Arkadaşlar 5800 v60 guncellemeyın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5800 v60 guncellemeyın
Arkadaşlar kimse guncellemesın bu nokıa nın oyunu baksanıza kendı sıtelerınde bıle yok ovı storede yok nokıa softwarede yok nafırımde yok nokıa cwf yapımını engellemek ıcın bunu yaptı sadece telden guncellenıyor yoksa nokıa coktan kendı sıtelerınde bas bas bagırırdı benım gorusum bu

fnldstntn

Üye
Bence yanlis dusunuyorsun internette v60 in indirme linkleri var ayrica bunun icin baska bir cozum var c5-03 te oldugu gibi fw bi algoritma ekler cfw yapilamaz ozman...ayrica bakarsan nokia sitesindede n8 in versiyobu hala v22 olarak gorunuyor sadece nokia web sitesini guncellemiyor bu ve en kisa zamandada navifirme duser..

mertko12

mertko12

Üye
hmm

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
[sıze="3"]bence yanlis dusunuyorsun internette v60 in indirme linkleri var ayrica bunun icin baska bir cozum var c5-03 te oldugu gibi fw bi algoritma ekler cfw yapilamaz ozman...ayrica bakarsan nokia sitesindede n8 in versiyobu hala v22 olarak gorunuyor sadece nokia web sitesini guncellemiyor bu ve en kisa zamandada navifirme duser..[/sıze]

yok belkı haklısın ama ben oyle dusundugum ıcın yazdım bılgıN ıcın yınede teşekurler :)

mustafa

mustafa

Üye
Yanlış düşünüyorsunuz binh24 denen eleman v60'ın core dosyasını hazırladı kendi sitesinde de var. Nokia'nın oyunu falan değil ama güncellemenin çok bir şey getirmediği açık

• Beğen
Tepkiler: ultrAslan.sefer
sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
yanlış düşünüyorsunuz binh24 denen eleman v60'ın core dosyasını hazırladı kendi sitesinde de var. Nokia'nın oyunu falan değil ama güncellemenin çok bir şey getirmediği açık
lınk verırmısın bakalım nasıl olmus

dede0680

Üye
Cihazı wifi'yle bağlayıp güncellemeyi öyle yapmanızı öneririm, sürümün tam verimliliği için hard format atıp ardına soft sormat attıktan sonra cihazın ayarlarını yapıp kullanın.
Uyarı: Güncelleme yaptıktan sonra internetteki yazılan romları yüklemeye çalışmayın cihazı kitlersiniz. Sadece versiyona uygun olan romları yüklemeye çalışın. Örneğin v60'a çıkardıysanız v52'ye uyumlu romları yüklemeyim cihaz kitlenir, sadece ve sadece flasla çözülür buda sizi uğraştırır. Bunun haricinde güncellemenin bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.

predator82

predator82

Üye
benim güncelledim, önceden V52 vardı üstüne V60 kurdum sonrada hard format attım, v52 sürümüyle aynı, 5800 internet bağlantısı acayip hızlı birtek o farkı gördüm,

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaş doğru söylüyor.en güzeli v52 de kalmak.yeni browserda sekme açabilme özelliği gelmiş ama bile yarım.en fazla 3 sekme açılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark
serinaga

serinaga

Üye
:hmmm

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
bencede peki v52 nasıl alabiliriz fikri olan?

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
kanuyu actım ama ışallah ben yanılıyorumdur arkadaşlar binh24 cwf sını yapmıs dıyorlar yanlızca tr dıl destegı yok dıyorlar ama pekı bu adam v60 dosyalarını nerden almış aklım almadı?

agun35

Üye
Her güncellemede bu tartışmaları yapıyoruz ben yükledim hiçbir sorunla karşılaşmadığım gibi telefon ve browser de hızlanma var ne wifi de ne gps de sorun yok bi ayrıntı belki ama şunu farkettim yüklediğimde ilk açılışta tarih ayarları geldiğinde tarih 01/11/2011 olarak göründü 10 nuncu ayda olduğumuza göre neden 11 ci ay bence aybaşında sitesinde de yayınlanacağı için olabilirmi?

mustafa

mustafa

Üye
kanuyu actım ama ışallah ben yanılıyorumdur arkadaşlar binh24 cwf sını yapmıs dıyorlar yanlızca tr dıl destegı yok dıyorlar ama pekı bu adam v60 dosyalarını nerden almış aklım almadı?

Çünkü türkçe dil olmayan dosyaları sızdırıldı :good:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Her güncellemede bu tartışmaları yapıyoruz ben yükledim hiçbir sorunla karşılaşmadığım gibi telefon ve browser de hızlanma var ne wifi de ne gps de sorun yok bi ayrıntı belki ama şunu farkettim yüklediğimde ilk açılışta tarih ayarları geldiğinde tarih 01/11/2011 olarak göründü 10 nuncu ayda olduğumuza göre neden 11 ci ay bence aybaşında sitesinde de yayınlanacağı için olabilirmi?

Olabilir :)

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bende vazgeçtim yüklemekten zaten :S

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
ben tarrışma yapmıyorum birader kımse cvp yazmak mecburıyetınde deılkı ben ıcımde gelenı sısınle paylaşmak ısdedım kımseye zorla guncellemeyınde dıyemem sadece onerımı soyledım

agun35

Üye

ben tarrışma yapmıyorum birader kımse cvp yazmak mecburıyetınde deılkı ben ıcımde gelenı sısınle paylaşmak ısdedım kımseye zorla guncellemeyınde dıyemem sadece onerımı soyledım
Bende tartışma olsun diye yazmadım bilgi olsun diye yazdım ve sonuç haklı olduğumu gösterdi başlığın yüklemeyin değil yüklenmelimi olsaydı ve görüş belirseydin daha uygun olurdu sanırım saygılar.

ışık_22

ışık_22

Üye
navifirmde var hatta navifirmden indirdim jafla kurdum tele oviden yeniden güncelle yaptım şu an bi sıkıntı yok sürükleme tuş kilidi ile web çok güzel ben memnunum sonuçta v 60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt