c6-01 belle geri yükleme sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 belle geri yükleme sorunu acil yardım
Arkadaşar merhaba,
Belle yükledikten sonra şarj sorunu mesajların gönderilememesi gibi sorunlar olmaya başladığı için teldeki herşeyi yedekleyip nokia suitten yazılımı geri yükleme yaptım daha sonra üzerine kendi yedeğimi yükledim fakat telefon açılırken kilit kodum olmamasına rağmen kilit kodu sormaya başladı ve herhangi bir kod yazıp tamam a tıkladığımda kod hatası demesine rağmen telefon normal bir şekilde açılıyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ne yapabilirim? Belki düzelir diye tekrar geri yükledim fakat yine aynı şey oluyor ve telefon her açılışında kilit kodu soruyor hala.
Bir de bunun dışında telefonda yüklü olan angry birds oyunum ve sinemalar gbi bikaç küçük uygulama tamamen silinmiş durumda, güncelleme ilk geldiğinde teli güncellediğimde bu oyun ve herhangi uygulama silinmemişti şimdi neden silindiğini anlamadım.
Bu konularda yardımınıza ihtiyacım var üstadların desteğini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belleyı yuklerken güvenlık uygulaması varmıydı

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
belleyı yuklerken güvenlık uygulaması varmıydı

pc demi telefonda mı? ilk belleyi yüklediğimdeki şartlarla aynıydı tüm herşey. telde çalışır durumda bir güvenlik uygulaması yoktu.

hakan_710

hakan_710

Üye
merak ettiğim nokta madem sorun yaşadın ve format attın tekrar yedeğini niye yükledin? eskiden kalan bişey ile çakışan dosyalar vr. yeniden flash at ve rehber hariç eskiden kalan hiçbir şeyi geri yükleme yapma. ayrıca phoenixten yükleme yaparken refurbish yerine software update ye tıkla sorunun hallolacak.

----------Eklendi @ 17:58:20 ---------- Yazıldı @ 17:57:14 ----------

phoenix bilmiyorum diyeceksin şimdi yardım istersen bana ulaş müsait bi zamanda yardım edeyim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
açık olmaması önemli değil gerı yüklemede aktif hale gelebilir diye düşünüyorum

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
merak ettiğim nokta madem sorun yaşadın ve format attın tekrar yedeğini niye yükledin? eskiden kalan bişey ile çakışan dosyalar vr. yeniden flash at ve rehber hariç eskiden kalan hiçbir şeyi geri yükleme yapma. ayrıca phoenixten yükleme yaparken refurbish yerine software update ye tıkla sorunun hallolacak.

----------Eklendi @ 17:58:20 ---------- Yazıldı @ 17:57:14 ----------

phoenix bilmiyorum diyeceksin şimdi yardım istersen bana ulaş müsait bi zamanda yardım edeyim

flash atmayı biliyorum ama atıp bi sürü şeyle uğraşmak istemiyorum tekrardan açıkçası. ben sadece nokia suite den geri yükleme yaptım belleyi yeniden yükledim yani. ayarlarımı dosyalarımı kendi uyguladığım şekilde geri alabilmek için de yedeğimi yükledim. sorun sadece açarken kilit kodu olmamasına rağmen kilit kodu sorması ve herhangi bi kod girdiğimde kilit kodu hatalı demesine rağmen açılması. yani bu kilit kod sorması sorununu düzeltmek istiyorum flash atmadan yapma imkanım varsa. umarım anlatabilmişimdir. selamlar...

• Beğen
Tepkiler: ladking58
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
güvenlık uygulamalari geri yüklemelerde sorun çikarabilıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne vardı o an telinde bilememki

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
denemek lazım belleyi yuklerken telinde güvenlik uygulaması varmıydi ve hangısı

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
denemek lazım belleyi yuklerken telinde güvenlik uygulaması varmıydi ve hangısı
belleyi yüklerken zaten kendi içinde olan ve aktif çalışır halde olmayan f secure programından başka güvenlikle ilgili bir program yoktu ve zaten nokia suite üzerinden geri yükleme yaparken tel sıfırlanıyor ve bu programı otomatik olarak yeniden kendi kuruyor ,yani engelleme ve kurmama gibi bi şansımz yok ,kaldı ki varolmayan kilit kodunu sormasının ve herhangi bi kodla kod hatası uyarısı vermesine rağmen sorunsuz açılmasının bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. anlatabildim mi? somut bi çözüm öneriniz var mı acaba?

_ardaa

_ardaa

Üye
Rehberini yedekle depo hafızasını da pc ye kopyala sonra soft format at, rehber dışında birşey yedekleme kısmında seçme.

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
Rehberini yedekle depo hafızasını da pc ye kopyala sonra soft format at, rehber dışında birşey yedekleme kısmında seçme.

soft format atmak için yine olmayan kilit kodunu soruyor fakat burda kabul edip işleme devam etmiyor malesef

_ardaa

_ardaa

Üye
Büyük ihtimal devam eder diye düşünmüştüm ama etmiyormuş daha önce aynı sorunu yaşayan olmuştu belle ilk çıktığından, hard format diyesim var ama onu yapana kadar flash atarsan daha sağlıklı olur ovi suite ile güncellemeyi denemişsin sanırm.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dedigini anladım ama herkeste boyle hata olması gerekırdı o zaman.yükleme yaparken senden kilit kodu istedimi

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal devam eder diye düşünmüştüm ama etmiyormuş daha önce aynı sorunu yaşayan olmuştu belle ilk çıktığından, hard format diyesim var ama onu yapana kadar flash atarsan daha sağlıklı olur ovi suite ile güncellemeyi denemişsin sanırm.
şarjın çabuk bitmesi ve bazen mesaj göndermeme sorunu vardı bu yüzden nokia suite üzerinden geri yükleme yaptım ama böyle bi durum oluştu. flash ve hard format dışında sadece bu kilit kodu sorunu için yapabileceğim bişey olduğunu düşünen yok mu acaba arkadaşlar??

----------Eklendi @ 22:31:37 ---------- Yazıldı @ 22:27:50 ----------

dedigini anladım ama herkeste boyle hata olması gerekırdı o zaman.yükleme yaparken senden kilit kodu istedimi
hayır arkadaşım ilk geri yükleme yaptığımdan beri telin açılış anında kilit kodu istiyor fakat herhangi bir kilit kodu tanımlaması hiçbir zaman yapmadım ve kilit kodu istediği anda sallama bi kod yazsam da kod hatası demesine rağmen sorunsuz bir şekilde açılıyor telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt