elbette silincek.. iyi yazılım yüklemek istiyorsan yazılımı yükleyince tel ''0'' gibi olması gerekbelle bellenerde nezaman gelcek 26 ekimde çıkcakmı acep
annayı yukledıgımde butun uygulamalarım sılnmıştı belleye geçtiğimdede aynısı olcakmı acaba

kardeş dalgamı geçiyorsun senden bir önceki mesajı okusan yeter...nasıl alıcaz bunuhadı alalım
birşey değil arkadaşım ayrı bir renk işte zevkler ve renkler tartışılamaz....entresan bişeymiş gerçekten ama ben bellenin daha güzel olcağını bekliyorm ve böyle şeylere para yatırmak pek aklıma yatan bir olay değil. zevk meselesi tabi yinede bi fark kattığı ortada teşekürler dostum eyw
sonuçta arkadaş programın tanıtımını yapıyor ne var bunda?? ne isterseniz onu anlayın başlıktan. dalga geçmene gerek yok.. güzel bir program gayet ve arkadaş video ile tanıtım yapmış.. programı paylaşmıyor diye çemkirmeyin hemen.. çok meraklıysanız program için basın parayı alın.. herşeyi beleşe beklemeyin.. beleşe anons ettirebileceksen ettir bali anons belediyeden..Neyi paylaşmışsın arkadaşım.Sbp videosu deseydin.Millette aldında ini paylaşşıyorsun programı paylaşıyorsun anlıyor.Hayırlı olsun.Belediyedende anons ettirelim.
orası öyle.. bende aldım duryor öyle.. belle yi yükleyince tele bunu yüklemedim.. ama şunu söyliyim eğer bellede pili % li gösteren olay olmazsa belle olsa dahi telde bunu yüklerim.. hem pil yüzdesini doğru gösteriyor hemde hava durumu bölümüde baya iyiBen belleye geçtikten sonra hiç ihtiyaç duymadım
eksikleride var, fazlalıklarıda var bu programın.. sadece güncelleme lazım acil 
Aynen katılıyorum arkadaşım ama kafama şöyle birşey takılıyor açıkçası nokia arayüzü(belle) bukadar şık ve animasyon+3d olayına girmeyecek o zaman ne olacak hatta bu adamlar birde dört dörtlük bir güncelleme yaparlarsaorası öyle.. bende aldım duryor öyle.. belle yi yükleyince tele bunu yüklemedim.. ama şunu söyliyim eğer bellede pili % li gösteren olay olmazsa belle olsa dahi telde bunu yüklerim.. hem pil yüzdesini doğru gösteriyor hemde hava durumu bölümüde baya iyieksikleride var, fazlalıklarıda var bu programın.. sadece güncelleme lazım acil
![]()
o zaman tüm telefonlar için düşündürücü olacak çünkü bu firma tüm telefon firmalarına arayüz yazan ciddi bir firma ilerde birilerinin safına geçerse bence o firma ihya olur.link nerde