Nokia C6-01 mi? Samsung Galaxy Gio mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 mi? Samsung Galaxy Gio mu?
Sayın kullanıcılar ve telefon uzmanı arkadaşlarım. Ben bikaç haftaya kadar C6-01 almayı düşünürdüm fakat beynimi yıkadılar.Devir Android devri dediler. Android sistemi ile tanıştım. Gerçekten güzel bir işletim sistemi, uygulamaları symbianı aratmıyor. Skyfire olsun, Opera, Tv programı filan baya geniş bir uygulama kitlesi var. Ama yine de şüpheliyim, nokia kadar kullanışlı mı, görselliği, kullanışı, Fonksiyonu vs. nasıldır. Uygulama genişliği tercih etmeme deymez mi sizce. Bilginize ihtiyacım var, bi yardım ediverin.. Teşekkürler

Lenneth

Üye
Beğendiyseniz nesinden şüphelisiniz ki ? :)

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Beğendim fakat C6-01 'e tercih ettiğime deyecek mi acaba. Ondan şüpheliyim

valent

valent

Üye
Kardeş gio ya hiç girme derim ekran kalitesi olsun kamerası olsun şarj süresi olsun beş para etmez galaxy ace desen neysede gio alma c6-01 hertürlü ağır basar tabi tasarımına aldandıysan keyif senin kardeş.

Uruloki

Uruloki

Üye
c6-01 diyorum ve 900 tl altı android cihaz önermiyorum daha hd video oynatamıyor oyunları düzgün mü açacak

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş tasarımın önemi yok. özellik bakımından seçiyorum telefonları. Evet ace güzel ama pahalı gio daha ucuz

valent

valent

Üye
Bak kafanı karıştırmak istemem ama ikisini teraziye koyunca inan bana c6 fazlasıyla ağır basıyor kardeşim.Benim 17 yaşında bir kardeşim var bana sormadan iş yapmış gidip kendine gio almış ben buna dayanarak sana anlatıyorum 2 hafta kullanmadı bile geldi yanıma abi şunu satalım üzerine koyup bana birşey alalım sen daha iyi bilirsin dedi.Gittik c6-01 aldım biradere.Şimdi çok memnun inan bana gio yu elime aldım türkcell t20 den farkı yok işlemci hızı 800 mhz menü geçişleri internet tarayıcısı falan hızlı işlemci iyi ama onun haricinde boş.

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
evet tahmin ediyorum öle bişey olduğunu, ama benim bir telefonda kullanacaklarım; gps, wirelles, internete çok önem veririm ve ara sıra da kamera. bunlar dışında ek uygulamalar yükleyerek fonksiyonunu artırırım filan yani. Mesela tv , güzel oyunlar, navigasyon programı, filan

valent

valent

Üye
Ee kardeş o zaman c6-01 diyorum ihtiyacın olan herşey onda kamera oyun uygulama wifi oyunları tft ekranda oynayarak pikselleri saymakmı istersin yada amoled ekranda canlı bir şekilde oynamakmı istersin seçim senin

mesut1979

Üye
slm,arkadas gözünü seveyim c06-01 ile samsung gio yu birmi tutuyorsun benim gözümde gio is yapmaz ekran kalitesi on para etmez nokianinkisi ayna demektir yaninda acik tavsiyem nokia dir.

valent

valent

Üye
slm,arkadas gözünü seveyim c06-01 ile samsung gio yu birmi tutuyorsun benim gözümde gio is yapmaz ekran kalitesi on para etmez nokianinkisi ayna demektir yaninda acik tavsiyem nokia dir.
Katılıyorum arkadaşım...

chakal58

chakal58

Üye
Android'de Flash desteği var diye her telefonun bunu rahatça kaldırabileceğini sanabiliyor bilmeyenler. Bu yanlışa düşmemenizi tavsiye ediyorum. Android telefon alınacaksa üst düzey telefonlar her zaman tercih edilmeli.

Nokia'yı işte bu yüzden seviyorum.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 al kardeşim paranın hakkını veriyor fazlasıyla hemde şarj sorunum vardı düzeldi çok şükür şu anda hiçbir sorunum yok şarjdan dün saat 6 da çıkardım bugunse saat 22 21 1 diş şarjı kaldı üstelik kulaklıkla müzik dinledim 1 2 saat hağla bitmedi :ehe

mesut1979

Üye
illaki androidli bir telefon istiyorsan samsung galaxy s serilerine bak onun disindaki samsungun androidli telefonlarina yanasma.

Artles

Artles

Üye
c6 01 bence androidli alcaksan htc veya samsung galaxy s serilerine bak çünkü çoğu oyunları kaldırmaz gio

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Android alcaksan 900 tl para vermen lazım ki iyi bir android alasın ama 600 vericem illa diyorsan C6-01 al gitsin bende var 2 gündür şarj etmedim tabi pcye bağlayınca oluyorda normal şarj etmedim pcde zaten 15 dk bağlı kaldı şarj 1 diş indi birde spb mobile shell açık düşün yanı hangisi :)

valent

valent

Üye
Nokia= fiyat düşük performans yüksek :oke:

Elektr0

Elektr0

Üye
ilk önce ben belirteyim de Ne iOScuyum Neandroidciyim nede Symbian..... benim işim hepsi...
Valla bende Gio var 2.3 güncellemeyi yaptım yasal olarak... HD olarak sana bişi sunmaz oyun mesela oynayamazsın HD oyunları... wifi sorunları çok oluyor dediler ( bende hiç olmadı Allah'a çok şükür ) internet hızı Wifi ile yeterli 800 Mhz işlemci adreno 200 grafik birimi 278-279MB Ram var...2.3 güncelleme telefona çok iyi geldi yaradı diyebilirim... kamera olarak 3 Mp ama özellik açısından iyi makro mod ve AutoFocus var hiç olmazsa dümdüz degil...(video çekimi iyi degil.) telefon'un kullanımı kolay erkan kapasitif zaten dik qwerty klavye ile bile alıştıkdan sonra süper oluyor..martekte sunulan uygulamalar rahat bir şekilde çalışıyor ( HD oyunlar hariç)
C6-01 ise oda amcamDa var erkan kaliteli güzel.. keske bunu kamera içinde söylesem ama dümdüz bir 8mp kamera var. Ah nokıa ah nerde Bu 'Carl Zeis' lens diyorum her zaman... kasa zaten taş gibi sağlam kibar bir makina..ama işte kullanmadıgım için fazlada bilmiyorum kullanımı kolay , internet tarayıcısı hakkında bilğim yok... qwerty klavyesini begenmedim Pc deki gibi bir tasarım yok harfler altalta... ama sen beğenebilirsin bilemem...anna ve belle güncellemeleri ilede çok ilerde güzel bir cihaz olur... karar senin kendine sor ama benim için şu özellik önemli şu özellik gereksizz...sonuçta alacagın cihazı bu forumda senden başka kullanan olmayacak...

pRime.

pRime.

Üye
yok kardeş tasarımın önemi yok. özellik bakımından seçiyorum telefonları. Evet ace güzel ama pahalı gio daha ucuz
Özellik olarak emin ol ace'den ve gio'dan fazlası var c6-01'in. Fiyatına her özelliği veren bir telefon, tavsiye ederim. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...