26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

brifing

Üye
şimdiki sürüm tarihine bakın :) 25.0007 yi 4-5 gün önce güncelledik ama tarihte 16 eylül yazıyor. 18 ekim görünüyosa da büyük ihtimail 18 kasım falan olur yada 24-25 kasım gibi... bu mantıkla gidersek yani :)
bencede hocam bende aynı öyle düşünüyorum:)

okitox

okitox

Üye
Çok geç bir tarih ama...

Bu arada arkadaşlar. Ovi'de voyager home diye bi program var. Spb tarzı bişey hoşunuza gidebilir. denemenizi tavsiye ederim. tatlı duruyor ana ekran :)

brifing

Üye
Çok geç bir tarih ama...

Bu arada arkadaşlar. Ovi'de voyager home diye bi program var. Spb tarzı bişey hoşunuza gidebilir. denemenizi tavsiye ederim. tatlı duruyor ana ekran :)
hocam voyager fena değilde sbp nası bişi merak ettm ovide aratttım sbp die çıkmadı tam ismi ne?

efendisiz85

Üye
Artık çıksın yani insanlarla dalga geçiyolar resmen konferans falan bunlar zaman kaybı çırpınışdan başka bişe deil :(

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ya arkadaşlar daha anna geleli kaç ay olduda Belleyi bekliyorsunuz anlamıyorum ki :)
Sanki diğer markalar telefonlarına 3 ayda bir güncelleme yayınlıyorlarda...
Yıl sonunda gelecek işte biraz sabır göstermek gerek :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
2012 ye kadar belle çıkmazsa telefon değiştircem dandik bi arayüzü var sırf belle için bekliyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
cihazdaki yazılım tarihinden yola çıkarak en gec aralık ortası gelmesi gerekiyor pr1.2 1mart çıkışlı bize 22martta geldi. Anna 16 eylül çıkışlı bize 18 ekimde geldi.yani maksimum 1.5 ayı var gelmesine.diyorum ben :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
cihazdaki yazılım tarihinden yola çıkarak en gec aralık ortası gelmesi gerekiyor pr1.2 1mart çıkışlı bize 22martta geldi. Anna 16 eylül çıkışlı bize 18 ekimde geldi.yani maksimum 1.5 ayı var gelmesine.diyorum ben :)
Anna eylülde geldi kardeşim ikinci üçüncü haftalarında :S

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
pardon yazmayı unutmuşum son 25.007 sürümünü kasdetmistim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
O evet 1ay sonra gelir güncellemeler nokia 1 ay test yapıyor sanırsam

MAFİA.

MAFİA.

Üye

C7 ile tanıtılan belle.

hell yeahh

Üye
çıktıktan sonra bide söyle 50-100 tane uygulama caksalar ios ağlasa birazcık

duman61

duman61

Üye
Arkadaşlar bu kadar tanıtım videosu var Symbian Belle için ve içinde tek göremediğim telefon C6-01 umutsuzluğa kapılıyorum videosunu göremeyince. :(

tycoon_gs

Üye
Arkadaşlar bu kadar tanıtım videosu var Symbian Belle için ve içinde tek göremediğim telefon C6-01 umutsuzluğa kapılıyorum videosunu göremeyince. :(
değiştir telefonunu..Sanki değişilmeyecek bişey mi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Aynen c 7 den snra c6 yi gremynce teki parcaliodm

----------Eklendi @ 21:12:04 ---------- Yazıldı @ 21:10:52 ----------

Telefon bedava sanki

kubilaysari

Üye

üstteki videoda c6-01 var dikkatli izle ..

MAFİA.

MAFİA.

Üye

Üst Alt