Allah kavuştursun kardeş memleket sevilmezmi.hocam süper anlatım eline sağlık gurbetteyim orda ADANA yı görüncede ayrı bi mutlu oldum![]()
Aynı sorun bendede var çözümünü bilemedim kardeş inşallah güncellemeyle düzeltirler yarım yamalak ingilizcemle yazdım sorunu. Sürekli gelişecek bir program dediler en kısa zamanda döneceklermiş.Haber ettiklerinde foruma yazarım iyi forumlar...kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bende aldım kullandım ancak ana ekrana rehber kısayolları ekleyip açmaya çalışınca yetersiz hafıza uyarısı verip kısayolu açmıyor. sizde de aynı sıkıntı var mı? çözümü nedir?
Ben bişey farketmedim doğrusu...şarjı çok etkiliyormu peki
Valla kardeşim yıllardır bende kıl oluyorum bu meseleye. Ama adamlar haklılar ya kuyruk acıları var.Sen zamanında İtalyaya kadar girersen adamlarda seni unutmazlar değilmi amabunun türkçesi çıkmayacak mı ya o kadar işe yaramaz dile çevrilmiş ki türkçeyi göremeyince onların arasında adlarının anmadan geçemiyorum

teşekkür ederim ama bence programın çok eksiği var ve acil hem de çok acil bir güncellemeye ihtiyacı var. arayüz harika ama sırf eksikleri yüzünden satın aldığım halde kullanmıyor, güncellemeyi bekliyorum. şu an için belle daha stabil çalışıyor bence.Allah kavuştursun kardeş memleket sevilmezmi.
----------Eklendi @ 20:10:42 ---------- Yazıldı @ 20:07:29 ----------
Aynı sorun bendede var çözümünü bilemedim kardeş inşallah güncellemeyle düzeltirler yarım yamalak ingilizcemle yazdım sorunu. Sürekli gelişecek bir program dediler en kısa zamanda döneceklermiş.Haber ettiklerinde foruma yazarım iyi forumlar...
Kardeşim haklısın ama sonuçta belleyide kullanıyor program birçok telefonda olmayan özellikleri barındırıyor + belle arayüzünüde nispeten kullanıyor ben bir sıkıntı çekmiyorum inan.Ama güncelleme konusunda haklısın bekleyeceğiz sonuçta nokia zor çıkarıp bekliyoruz bu kolay çıkarıyor en azından eksikleri bekleyeceğizteşekkür ederim ama bence programın çok eksiği var ve acil hem de çok acil bir güncellemeye ihtiyacı var. arayüz harika ama sırf eksikleri yüzünden satın aldığım halde kullanmıyor, güncellemeyi bekliyorum. şu an için belle daha stabil çalışıyor bence.

doğru söze ne denir.Kardeşim haklısın ama sonuçta belleyide kullanıyor program birçok telefonda olmayan özellikleri barındırıyor + belle arayüzünüde nispeten kullanıyor ben bir sıkıntı çekmiyorum inan.Ama güncelleme konusunda haklısın bekleyeceğiz sonuçta nokia zor çıkarıp bekliyoruz bu kolay çıkarıyor en azından eksikleri bekleyeceğiz![]()

beğendiğinize memnun oldum.çok güzel olmuş, teşekkürler
Arkadaşım yukarda yazdığım linke tıkla ve devam et sonra kredi kart nr. filan verecek indireceksin bu kadar.güzel de bunu nasıl indirecez