Gece aynaya bakmayı hiç denedinizmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Kaç kez bunu denedim gayette odaklandım ama sanırım korku filmlerini komedi gibi seyretmem yüzünden olmuyor :)

mert bu bendede var bende korku filimlerinde çok gülerim.neden bende anlamış değilim.sonra aradan zaman geçince aklıma getirir korkarım.:D

Runner626

Runner626

Üye

mert bu bendede var bende korku filimlerinde çok gülerim.neden bende anlamış değilim.sonra aradan zaman geçince aklıma getirir korkarım.:D
Ben korku filmlerinde komedi filmlerinde güldüğüm kadar gülmem hele çığlık serisinde :D

coolasker54

coolasker54

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Burak
AHMED...

AHMED...

Üye
bu saatte aynaya bakmayı geç konuyu okumam yeterli oldu evde tek kalıyorum saol yani :-)

• Beğen
Tepkiler: minoo
y n s c n

y n s c n

Üye
bu saatte aynaya bakmayı geç konuyu okumam yeterli oldu evde tek kalıyorum saol yani :-)

Kardeşim böyle şeylerden korkmana gerek yok. Biraz araştırırsan anlarsın zaten ilk önce CİN'in kelime anlamını araştır daha sonra dinimizdeki anlamını :oke:

AHMED...

AHMED...

Üye
yok dostum korktuğumdan değil de o gün bi acayip oldum ama genede saol bi arastiriyim :-)

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
yahu korkmayın bişeycik olmuyor azbiraz psikolojiniz titriyor:aha:

uran22

Üye
ben bunu denedim birşey gözükmedi ama gözlerime odaklanınca etraf karanlıklaştı

TheCower

TheCower

Üye
Ya o değil de haydarın anlattığı ilk sayfadaki şeyler çok garip böyle şeyler var mıdır gerçekten ne yapılıyor biraz araştırmak istiyorum. Açıklayabilir misiniz

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
kişiden kişiye değişir desekte zaman zaman titriyor bi taraflarımız:aha:

Mareşal

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]:hmmm[/SIZE][/COLOR]

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Biri sizinle uğraşsaydı hoşunuza gider miydi :hmmm