Püf Noktası Samsung Galaxy J2 yazılım güncellemesi nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J2 yazılım güncellemesi nasıl yapılır?
Samsung tarafından geliştirilen Galaxy J2 modelinin yazılım güncellemesi nasıl yapılır merak ediliyor. Samsung Galaxy J2 yazılım güncellemesi ile ilgili tüm detaylar makalemizde yer alıyor.

Android cihazlarda belirli zamanlarda cihazların durumu ve üretici firmaya göre güncellemeler yayınlanır ve OTA güncelleme olarak cihazımıza haber gelir ve güncelleme indirilebilir durumdadır. Güncelleme sonrası ise bazı yenilikler cihaza yüklenir ve yada güvenlik yamaları gibi yenilikler ile güncellemeler cihazlara yüklenebilir. Samsung firması ise son olarak J serisi cihazlar ile kullanıcıları ile buluştu ve bu cihazlar arasında Galaxy J2 modelide bulunmaktadır. Galaxy J2 diğer gelişmiş cihazlara göre daha yavaş ve uygun fiyatlı cihazlar arasındadır. Buna rağmen bir kaç güncelleme aldı ve OTA güncelleme yada ODIN ile yüklenebilir. Peki Galaxy J2 güncelleme işlemi nasıl yapılır..

Not : Bu işlemleri yapmadan önce mutlaka cihazınıza ait bir yedek almayı unutmayınız.Aksi halde güncelleme sırasında doğabilecek sorunlardan sitemiz sorumlu değildir.

Peki Samsung Galaxy J2 model bir cihazımız var ve güncelleme yapmak istiyoruz.Bu güncelleme nasıl yapılır yani Samsung Galaxy J2 yazılım güncelleme nasıl yapılır onu görelim;

1-OTA Güncellemesi
2-ODIN ile Güncelleme
3-Smart Switch ile Güncelleme

OTA güncellemesi firmaya ait güncelleme işlemdir yani cihaz üzerinden Wifi ile yapılan güncelleme işlemi olarak tanımlayabiliriz.Yani güncellemenin resmi olarak çıkması değil kullandığınız cihaz markasına ve modeline göre yazılımın düzenlenmesi ve yayınlanması diyebiliriz.
En güncel yazılım versiyonlarını cihazınızın Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncellemeri bölümünden kontrol edebilirsiniz…
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Değerli

Misafir - 513825

Perfect
 


Üst Alt