symbian anna service pack güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tur_han

Üye
arkadaşlar demin yazılım güncelleme bölümünde buldum ve güncellemeyi yaptım, farkettiğim tek yenilik oturumlar kisminda mesaj yazarken diğer mesajlar da gözüküyor acaba başka de gibi değişiklikler var? Bu güncellemeyi kuran inceleyen varsa yardım edebilir mi lütfen?
arkadaşım ben yükledim pişman oldum şarzım bir gün bile gitmadi tekrar format attım kurtuldum çok şükür. tel.c7

aşikar53

aşikar53

Üye
arkadaşlar annayı yükleyip o güncellemeyi bende yaptım fakat benim telefonda sürüm hala 024.001 tüm güncelleme işlemlerne baktım fakat gözükmüyo yazılım güncellemesi ovi vs.hepsini denedim ama çıkmadı bilen birisi yardımıcı olsun lütfen
beyler aynı sorun bende de var yardımcı olacak biri var mi neden böyle bi rica etsek

tur_han

Üye
hayır yanlış anladınız sanırım :) o bende de en başından beri var benim demek istediğim yazmak için dokunun yazan yere dokunup mesaj yazarkenki görünümü diyorum :)
ben yüklemedim bende var o özellik

yardimmen

Üye
service pack yükledikten sonra kendi yüklediğim proglarımın hepsi gitti nasıl geri getirebiliriz

----------Eklendi @ 15:10:44 ---------- Yazıldı @ 15:09:17 ----------

formatı nasıl atacağız. yardım edebilirmisiniz.

tur_han

Üye
service pack yükledikten sonra kendi yüklediğim proglarımın hepsi gitti nasıl geri getirebiliriz----------Eklendi @ 15:10:44 ---------- Yazıldı @ 15:09:17 ----------formatı nasıl atacağız. yardım edebilirmisiniz.
menü.ses kısma.kamera.pover.tuşlarına basılı tut nokia yazısı çıkana kadar.

qsaw

qsaw

Üye
beyler aynı sorun bende de var yardımcı olacak biri var mi neden böyle bi rica etsek

*#0000# dan java sürümü tarayıcı sürümü ve flash sürümüne bakın değişim varsa kaç yazdığının pek önemi olmaz ama illada yazsın diyorsanız yeni den yüklemeyi deneyin ovi den bu arda riskleride göz ardı etmeyin usb kablosu yükleme sırasında felan çıkar bilg. kapanır

----------Eklendi @ 19:14:54 ---------- Yazıldı @ 19:12:57 ----------

service pack yükledikten sonra kendi yüklediğim proglarımın hepsi gitti nasıl geri getirebiliriz

----------Eklendi @ 15:10:44 ---------- Yazıldı @ 15:09:17 ----------

formatı nasıl atacağız. yardım edebilirmisiniz.

yedeklediysen kolaylıkla gelmesi lazım format da iki türlü olur biri hard arkadaş belirtmiş biri soft soft ise *#7370# daha ayrıntılı bilgi forumda var

hukukcuemre

hukukcuemre

Üye
025.007.00.01 akşam günceLLedim ama bi değişiklik göremedim

Fark şurada ovi'de bazı uygulamaları yuklerken en son aşamada hata verıyordu bende nokıa gerı bıldırım yapmıştım maıl olarak onlar bu guncelemede bu sorunun kalktıgını soyledıler bende guncellemeyı yaptıkdan sonra uygulamayı yukledıgımde hata vermedi... yani sistemle ilgili bir güncelleştirme dıye duşunuyorum... :)

Toros542

Toros542

Üye
slm bende servis pack güncellemesini yeni yükledim ve suana kadar herhangi bir sorun yok cihaz gayet hızlı ve seri oldu.uygulama yöneticisinde güncelleme ile ilgili 5 tane yenilik var.sonucta cihaz icin gerekli oldugunu düsünüyorum.yoksa durduk yere gelmedi bu güncelleme..

KadirCakir

Üye
Merhaba arkadaşlar ben güncellemelere baktığımda cihaz yazılımı 025.007 var birde servis pack var. önce hangisini kurmalıyım. Teşekkürler

alpgiray81

Üye
n8 kullanıcısıyım anna yı oviden yükledim bahsettiğiniz hiçbir sıkıntıyı yaşamadım oyunlar proğramlar aynen duruyor şarj aynı zerre azalma yok sizlerde yüklerken cepten versiyonu yükseltin hata almazsınız son güncellemeleride kurmayı unutmayın.

xsrknx

xsrknx

Üye
arkadaşlar annayı yükleyip o güncellemeyi bende yaptım fakat benim telefonda sürüm hala 024.001 tüm güncelleme işlemlerne baktım fakat gözükmüyo yazılım güncellemesi ovi vs.hepsini denedim ama çıkmadı bilen birisi yardımıcı olsun lütfen

arkadaşlar bilen birisi yokmu nokia destek hattına maili attım bana bu maili yolladılar denedim fakat olmadı

Değerli Müşterimiz,
Nokia Mağaza’da yaşanan durumun giderilmesi için aşağıdaki işlem adımlarını izlemenizi rica ederiz.
Telefonunuzda istenmeyen bir bilgi kaybı olmaması için yedekleme yapılması gerekir. Yedekleme işlemini Ovi Suite programı vasıtası ile gerçekleştirebilirsiniz,
Yedeklemeden sonra telefonunuzu *#7370# kodlaması ile formatlayınız,
Formatlama sonrası telefon üzerinden veya tercihen Ovi Suite aracılığıyla Symbian Anna için yayımlanmış ek güncelleme olan 025.007 sürümünü yükleyiniz,
Symbian Anna 1/2 , 2/2 ve Anna Servis Paketi yüklemelerini tamamlayınız,
Bu güncellemeler tamamlandıktan sonra - bağlantısından Nokia Mağaza 3.16.036 sürümünü indirerek telefonunuza kurunuz.
Yukarıda belirtilen işlemler yapıldıktan sonra Nokia Store’da yaşanan durum devam ederse; bize tekrar ulaşmanızı rica ederiz.
Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.
Nokia Hizmet Hattı
Rezzan

''Formatlama sonrası telefon üzerinden veya tercihen Ovi Suite aracılığıyla Symbian Anna için yayımlanmış ek güncelleme olan 025.007 sürümünü yükleyiniz''

bu işlem hiçbir yerde çıkmıyor güncellemeden sonra 024.001 olarak kalıyor çoğu programları hala yükleyemiyorum oyun müzikleri falan herşey birbirine giriyor.bilen birisi yardımcı olsun lütfen...

treeblue

Üye
arkadaşlar bilen birisi yokmu nokia destek hattına maili attım bana bu maili yolladılar denedim fakat olmadı

Değerli Müşterimiz,
Nokia Mağaza’da yaşanan durumun giderilmesi için aşağıdaki işlem adımlarını izlemenizi rica ederiz.
Telefonunuzda istenmeyen bir bilgi kaybı olmaması için yedekleme yapılması gerekir. Yedekleme işlemini Ovi Suite programı vasıtası ile gerçekleştirebilirsiniz,
Yedeklemeden sonra telefonunuzu *#7370# kodlaması ile formatlayınız,
Formatlama sonrası telefon üzerinden veya tercihen Ovi Suite aracılığıyla Symbian Anna için yayımlanmış ek güncelleme olan 025.007 sürümünü yükleyiniz,
Symbian Anna 1/2 , 2/2 ve Anna Servis Paketi yüklemelerini tamamlayınız,
Bu güncellemeler tamamlandıktan sonra - bağlantısından Nokia Mağaza 3.16.036 sürümünü indirerek telefonunuza kurunuz.
Yukarıda belirtilen işlemler yapıldıktan sonra Nokia Store’da yaşanan durum devam ederse; bize tekrar ulaşmanızı rica ederiz.
Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.
Nokia Hizmet Hattı
Rezzan

''Formatlama sonrası telefon üzerinden veya tercihen Ovi Suite aracılığıyla Symbian Anna için yayımlanmış ek güncelleme olan 025.007 sürümünü yükleyiniz''

bu işlem hiçbir yerde çıkmıyor güncellemeden sonra 024.001 olarak kalıyor çoğu programları hala yükleyemiyorum oyun müzikleri falan herşey birbirine giriyor.bilen birisi yardımcı olsun lütfen...

Arkadaşım aynı sorun ile ben de karşı karşıyayım. İnan denemediğim yöntem kalmadı, hatta telefona hard format atmayı bile düşündüm. Ama nokia türkiye hard format atılmasını önermiyoruz dediler. Ve en son çare olarak da aynen senin yazmış olduğun işlemleri yapmamı tavsiye ettiler. Ama seninde belirttiğin gibi bende 25.007 güncellemesini ne telefon üzerinden ne de ovi suite üzerinden görebildim. İnan kafayı yememek elde değil. Bana bu konuyla ilgili başka neler demediler ki! Neymiş efendim sorun yazılımda ve telefonda değil, yüklenemeyen uygulamalardaymış. Bu nedenle benim yükleyemediğim uygulamaların yapımcı ve yöneticileriyle birebir irtibata geçip sorunumu onlara iletmemi bile söylediler. Tabi ben bunun üzerine çıldırdım ağzıma geleni söyledim. Adamlar resmen beni başlarından savmak istediler. Demem odur ki bu nokia'dan cacık olmaz, ben acayip soğudum bu yüzden.

SilentOne

SilentOne

Üye
arkadaş doğru demiş iyi anlayın oturumlar kisminda mesaj yazmaya başlarken yazışmaların gözüküyo normalde bu yoktu konu açan arkadaşa teşekkür ediyorum yeni farkettim
bnde yeni farketiim

xsrknx

xsrknx

Üye
Arkadaşım aynı sorun ile ben de karşı karşıyayım. İnan denemediğim yöntem kalmadı, hatta telefona hard format atmayı bile düşündüm. Ama nokia türkiye hard format atılmasını önermiyoruz dediler. Ve en son çare olarak da aynen senin yazmış olduğun işlemleri yapmamı tavsiye ettiler. Ama seninde belirttiğin gibi bende 25.007 güncellemesini ne telefon üzerinden ne de ovi suite üzerinden görebildim. İnan kafayı yememek elde değil. Bana bu konuyla ilgili başka neler demediler ki! Neymiş efendim sorun yazılımda ve telefonda değil, yüklenemeyen uygulamalardaymış. Bu nedenle benim yükleyemediğim uygulamaların yapımcı ve yöneticileriyle birebir irtibata geçip sorunumu onlara iletmemi bile söylediler. Tabi ben bunun üzerine çıldırdım ağzıma geleni söyledim. Adamlar resmen beni başlarından savmak istediler. Demem odur ki bu nokia'dan cacık olmaz, ben acayip soğudum bu yüzden.

vay arkadaş yaa.bişiyide tam yapsalar şaşarım zaten beri belle yi bi an önce çıkarsalarda yüklesek diyecem ama onuda beceremezler..desene yine çözüm bulana kadar bekliyecez artık yada nokiadan kurtulacaz başka çare yok.

pasha14

pasha14

Üye
Güncellemeyi şuan bende yaptım ama gözle görülür bir değişiklik yok neyse Nokia'nın yeni birşeyler çıkarması güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt