SBP SHELL 3D 1.1 aldım sizlerle paylaşıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
15 dolarda çok pahalı yha

01kubi

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
hocam süper anlatım eline sağlık gurbetteyim orda ADANA yı görüncede ayrı bi mutlu oldum :)
Allah kavuştursun kardeş memleket sevilmezmi.

----------Eklendi @ 20:10:42 ---------- Yazıldı @ 20:07:29 ----------

kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bende aldım kullandım ancak ana ekrana rehber kısayolları ekleyip açmaya çalışınca yetersiz hafıza uyarısı verip kısayolu açmıyor. sizde de aynı sıkıntı var mı? çözümü nedir?
Aynı sorun bendede var çözümünü bilemedim kardeş inşallah güncellemeyle düzeltirler yarım yamalak ingilizcemle yazdım sorunu. Sürekli gelişecek bir program dediler en kısa zamanda döneceklermiş.Haber ettiklerinde foruma yazarım iyi forumlar...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
gayet güzel almayı düşünüyorum

ahoscl

Üye
şarjı çok etkiliyormu peki

meletim

meletim

Üye
bunun türkçesi çıkmayacak mı ya o kadar işe yaramaz dile çevrilmiş ki türkçeyi göremeyince onların arasında adlarının anmadan geçemiyorum

01kubi

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
şarjı çok etkiliyormu peki
Ben bişey farketmedim doğrusu...

----------Eklendi @ 00:09:27 ---------- Yazıldı @ 00:05:57 ----------

bunun türkçesi çıkmayacak mı ya o kadar işe yaramaz dile çevrilmiş ki türkçeyi göremeyince onların arasında adlarının anmadan geçemiyorum
Valla kardeşim yıllardır bende kıl oluyorum bu meseleye. Ama adamlar haklılar ya kuyruk acıları var.Sen zamanında İtalyaya kadar girersen adamlarda seni unutmazlar değilmi ama:)

meletim

meletim

Üye
en sonunda her tarafı türkçe yapalım da onlarda bizde rahatlayalım :) ...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

esatgelmedi

Üye
Allah kavuştursun kardeş memleket sevilmezmi.

----------Eklendi @ 20:10:42 ---------- Yazıldı @ 20:07:29 ----------

Aynı sorun bendede var çözümünü bilemedim kardeş inşallah güncellemeyle düzeltirler yarım yamalak ingilizcemle yazdım sorunu. Sürekli gelişecek bir program dediler en kısa zamanda döneceklermiş.Haber ettiklerinde foruma yazarım iyi forumlar...
teşekkür ederim ama bence programın çok eksiği var ve acil hem de çok acil bir güncellemeye ihtiyacı var. arayüz harika ama sırf eksikleri yüzünden satın aldığım halde kullanmıyor, güncellemeyi bekliyorum. şu an için belle daha stabil çalışıyor bence.

01kubi

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ama bence programın çok eksiği var ve acil hem de çok acil bir güncellemeye ihtiyacı var. arayüz harika ama sırf eksikleri yüzünden satın aldığım halde kullanmıyor, güncellemeyi bekliyorum. şu an için belle daha stabil çalışıyor bence.
Kardeşim haklısın ama sonuçta belleyide kullanıyor program birçok telefonda olmayan özellikleri barındırıyor + belle arayüzünüde nispeten kullanıyor ben bir sıkıntı çekmiyorum inan.Ama güncelleme konusunda haklısın bekleyeceğiz sonuçta nokia zor çıkarıp bekliyoruz bu kolay çıkarıyor en azından eksikleri bekleyeceğiz :)

yilmazumut

yilmazumut

Üye
evet arkadaşlar bende spb kervanına satın alrak katıldım =)

esatgelmedi

Üye
Kardeşim haklısın ama sonuçta belleyide kullanıyor program birçok telefonda olmayan özellikleri barındırıyor + belle arayüzünüde nispeten kullanıyor ben bir sıkıntı çekmiyorum inan.Ama güncelleme konusunda haklısın bekleyeceğiz sonuçta nokia zor çıkarıp bekliyoruz bu kolay çıkarıyor en azından eksikleri bekleyeceğiz :)
doğru söze ne denir.:oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
çok güzel olmuş, teşekkürler

osmanaysegul

Üye
arkadaşım ben bulamadım nerden indirecem tşk

01kubi

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
sağ üstte SPB Product Discount a-mail yazıyorsun devam et bilgilerini giriyorsun bu kadar verilen ******i bir yere yazın bu kadar...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
15$ etcek bi uygulama değil bence...kırılmışı cıkana kadar belle hayli hayli yeter ki belle daha güzel...inceleme için tesekkürler:oke:

Zekeriyya_53

Üye
güzel de bunu nasıl indirecez

matchlessss

matchlessss

Üye
nasıl alıcaz bunu :) hadı alalım

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
sıkın dişinizi belle gelecek :nono: Bizde Güneşi Göreceğiz ve bu program bize basit gelecek

Üst Alt