SBP SHELL 3D 1.1 aldım sizlerle paylaşıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

matchlessss

matchlessss

Üye
belle belle :D nerde nezaman gelcek 26 ekimde çıkcakmı acep :) annayı yukledıgımde butun uygulamalarım sılnmıştı belleye geçtiğimdede aynısı olcakmı acaba

n000k

n000k

Üye
belle belle :D nerde nezaman gelcek 26 ekimde çıkcakmı acep :) annayı yukledıgımde butun uygulamalarım sılnmıştı belleye geçtiğimdede aynısı olcakmı acaba
elbette silincek.. iyi yazılım yüklemek istiyorsan yazılımı yükleyince tel ''0'' gibi olması gerek :)

matchlessss

matchlessss

Üye
ainen ama silinmese keşke :D

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
entresan bişeymiş gerçekten ama ben bellenin daha güzel olcağını bekliyorm ve böyle şeylere para yatırmak pek aklıma yatan bir olay değil. zevk meselesi tabi yinede bi fark kattığı ortada teşekürler dostum eyw

01kubi

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
entresan bişeymiş gerçekten ama ben bellenin daha güzel olcağını bekliyorm ve böyle şeylere para yatırmak pek aklıma yatan bir olay değil. zevk meselesi tabi yinede bi fark kattığı ortada teşekürler dostum eyw
birşey değil arkadaşım ayrı bir renk işte zevkler ve renkler tartışılamaz....

• Beğen
Tepkiler: n000k

zelimhan

Üye
Neyi paylaşmışsın arkadaşım.Sbp videosu deseydin.Millette aldında ******ini paylaşşıyorsun programı paylaşıyorsun anlıyor.Hayırlı olsun.Belediyedende anons ettirelim.

n000k

n000k

Üye
Neyi paylaşmışsın arkadaşım.Sbp videosu deseydin.Millette aldında ini paylaşşıyorsun programı paylaşıyorsun anlıyor.Hayırlı olsun.Belediyedende anons ettirelim.
sonuçta arkadaş programın tanıtımını yapıyor ne var bunda?? ne isterseniz onu anlayın başlıktan. dalga geçmene gerek yok.. güzel bir program gayet ve arkadaş video ile tanıtım yapmış.. programı paylaşmıyor diye çemkirmeyin hemen.. çok meraklıysanız program için basın parayı alın.. herşeyi beleşe beklemeyin.. beleşe anons ettirebileceksen ettir bali anons belediyeden..

01kubi

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hani başlıkta aldım diyorum zaten amacın bir yerlere hava atmak filan değil yani nacizhane yabancı sitelerden bu programı parça parça videosunu seyrettik durduk bende kendi kendime aldım bari arkadaşlarımla paylaşayım dedim sen dalga geçip onons filan diyorsun ayıp oluyor seviyemizi koruyalım lütfen.

• Beğen

ikaratilki

Üye
etkilendim ve aldım :))

serinaga

serinaga

Üye
Bu gidişle Yakında Bende ALACAM Yahuu !

TheMadness

TheMadness

Üye
aldım güzel ama eksiği çok güncellemesini bekleyeceğim

----------Eklendi @ 00:04:45 ---------- Yazıldı @ 00:03:55 ----------

Alan alana :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben belleye geçtikten sonra hiç ihtiyaç duymadım

• Beğen
n000k

n000k

Üye
Ben belleye geçtikten sonra hiç ihtiyaç duymadım
orası öyle.. bende aldım duryor öyle.. belle yi yükleyince tele bunu yüklemedim.. ama şunu söyliyim eğer bellede pili % li gösteren olay olmazsa belle olsa dahi telde bunu yüklerim.. hem pil yüzdesini doğru gösteriyor hemde hava durumu bölümüde baya iyi :oke: eksikleride var, fazlalıklarıda var bu programın.. sadece güncelleme lazım acil :good:

01kubi

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
orası öyle.. bende aldım duryor öyle.. belle yi yükleyince tele bunu yüklemedim.. ama şunu söyliyim eğer bellede pili % li gösteren olay olmazsa belle olsa dahi telde bunu yüklerim.. hem pil yüzdesini doğru gösteriyor hemde hava durumu bölümüde baya iyi :oke: eksikleride var, fazlalıklarıda var bu programın.. sadece güncelleme lazım acil :good:
Aynen katılıyorum arkadaşım ama kafama şöyle birşey takılıyor açıkçası nokia arayüzü(belle) bukadar şık ve animasyon+3d olayına girmeyecek o zaman ne olacak hatta bu adamlar birde dört dörtlük bir güncelleme yaparlarsa :oke: o zaman tüm telefonlar için düşündürücü olacak çünkü bu firma tüm telefon firmalarına arayüz yazan ciddi bir firma ilerde birilerinin safına geçerse bence o firma ihya olur.

01kubi

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
Alıp güncelleme yapan arkadaşım varmı?

ofspor

Üye
hanı nerde program kardeşim

polluxea♪

polluxea♪

Üye
belle varken pek ihtiyac oldugunu düşünmüyorum..ama güncelleme yapılırsa alınabilir tabii :oke:

calypso16

calypso16

Üye
link nerde

Üst Alt