26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

brifing

Üye

burda tartışmışlar fakat son yazan arkdaştan anladğım son noktayı koymuş dediği şu..
anna diğer ülkelere update olmadan belle gelmeyecek..daha bi kaç gün önce amerikaya yeni geldi sırada avusturalya var fln demiş..ayrıca kasım sonuna kadar çıkması zor demiş..26 ekim de sadece nokia world den dolayı bloglarda gezen bi idda olduğunu söylemiş

cabal21

cabal21

Üye
evet doğru demiş 3 gün olmadı daha amerikada yayınlandığı annanın.

ArMaGeDdOn_87

Üye
kasım sonu mu o aralık sonunu bulur o zaman :) anlamadığım konu diğer firmalar güncellemeleri belirttiği tarihte yapıyo,bu güncelleme işini nokia neden bu kadar geciktiriyor onu anlamış değilim :)

• Beğen
Tepkiler: powerlogy
aykutozkann

aykutozkann

Üye
aslında benim aklımı kurcalayan bir konu belle yazılımını c6-01 c7 n8 serisine verecekler mi yoksa yeni seri çıkartacakları telefona mı verecekler, söz verdiler mi önceki telefonlar için

okitox

okitox

Üye
tüm s^3 telefonlar için dedi ve yazıyor da bu. Gelmezse nokia shop'a götürür atarım telefonu yanlarındaki çöpe.

brifing

Üye
hocam n8 e7 c7 için o sözleri verdiler zaten ama benim anladğm aynı zamanda belle çıktıktan sonrada yeni o çıkaracakları modellerle birlkte gelecek..donanım haberde bi roportaj yapmışlar cebitte muhtemelen..orda sorduklarnda n8 ve türevleri için çıkacak dedi kadın..artı 2016 ya kadar geliştirceklernide hatırlattı tekrar..

aykutozkann

aykutozkann

Üye
yeni modeller ile ilgilide reklamları yapmaya başladılar kısa zamanda çıkar o zaman yada bizim telefonlarda olduğu gibi eski yazılımla şatışa sunarlar belle çıkacak diye cihaz üstünden reklam yaparlar :)

TheMadness

TheMadness

Üye
WP7.5 Mango'lu telefonları tanıttılar. Belle falan çıkmadı.

----------Eklendi @ 17:02:23 ---------- Yazıldı @ 17:02:06 ----------

Zaten çıksa bile yüklemem ben onu.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
2012 den itibaren gelmez bence daha çok yolu var..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence Kasım'ın 15'inden sonra yayınlamaya başlarlar Belle'yi...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
belleyi 6 aydan önce beklemeyin...lumia 800 fena dgl ama şükür 1.4 ghz'e gectiler :dry: :d:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Eşşek gibi gelicek o belle ;)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Lumia'nın 512 RAM'i var hala geri Bari 1 gB koysalardı...

efendisiz85

Üye
vallahi bence 2012den önce gelmesi çok zor bekliycez bi sabırla inşallah gelir sorunsuz bi şekilde :)

TheMadness

TheMadness

Üye
keşke telefonlar da bilgisayar gibi olsa ram işlemci değiştirebilsek :D

hizan

hizan

Üye
belle 2012 ilk çeyreğinde gelecek diye yazılmıştı ama belli olmaz daha önce de gelebilir.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
yine tarihler sallnmaya baslandi

veliahht

veliahht

Üye
gelsin artık gelecekse şu belle...

----------Eklendi @ 00:52:09 ---------- Yazıldı @ 00:47:39 ----------

hay bu bellenin ben varya off of...

----------Eklendi @ 00:53:27 ---------- Yazıldı @ 00:52:09 ----------

belle... :(