26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
s.a arkadaşlar bende n8 belle var anna dan fazla farkı yok inanın beklediğinize değmeyecek göreceksiniz.
onca insan belle süper olmuş derken sana mı inanalım yani?

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Belle gelsin-gelmesin benim için farketmez. Anna gelicek gelmicek dendi.Geldi kurduk. 2 gün sonra heves kaçtı. Belle gelicek 3-4 gün telefon tadından yenmez. Sonra yine heves kaçacak sonra yeni telefon al bu böyle gider gu genim goruşum. :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
aykutozkann

aykutozkann

Üye
aslında çok doğru açıklamıssın durumu beklemek daha heycan verici değil mi :) 3 5 gün sonra gelen yenilik sizin için birşey ifade etmiyor sadece yazılımda iyileştirmeler bır takım yeni fonsksiyonlar. Daha sonra yeni bir model çıkar onu almak istersin sonra alırsın yine aynı döngü.

Kapitalizm tam olarak bu olsa gerek :)

SilentOne

SilentOne

Üye
tam üstüne ayak bastın desem yeridir xD

kuki0707

kuki0707

Üye

bellenin 2011 4. ceyrekte gelecegi yüksek ihtimal olarakta ARALIK ayında gelebileceği yazıyor ....

aşikar53

aşikar53

Üye
rüyamda belle gelmişti ama anna geçmesine izin vermiyordu bende belleyi annanın elinden aldım anna öyle melül melül baktı ki içim acıdı be :D
elbet gelecek bize anna da beklemeyi öğrettiler saygılar.......

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​biz bu tarihleri öyle çok gördük ki buradaki arkadaşlarla..hepsi de ütopya :)

SilentOne

SilentOne

Üye
soyle beklemeye biz kasımın sonlarına beklemeye başlasak iyidir

esatkaymak

Üye
Bu nokia eşeğin ambarına suyu kaçırdı 3 kasımdada belle çıkmassa bu sefer c7mi satıp galaxy alıcam abi ne nokiaymış herkesi oynatıp duruyo tarih veriyo tarih gelince yapmadık diyo sallıyo

MAFİA.

MAFİA.

Üye

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ben beklemedim flashladım telefonu

• Beğen
Tepkiler: n000k
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yazılım tarihi 18.10.2011 yazıyor yani belle hazır..bence 1 ay sonra güncelleriz cihazları :)

deli oğlan

Üye
videoda c6 görünmüyo gelmiycek olmasın :)

brifing

Üye
evet hocam bende dikkatimi çekti ayın 18 i yazıyor..bide video dün eklenmiş daha sıcak yanii..şimdi umutlarım yeniden yeşerdi bak:D ama bi şey dikkatimi çekti e7 de geçişlerde kasılıyor sanki..acaba altta başka programlar fln mı açık?:hmmm

----------Eklendi @ 17:58:35 ---------- Yazıldı @ 17:49:23 ----------

bu arada x7 deki hava durumu programını bilen var mı?çok hoşuma gitti yav..o nokianın kendisinn mi yoksa ithal mi:D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dahili olacak herhalde. ve bütün s3lere gelecek..hele bir gelmesin yıkarız espoo'daki genel merkezi :)

esatkaymak

Üye
nokia carede c6-01de var

n000k

n000k

Üye
valla ben beklemedim flashladım telefonu
en iyisini yaptın, beklenmez orjinali, gelsede anca hacklisini yüklerim.. hackli sürümler herzaman iyidir.. bi tema yükleyemedim yaf dün anna 25.07 vardı telde, nokia shopta yüklettim ama 1 akşamda bunaltı geldi.. şimdi belle liyim.. belle= güzel < türkçe meali > :naughty: telefon belle, bende belle yim :ehe:ehe

okitox

okitox

Üye
şimdiki sürüm tarihine bakın :) 25.0007 yi 4-5 gün önce güncelledik ama tarihte 16 eylül yazıyor. 18 ekim görünüyosa da büyük ihtimail 18 kasım falan olur yada 24-25 kasım gibi... bu mantıkla gidersek yani :)

Üst Alt