz olark gozlermden yas inmeye bslamsti o ayri :D ve evin kapisini acmamizla bi yarasanin ucup gtmesi bi oldu. Binanin icinde ne isi varsa :s tabii bzm cglk atmamz da bir olmstu gece saat 3.. Bunu eskiden olsa denerdim ama smdi yemez.
Pardon 19 yaşında olduğunuz yazıyor ve " Bunu eskiden olsa denerdim" demişsiniz
eskiden ne zamandı, yoksa bildiğim herşey yalan mı insanlar büyüdükçe korkuları azalacağına artıyormu :S

Ben hep aynalardan korkarım zaten , bunu hiç denemem

ayrıca cinlere bulaşmayın ! saatlerce onları düşünmeyin
elektrik gibidirler değerseniz çarparlar

----------Eklendi @ 17:16:42 ---------- Yazıldı @ 17:14:49 ----------

abi normal olarak onlar bizi göremiyor bızde onları. Öyleyse onlara rahat mı batıyorda insanlarla uğraşıyorlar? Şunu demek istiyorum. Hani onlardan çok korkarsan onlara zarar vermeye çalışırsan seni rahatsız etmeye baslarlar uğraşırlar diyorlar. Bu ne kadar doğru ?
Aynen rahat mı batıyor :D

onlarda normal yaşayan varlıklar , dışarıyı izleseniz bile tatmin olursunuz :D
ama maksat korkmak ise bunun için yapılmış beşeri şeyler var , korku filmi gibi :D

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumları teker teker okudum.
birbirinden ilginç yorumlar var.
fakat böyle şeyler kesinlikle hurafe.asla inanmayın.asıl sorun bu tür olayları insanların kafasına yer edildikten sonra kişinin kendi pisikolojisi ile kişiyi yanlız bırakmak.esas amaç bu sanırım.kii öylede olmuyormu.insan gece aynaya bakarken aklınıza bu konudaki yazılanlar gelmiyor mu.açıkcası konuyu açarken bile düşündüm okuyunca kendim bile etkilenir oldum.söz birdaha böyle şeylerden bahsetmicem:aha:

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşlar yorumları teker teker okudum.birbirinden ilginç yorumlar var.fakat böyle şeyler kesinlikle hurafe.asla inanmayın.asıl sorun bu tür olayları insanların kafasına yer edildikten sonra kişinin kendi pisikolojisi ile kişiyi yanlız bırakmak.esas amaç bu sanırım.kii öylede olmuyormu.insan gece aynaya bakarken aklınıza bu konudaki yazılanlar gelmiyor mu.açıkcası konuyu açarken bile düşündüm okuyunca kendim bile etkilenir oldum.söz birdaha böyle şeylerden bahsetmicem:aha:
sende var gibi bir durum cinlerle ilgili konu açmalar bayramla kellelerin uçtuğu yerlerde takılmayı istemeler falan ne ayaksın sen:ehe

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
sende var gibi bir durum cinlerle ilgili konu açmalar bayramla kellelerin uçtuğu yerlerde takılmayı istemeler falan ne ayaksın sen:ehe

sıkıntılı gibi görünsemde ben masumumm:tebessüm:

Üst Alt