5800 Buda V60'da Çıktı Herhalde!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
5800 Buda V60'da Çıktı Herhalde!!!
Arkadaşlar v60 güncelledim tle ve belleğe format attım eski uygulamalarımı yükledim tel res atıyo ya bazen kullanan bilir.Res atarken yeniden başlamadı ekran beyaz kaldı öylece>Kapama tuşuna bastım tel normal kapandı. >Şuan bataryayı çıkarıyorum takıyorum tel de hiç bir belirti yok ama çalışıyor yani yanmadı> önceden de tel nokıa yazısı kalmıştı kapanırken kapama tuşuna bastım bozuldu sanmıştı bugün denedim tel normalce açıldı.Bundan nasıl kurtulacağım tel şu an açılmıyor ne yapmalıyım yani tel takılı kaldı ama ekran siyah.Batarya çıkarıyom aynı yine açılmıyor JAF denedim boot vcermiyor tel

• Beğen
Tepkiler: ayavuz25

kcsoft

kcsoft

Üye
v60 sorun yok şuan eski programlar dediğin neler ?

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
V52'deki kullandığım tümünü aynen yükledim işte.Asıl soru ben bu teli nasıl açacam??

• Beğen
kcsoft

kcsoft

Üye
kapalıyken flash atmayı dene bazıları kapalı iken flash atılmaz diyor benim telde açılmıyordu hiç kapalı bir şekilde flash attım yükledim başarılı bir şekilde

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
nasıl oldu işte o jafla atarken açma düğmesine basman grk ben basınca tel takıldığından olmuyor.Yani normaltel elimde açmaya basıom tel takıldığından bir belirti yokkk.Batarya çıkar tak yapıom aynı şey yine

• Beğen
vuraldnz

vuraldnz

Üye
hafıza kartını cıkarıp denermısın

kcsoft

kcsoft

Üye
kardeşim yöntemler işe yaramadıysa bence fazla kurcalama bildiğin tanıdık telefoncu varsa götür

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye yolladım aga 15 gün sonra gelir büyük bir sorun yok ztn.

• Beğen

umttplc

Üye
abi işcep çalışmıyo daha doğrusu yüklemiyo...

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
sen ne dion bu konu başka

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt