__xXx__
Üye
şakama alınmadin demi sıkıntı yoktur Inşallahsıkıntılı gibi görünsemde ben masumumm![]()
şakama alınmadin demi sıkıntı yoktur Inşallahsıkıntılı gibi görünsemde ben masumumm![]()
Ben daha bunLarın portakaLLiLarindan başka görmüyodum .dAynaya bakmaya gerek yok. Bakkala, markete falan gidin
Aynaya bakmaya gerek yok. Bakkala, markete falan gidin

Al o zaman

abi normal olarak onlar bizi göremiyor bızde onları. Öyleyse onlara rahat mı batıyorda insanlarla uğraşıyorlar? Şunu demek istiyorum. Hani onlardan çok korkarsan onlara zarar vermeye çalışırsan seni rahatsız etmeye baslarlar uğraşırlar diyorlar. Bu ne kadar doğru ?
Hahaha.siz çok film izliyorsunuz arkadaşlar.bence böyle şeyleri denemeyin ruh hastası olursunuz.
kimileri inanmasada bu tür şeylerin olma olasılığı var diye düşünüyorum belki gerçek belki psikolojik bilemiyorum.ama yinede deneyerek rahatlığımı kabusa çevirmeye niyetim yok.
ama denesek ne çıkar düşüncesi içimi yiyip bitiriyor.ne yapsak ki acaba![]()

kimileri inanmasada bu tür şeylerin olma olasılığı var diye düşünüyorum belki gerçek belki psikolojik bilemiyorum.ama yinede deneyerek rahatlığımı kabusa çevirmeye niyetim yok.
illa aynaya bakman gerekmiyor 
Bu konu hala yaşıyor mu hala , bunu bukadar uzatan ve bu kadar güzel mesaj yazan bir forum daha yoktur nette arayın nerdeyse her foruma açılmış bu konu ama en güzel burda![]()