n8.belle yükledim bi bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
n8.belle yükledim bi bakarmısınız
merhaba arkadaşlar telefona nihayet belle yükledim gayette güzel çalışıyo ancak flash ı atarken 25 ten geriye doğru saymayı bitirdi bikaç bişi daha yazdı ve bi soru sordu data cable falan diye bişey yazıyodu ok ve iptal seçenekleri vardı ben iptal dedim ve beklemeye başladım bişi olmadı 3 4 dk bekledim ve sonunda dayanamadım ve telefonu açtım bide baktım belle olmuş ama henüz phoneix açık ve tel pc ye bağlıydı phoneix iptal dediğimden beri nasılsa öyle duruo du hala ama telefon açıldı ve belle oldu kabloyu söktüm phoneix hala aynı duruo hiçbişey olmuyo kapatamıyurumda tel in ovi mağaza dahil tüm özellikleri çalışıyo şimdi tekrarmı yüklesem yoksa böyle kalsınmı sonradan bi sorum çıkarmı yüklediğim belle ivo777

n000k

n000k

Üye
bişey olmaz belle nin test modu olmadığı için 25den geriye sayar... tamamdır yüklemişsin belle yi şimdi artık kullanmana bak :oke:

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
sorum çıkmaz diyosun yani iyi o zzaman bellenin keyfini çıkariyim biraz:good:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
iyike ipdal demissin evet deseydin ölmüstü telefonoun.:D

tamcoskun

tamcoskun

Üye
mobil opera kullanıyorsaon bazı karakterler rusça çıkıyor.

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
opera mobil kullan mıyorum
bence gereksiz

TheMadness

TheMadness

Üye
Delight Belleyi yükle kurtulus40 arkadaşımızınkini çok az sorun çıkartıyor.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ivo777 3.1 en iisi bence...bu arada bi sorun cıkmaz dostum ama bna sorarsan kulanmadan önce bi soft format at iyi olur :oke:

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım selam.. kurtulus40 abımızın delıght bellesınden vazgecme derım ben.. belleyı yukle kurtul.. rahatına bakarsın.. yukleme seklın kurtulus ustadında dedıgı gıbı dogrudur.. artık keyfone bak.. flash atmya basladıysan tadını cıkarırsın artık.. defalarca atmaya baslarsın artık :D benım gıbı :D kurtulus abımızı takıp et.. sureklı yenılıklerle karsılasacagına emınım :D :D :D :D

matchlessss

matchlessss

Üye
nokia nın cıkarıcagı belleyı neden kımse beklemıyor :D

n000k

n000k

Üye
nokia nın cıkarıcagı belleyı neden kımse beklemıyor :D
effectler yüzünden vede beklemeye bıktık artık.. :ehe evet bu arada servisten aradılar benim tel mort olmuş :( yenisini alcam nokia shopa mort olan telim geldiği zaman.. hadem yenisinide belle li yapcam flash ile :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
effectler yüzünden vede beklemeye bıktık artık.. :ehe evet bu arada servisten aradılar benim tel mort olmuş :( yenisini alcam nokia shopa mort olan telim geldiği zaman.. hadem yenisinide belle li yapcam flash ile :ehe
Benim tel biraz eskisin android e geçme zamanı ne kadar symbian fanı olsamda android 1 numara

n000k

n000k

Üye
Benim tel biraz eskisin android e geçme zamanı ne kadar symbian fanı olsamda android 1 numara
zevk meselesi dostum.. ben fan değilim ama symbian ı seviyorum.. aldım bile yeni N8 imi.. artık 2 sene tel demem inşallah.. eğer tekrar suyun içine düşürmezsem :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
zevk meselesi dostum.. ben fan değilim ama symbian ı seviyorum.. aldım bile yeni N8 imi.. artık 2 sene tel demem inşallah.. eğer tekrar suyun içine düşürmezsem :ehe
Bootloader'ı bozmaya çalışıyorum diğer N8'imde bozarsam tekrar yazılması gerekecek ve android yükleyebileceğim.

----------Eklendi @ 17:47:04 ---------- Yazıldı @ 17:44:06 ----------

Tabi N8 e Android 2.2 Froyo portlanması gerekiyor. Bootloader ı kıralım ona da bakarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt