26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Daha konferans bitmedi arkadaşlar...
Yarında devam edecek umarım yarın bizim için farklı ve güzel gelişmeler olur...
 


veliahht

veliahht

Üye
nesi bitmedi gelecekse gelsin şu belle...
 
maxifunk

maxifunk

Üye
bende navifirm sorunsuz çalışıyor belle yok
 
ciwan__47

ciwan__47

Üye
navifirm 1.5 olarak yeni versiyon cıkmıs baktım daha belle yok... :((
 
SilentOne

SilentOne

Üye
yok artık sende abartma :D
 
m542tf

m542tf

Üye
istemezuk belle :)
 
aykutozkann

aykutozkann

Üye
isteruk isteruk :D
 
tuzluca76

tuzluca76

Üye
Esendağlı'nın Dediği Çok Mantıklı Çünkü C7 ye Sızmada Olsa Birşey Gelmedi Buda Daha Hazır Olmadığındandır Büyük İhtimalle. Ama N8 Sürümüne Bakınca Tamamlanmış EN Fazla 1-2 Haftalık Uğraşmada Kıvamına Gelir Yorumu Yapılırdı. E 1-2 Ay Geçti Hala Gelmedi Demekki Ekstra Birşeyler (NFC) Entegre Ediyorlar C7 için Herhalde. Sonuçta Tüm Cihazlara Aynı Anda Çıkmalı.
 
bkurtulus

bkurtulus

Üye
Nokia Türkiye sorumlusu yakın zamandaki bir röportajında 2012 yılına kadar bellenin tüm annalı telefonlara geleceğini söyledi. Ben bizzat kendinden duydum. Ama kesin tarih vermedi. Şahsi kanaatim aralık ayı içinde olur.
 
aykutozkann

aykutozkann

Üye
walla artık gelsin millete symbian iyi diyoruz güzel diyoruz ama cocugun diline düstük nu nokianın asparagas haberlerinden. net açıklamalar yapması gerekiyor. Çünkü artık herkes telefon yazılımlarını önemsiyor. Çünkü teknoloji olarak belirli bir seviyeye gelindi. herkes yazılım takip eder oldu. En eski işletim sistemli telefonları piyasaya süren hatta en fazla işletim sistemli telefonu (s40 işletim sistemi olarak kabul etmiyorum :)) olan marka nokia.

----------Eklendi @ 13:08:33 ---------- Yazıldı @ 13:07:28 ----------

ben nokianın türkiye sorumlularına güvenmiyorum artık. annada gördük. yetersiz bilgi zayıf alt yapı. Bugün git yarın gel'e çevirdiler işi :)
 
erollcelik

erollcelik

Üye
Çok iyi bir yorum.Yerden göğe kadar tamamına katılıYORUM.
 
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
belleyi aralıktan itibaren beklemeye başlayalım bence :)
 
SilentOne

SilentOne

Üye
bncede :)
 

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hiçbir gelişme yokmu
 

mizu

Üye
hele bi gelsin Nokianın (ANNA)sını (BELLE)yeceğim...
 

astegon

Üye
Windows Mobile 7 kullanmayanlar hemen saldırmış windows mobile'a. Arkadaşlar bence nefis bir telefon serisi Lumia. WM 7.5 Mango ile daha da nefis olacak.

1 günlük de olsa kullandım ve Türkiye'de Windows Mobile telefonu (mantıklı bir model) çıkar çıkmaz da temin edeceğim.

uzunca bir süre iOS kullandım, şu sıralar android'i kullanıyorum (2.3.4).

Ama hiç biri düzgün değil. iOS, 5. versiyonu ile çok iyi oldu ancak 3gs'de eeeh diyebilirim.

Neyse, belle bekleyenler, bu forumun en tepesinde nasıl yapılacağı yazılıyor. Ben ordan N8'i belle yaptım. Mis gibi çalışıyor. Ara ara kendinden geçse de. (2 aylık dönemde 3-4 kere yaptı)

Hiç düşünmeden geçin derim...
 
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C6 yada sızdırın atık sıktı anna yıl sonuna kadar ya orjınalını cıkar nokıa yada sızdır sabır kalmadı artık!!!
 
hizan

hizan

Üye
s.a arkadaşlar bende n8 belle var anna dan fazla farkı yok inanın beklediğinize değmeyecek göreceksiniz.
 


Üst Alt