26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tesekkurler fakat onceden biliodm sadce canli efektleri goremynce snrlndm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kasıma geldik artık ortalarına doğru da belle buyurur huzurumuza :D

duman61

duman61

Üye
valla çok sağolun şimdi gördüm biraz olsun rahatladim

valent

valent

Üye
Umarım bu ay içersinde gelir bizim belle ondan sonrası kolay

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gelir kasım ortasında şurada 2 3 hafta kaldı :)

aykutozkann

aykutozkann

Üye
annada olduğu gibi bıktırıcaklar sonra gelsede kimsede heves kalmayacak :D ah nokia ah
attığın adımlar yanlışş :D

altannemre

Üye
bence en iyi adımlarla ilerleyen nokia arkadaşlar ..adamlar dünyanin en sağlam telefonunu tüketicilere yani bizlere sunuyorlar ve sunduğu her güncelleme yenilikleri Diğer cihazlara göre zayıf gibi görünsede adamlar işi Biliyo insanları meraklandiracak bi güncelleme yapılıyosa o nokianin başarısız olduğunu göstermez sadece nokia kullanıcılarının ne kadar sabırsız olduğunu gösterir bence nokia için her güncelleme beklemeye değer beklemek istemeyen gitsin başka marka alsın memnun değillerse benim tel le iphone u karşılaştırdim pek bi Fark görmedim kullandığım cihaz c601 kimse bu modeli hafife almasın gerçekten çok iyi bi zamanlar iphone la takas düşünüyordum artık vaz geçtim ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
orası doğru ama iphone da ayri bişi sadece uygulamları için alınacak telefon özellikle 4s 1080p video kaydı abi yha

toligargala

toligargala

Üye
en allta güncellemenin yükleneceğitelefonlar var... c6 01 için belle güncellemesinin gelmemesinden korkan arkadaşlar kesin geliyor... şüpheler olmasın.. bia an önce gelsede kursak

Artles

Artles

Üye
en allta güncellemenin yükleneceğitelefonlar var... c6 01 için belle güncellemesinin gelmemesinden korkan arkadaşlar kesin geliyor... şüpheler olmasın.. bia an önce gelsede kursak
Zaten gelmeseydi eğer nokia binasını bombalardım :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
18 inde gelir inş

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. gelir

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
18 kasımda türklere gelicekse bana niye gelmedi bu zamana kadar :D benim telefonum rusya / finlandiya ülkelerinin birine ait :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​avrupaya aynı anda çıkar merak etme :) bekleyen gene kuzey güney amerika olacak bence annada olduğu gibi..

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen

deli oğlan

Üye
arkadaşlar biraz önce bi arkadaşın başına gelen benimde başıma geldi..güncellemelere bi bakıyım dedim bi girdim symbian belle güncelleştirmesi :) elim ayağıma dolaştı bi panik bi heyecan tıkladım telefon dondu reset attı açıldğında baktımki yok :) galiba yüklemeye başladılar..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​olabilir valla gene de sakin olalım panik yok..gösterip de elletmeme olabilir tekrar :D

okitox

okitox

Üye
gösterip belle'tmeme olabilir :D

Üst Alt