Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Maalesef olmaz arkadaşım. 5235 V50.6.001, buradaki ise V50.6.002.

yamakas-i

Üye
tüh bak be forumda 5235 için modifiye bulamadım gitti bana öneride bulunabilirmisiniz peki arkadaşlar ?

-CoNqUeRoR-

Üye

OmegA'da sürüm bilgisi var. Telefonuna V60 dan düşük versiyon yükleyemezsin. O yüzden böyle yapmış. Downgradeyi işaretleyip sakın flashlama. Telefonun romunu yakacaksın. En iyisi bu portu yükle. Yapacakların:

- http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...durduruldu-ayrintili-bilgi-icerde-541173.html adresinde yeni bir CFW çıkmasını beklemek ya da
- Orjinal 5800 V60'ın Navifirm'e düşmesini beklemek.

Hay aklıma tüküreyim. Bilseydim böyle olacağını, koklarmıydım omega'nın üstüne gül.. Patladı elimizde bu desene. İnş. en yakın zamanda çıkar bunun da omega tarzında modlanmışı..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Fazla kendine kızma, olur böyle şeyler. Hem bu CFW bozuk filan değil ki, sadece eksikleri var. Biraz sabret, gerisi selamet ;)

yamakas-i

Üye
arkadaşlar banada yardım edin ama :) 5235 cf yokmu :?

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bunu yükledim diyelim bende 5800 v60 yüklü beğenmeyip tekrar orijinale dönmek istersem nasıl dönerim çünkü v60 şimdilik sadece telefondan yükleniyo

SCAMP

Üye
Rambo ustam beyaz bekleme ışığı sürekli yanık kalıyor herhangi bir mesaj veya çağrı olmadığı halde bunun çözümü nedir acaba aradım bulamadım

OzzBozz97

Üye
format ta işe yaramadı hala eklenmiyorlar :/

ışık_22

ışık_22

Üye
bu c6 cfw yi kurdum yalnız bu cfw den v60 003 nasıl geçebilirim yardım lütfen:ağlarım:

Maynard

Maynard

Üye
nokia'nın diagonistics denen test programı ile gps'i test ettim. ilkinde uyduya bağlanamadı "failed" dedi. tekrar denedim bu sefer bağlandı "passed" dedi. ayrıca sadece ovi haritalar ile bağlanabiliyorum ne garmin ne ndrive bağlanmıyor. konumlama yöntemlerinde şebeke tabanlı açık olmasına rağmen.

aynı sorun omega 4.6'da da vardı. 4.5'te yoktu. ya benim cihazda bi anormallik var yada cfw'de yapılan son değişiklikler gps'i bozuyor.

ışık_22

ışık_22

Üye
Scamp üstad menüden-ayarlar-telefon-bildirim ışıkları-bekleme ışığı kapalı yazar onu açık hale getir daha sonra bildirim ışığına gir yanıp sönme süresini 5 dk ayrla işlem tamam

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo çooookkk tesekkür ederim abi yaşasın artık cfw ye devam etcem :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bunu yükledim diyelim bende 5800 v60 yüklü beğenmeyip tekrar orijinale dönmek istersem nasıl dönerim çünkü v60 şimdilik sadece telefondan yükleniyo

Navifirme V60 düşene kadar bekleyeceksin.

Rambo ustam beyaz bekleme ışığı sürekli yanık kalıyor herhangi bir mesaj veya çağrı olmadığı halde bunun çözümü nedir acaba aradım bulamadım

Işık düzeltme modları uygula. Forumda olması lazım.

format ta işe yaramadı hala eklenmiyorlar :/

Eklenmeyen neydi?

nokia'nın diagonistics denen test programı ile gps'i test ettim. ilkinde uyduya bağlanamadı "failed" dedi. tekrar denedim bu sefer bağlandı "passed" dedi. ayrıca sadece ovi haritalar ile bağlanabiliyorum ne garmin ne ndrive bağlanmıyor. konumlama yöntemlerinde şebeke tabanlı açık olmasına rağmen.

aynı sorun omega 4.6'da da vardı. 4.5'te yoktu. ya benim cihazda bi anormallik var yada cfw'de yapılan son değişiklikler gps'i bozuyor.

CFW dende olabilir. Google haritalarıda deneyebilir misin?

rambo çooookkk tesekkür ederim abi yaşasın artık cfw ye devam etcem :)

Rica ederim :)

Maynard

Maynard

Üye

CFW dende olabilir. Google haritalarıda deneyebilir misin?

konumlama yöntemlerinde şebeke tabanlı açıkken google maps saniyesinde bağlanıyor. ancak şebeke tabanlı'yı kapatınca internete bağlanıyor ama gps bağlanmıyor. ovi haritalarda da aynı sorun var. şebeke tabanlı ayarını açık bırakmak gerekiyor. internet paketi varken sorun yok da paket yokken gps kullanamayacağız :)

mertko12

mertko12

Üye
:tşk:şimdi 5800 v60 a cfw geldi ha:tşk:

----------Eklendi @ 14:07:03 ---------- Yazıldı @ 14:02:37 ----------

yaw şimdi nasıl yapcaz ??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
konumlama yöntemlerinde şebeke tabanlı açıkken google maps saniyesinde bağlanıyor. ancak şebeke tabanlı'yı kapatınca internete bağlanıyor ama gps bağlanmıyor. ovi haritalarda da aynı sorun var. şebeke tabanlı ayarını açık bırakmak gerekiyor. internet paketi varken sorun yok da paket yokken gps kullanamayacağız :)

Bende de sadece Tümleşik GPS seçiliyken bağlanmıyordu sanırım.
:tşk:şimdi 5800 v60 a cfw geldi ha:tşk:

----------Eklendi @ 14:07:03 ---------- Yazıldı @ 14:02:37 ----------

yaw şimdi nasıl yapcaz ??

Biraz bekleyeceksin. Bilgilendirme mesajını konuya ekledim.

anılbaran

anılbaran

Üye
abi ben indirdim ama şey dicem navifirm e ne zaman düşer kesin olarak??? telefonu cfw işi bittikten sonra belki gps yüzünden servise vercem yaklasık 1,5 ay sonra vermeyi düşünüyom ondan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi ben indirdim ama şey dicem navifirm e ne zaman düşer kesin olarak??? telefonu cfw işi bittikten sonra belki gps yüzünden servise vercem yaklasık 1,5 ay sonra vermeyi düşünüyom ondan

1 hafta içerisinde çıkar diye düşünüyorum. Biz bayramdayken.

İz[Mir]Kan;3964779' Alıntı:
Dostum şu konundaki modlar buna uyar mı?
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/omega-v4-0-beta-ofw-edition-modlari-s60v5-ler-icin-x6-5800-5530-523x-kullanabilir-518895.html
A
yrıca senden ricam çevrimiçi paylaşım yerine btswitch koyman ya da bu modu paylaşman.Çünkü accelswitch gerçekten hiç işime yaramıyor, yarayan var mı onu da bilmiyorum

Çevirimiçi paylaşımı zamanında kullandım. Fakat upload hızı aşırı düşük olduğu için boşuna kendimi yormuştum. 1 resim yarım satte gidiyordu neredeyse. O program yerine Sensör uygulamasını yerleştireceğim kendi yaptığım CFW de. Adresini verdiğin modları deneyerek çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsin. Orjinal Rofs2 nin yedeğini al önce tabi.

anılbaran

anılbaran

Üye
hımmm iyi bari bende aksam bu portu yüklicem bi bakalım bi ne eksiklii va ;)

Üst Alt