Gece aynaya bakmayı hiç denedinizmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici

Aynaya bakmaya gerek yok. Bakkala, markete falan gidin

adramelec61

Üye
Aynaya bakmaya gerek yok. Bakkala, markete falan gidin
Ben daha bunLarın portakaLLiLarindan başka görmüyodum .d

----------Eklendi @ 19:22:04 ---------- Yazıldı @ 19:20:46 ----------

evet bende baktım gördüm =D durumLarimi beğenin Layn boş durmak yok deDim arkadaşLık isteği yoLLadıLar kaynaştık faLan fiLan.

Burak

Üye
eti cin şakası bayatladı yav.
Aynı +18 fıstıklar diyip yer fıstıgı resmi göstermek gibi.

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle katılıyorum.tebrik ederim Burak

Revengeful

Emekli Yönetici
Al o zaman

kol@j

kol@j

Üye
abi normal olarak onlar bizi göremiyor bızde onları. Öyleyse onlara rahat mı batıyorda insanlarla uğraşıyorlar? Şunu demek istiyorum. Hani onlardan çok korkarsan onlara zarar vermeye çalışırsan seni rahatsız etmeye baslarlar uğraşırlar diyorlar. Bu ne kadar doğru ?

onların bir şey yaptığı yok

onlarla uğraşan biz oluyoruz genellikle...

yok çok korkana gelir az korkandan kaçar diye bir şey yok...

onların alemde de bizim alemde de geçiş yapmaya kalkanlar tövbesiz günahların vebalini alabilirler.

o yüzden seyretme işi falan sakat aman diyeyim ben size

5800v60

Üye
Hahaha.siz çok film izliyorsunuz arkadaşlar.bence böyle şeyleri denemeyin ruh hastası olursunuz.

kol@j

kol@j

Üye
Hahaha.siz çok film izliyorsunuz arkadaşlar.bence böyle şeyleri denemeyin ruh hastası olursunuz.

hay ALLAH razı olsun...

bende onu anlatmaya çalışıyorum...

birileri göremedim diye kafayı yiyecek

birileri de görünce kafayı oynatacak...

kraldost

kraldost

Üye
senin iblisten bir farkın yok böyle hurefe dolu sözleri neden paylaşılıyorsun amacın dikkat çekmekse daha farklı yollar denemelisin

Adilx05

Adilx05

Üye
Baktımda Bişey Görünmüyo Yaw Arada Ortam Kararıyo Oda Psikolojik :oke:

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
kimileri inanmasada bu tür şeylerin olma olasılığı var diye düşünüyorum belki gerçek belki psikolojik bilemiyorum.ama yinede deneyerek rahatlığımı kabusa çevirmeye niyetim yok.
ama denesek ne çıkar düşüncesi içimi yiyip bitiriyor.ne yapsak ki acaba:ehe

coolasker54

coolasker54

Üye
kimileri inanmasada bu tür şeylerin olma olasılığı var diye düşünüyorum belki gerçek belki psikolojik bilemiyorum.ama yinede deneyerek rahatlığımı kabusa çevirmeye niyetim yok.

derin bi nefes al ve böyle şeylerin seni korkutamıyacağına inan ve kendine 1 bardak çay ısmarla. :ehe

• Beğen
Tepkiler: buketcik
y n s c n

y n s c n

Üye

Böyle birşey olamaz. pskolojik olur ancak.. kitapta yazıyo cinler insanlara görünemez diye.

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici

Görebileceğin şey en fazla cin yani o kadar.. Onlarda zaten her yerde :D illa aynaya bakman gerekmiyor :D

• Beğen
Runner626

Runner626

Üye
Bu konu hala yaşıyor mu hala , bunu bukadar uzatan ve bu kadar güzel mesaj yazan bir forum daha yoktur nette arayın nerdeyse her foruma açılmış bu konu ama en güzel burda :d:

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu hala yaşıyor mu hala , bunu bukadar uzatan ve bu kadar güzel mesaj yazan bir forum daha yoktur nette arayın nerdeyse her foruma açılmış bu konu ama en güzel burda :d:

yazdıkların konu ile alakalı olmayınca bu konu daha çooook uzar arkadaşım:D

----------Eklendi @ 17:48:12 ---------- Yazıldı @ 17:47:17 ----------

pekii:D

Consul9

Consul9

Üye
Kaç kez bunu denedim gayette odaklandım ama sanırım korku filmlerini komedi gibi seyretmem yüzünden olmuyor :)

• Beğen

Üst Alt