Bada os 2.0 ve Biz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Bada os 2.0 ve Biz!
Arkadaşlar merhaba.Şimdi sizinle bir konu hakkında konuşacağız.Bildiğiniz gibi ( bilmeyen yoktur herhalde :D) Bada os 2.0 uzun zaman önce duyuruldu.Fakat bu uzun süre içinde hala bize bu bada os 2.0 sunulmadı.Betalarla hep oyaladılar.Fakat hiç bu sürede ne yaptıklarını düşündünüz mü?Düşünmeseniz bile SKaptan adlı arkadaşım bizi bilgilendirdi bu yönden ona çok çok teşekkür ediyorum.Her neyse bu uzun süre içinde neredeyse birçok yenilik gördük öyle değil mi?
Hatırlarsanız Live wallpaper konusunda umutlarımız vardı fakat suya düştü.Oysa ki çok çok daha iyi bir özellik bizimle olacak Skaptan sağolsun :) [video=youtube;Pv7yXeWJg5A]http://www.youtube.com/watch?v=Pv7yXeWJg5A&feature=player_embedded[/video] Herneyse söyleyeceklerim bu kadar.Kısaca anlatmam gerekirse bekledikçe bada daha da güzelleşiyor bunu unutmayın :)

cbalim

Üye
muz olayına bayıldım ya:)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
live wallpaper olayını aşmışlar resmen hele o ağaç gövdesi olayının şıklığı çok iyi ancak önemli olan bu bizim telefonlarımızda da olacak mı ?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar merhaba.Şimdi sizinle bir konu hakkında konuşacağız.Bildiğiniz gibi ( bilmeyen yoktur herhalde :D) Bada os 2.0 uzun zaman önce duyuruldu.Fakat bu uzun süre içinde hala bize bu bada os 2.0 sunulmadı.Betalarla hep oyaladılar.Fakat hiç bu sürede ne yaptıklarını düşündünüz mü?Düşünmeseniz bile SKaptan adlı arkadaşım bizi bilgilendirdi bu yönden ona çok çok teşekkür ediyorum.Her neyse bu uzun süre içinde neredeyse birçok yenilik gördük öyle değil mi?
Hatırlarsanız Live wallpaper konusunda umutlarımız vardı fakat suya düştü.Oysa ki çok çok daha iyi bir özellik bizimle olacak Skaptan sağolsun :) [video=youtube;Pv7yXeWJg5A]http://www.youtube.com/watch?v=Pv7yXeWJg5A&feature=player_embedded[/video] Herneyse söyleyeceklerim bu kadar.Kısaca anlatmam gerekirse bekledikçe bada daha da güzelleşiyor bunu unutmayın :)

rica edrim kardeşim nedemek herzaman sizlerleyim

fullwar

fullwar

Üye
Bilmiyorum hala bu iş çakma gibi geliyor. Neden acaba? Samsung denilen garip arkadaşın bize güven sorunu yaşatmasımı? Olabilir. Bada 2 final gelene kadar her zaman temkinli olmakta fayda var. Samsung bu ne yapacağı belli olmaz.

a.b.d.

Üye
samsung muzu bırak ekranda hıyar bile soydursa hiç işim olmaz baday la

yaşasın söylemleriye uyuşan üreticiler taklitcilikten uzak duran üreticiler tabiki samsung asla böyle biri olmayacak

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
artık samsung firmasına ne güvenim kaldı ne de bi beklentim eğer android işletim sistemide sadece samsung destekli olsaydı bugün galaxy modellerini kullananlarda bada kullanıcıları gibi isyanda olurdu eski bir badalı olarak symbiandan ne kadar çok nefret ettiysem badadan da aynı şekilde soğudum işleri güçleri müşteriyi oyalamak ne diyeyim badalı arkadaşlara sabır diliyorum

fullwar

fullwar

Üye
artık samsung firmasına ne güvenim kaldı ne de bi beklentim eğer android işletim sistemide sadece samsung destekli olsaydı bugün galaxy modellerini kullananlarda bada kullanıcıları gibi isyanda olurdu eski bir badalı olarak symbiandan ne kadar çok nefret ettiysem badadan da aynı şekilde soğudum işleri güçleri müşteriyi oyalamak ne diyeyim badalı arkadaşlara sabır diliyorum

Glaxy Nexus (Android 4 Icecream Sandwich) ve İphone 4s (IOS 5)'i gördükten sonra Bada biraz yavan kalıyor.

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Göreceksiniz 1 sene sonra Bada'nın ne kadar değiştiğini...Sadece 1 sene bekleyin diyorum.

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
boş boş konusuyorsunuz yaa bada bada diye tutturuyorsunuz haLa ..
arkadaşımmm neyın pesındesın badayı övüyorsunda sana bada maaş mı veriyor anLamıyorum forumda var boyLe 2-3 tip
ya siz cok biLiyorsunuz ya biz saLagiz.
o kadar artistLik yapan vardi bana hadi cevap versın
'' - KaynakLarimiz sagLam ekimde bada 2.0 geLıyor dedınız kasım oLacak eee nerde bunLarı dıyenLer ? :)
sessizce okuyor bu yorumu
bada'dan adam oLmaz.
android ios devam
su begenmedıgımız symbian biLe daha hızLi cıkarıyor yenı surumLerını
ne komik yaa !!

a.b.d.

Üye
Waveleri satın biradaha samsung almayın galaksy benim en son samsungum birhada samsung ışınlama makinesi çıkarsın yine almam

By_KeReMM

Üye

samfirmware yazmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt