bada 2 nin bu özelliğini cok seveceksiniz Bada 2.0 ve Muhteşem Özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bada 2 nin bu özelliğini cok seveceksiniz Bada 2.0 ve Muhteşem Özelliği

Arkadaşlar Bu haber sizi biraz sevindirecek

1.Bada 2.0 Sunduğu bir özellikte LockScreen'dı.
2.Peki bu nasıl işe yarıyacak veya ne gibi bir değişiklik olacak.
3.Live Wallpapers gibimi olacak.
4.Bu konular hakkında birtakım çalışmalar ve Testler başladı.
5.Kilit Ekranını istedğimiz gibi animasyonlar dokunarak açabileceğiz.
6.Masaüstü Ekranında hareketli Wallpapers koyabileceğiz.
7.Android Tarzı Kilit Kodu girebileceğiz.
8.Wave'i ivmeölçer şeklinde hareket ettirdiğinizde Wallpaperin nasıl gidip geldiğine dikkat edin.
9.Bu konuda aşağıdaki videoyu iyi inceleyin ve ne kadar harika birşey olduğuna bakın.

Ve kendimize soralım acaba beklemeye değecek mi?
Tema ve Gelişimi

skaptan : yukarıda yazılanlar bana ait değildir :) :) :)

[video=youtube;Pv7yXeWJg5A]http://www.youtube.com/watch?v=Pv7yXeWJg5A&feature=player_embedded[/video]

bu arada yoğun istek üzerine gidip kiesi kafasına sıkmışlar :):)

kies mezar taşına sam dan tepki olarak bada 2 de live wallpaper in olacagını duyurdu :)

hayırlı olsun skaptan farkı ilk burada :)

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash

murat5889

Üye
Arkadaşlar Bu haber sizi biraz sevindirecek 1.Bada 2.0 Sunduğu bir özellikte LockScreen'dı. 2.Peki bu nasıl işe yarıyacak veya ne gibi bir değişiklik olacak. 3.Live Wallpapers gibimi olacak. 4.Bu konular hakkında birtakım çalışmalar ve Testler başladı. 5.Kilit Ekranını istedğimiz gibi animasyonlar dokunarak açabileceğiz. 6.Masaüstü Ekranında hareketli Wallpapers koyabileceğiz. 7.Android Tarzı Kilit Kodu girebileceğiz. 8.Wave'i ivmeölçer şeklinde hareket ettirdiğinizde Wallpaperin nasıl gidip geldiğine dikkat edin. 9.Bu konuda aşağıdaki videoyu iyi inceleyin ve ne kadar harika birşey olduğuna bakın. Ve kendimize soralım acaba beklemeye değecek mi? Tema ve Gelişimi [video=youtube;Pv7yXeWJg5A]http://www.youtube.com/watch?v=Pv7yXeWJg5A[/video] alıntı
skaptan kardes sanirim linkte bi problem var...

miown

Üye
Skaptan müthiş birşey bu, sabırsızlandırdın yine :)

erem.qns

erem.qns

Üye
Yine skaptan farkı :)

fullwar

fullwar

Üye
Yakında Samsung bile yenilikleri senin konulardan takip edecek. Aaaa! Bak Bada 2'de buda varmış bizim bile haberimiz yoktu diye... :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yine skaptan farkı :)

eyvallah kardeşim

----------Eklendi @ 12:23:57 ---------- Yazıldı @ 12:22:05 ----------

Yakında Samsung bile yenilikleri senin konulardan takip edecek. Aaaa! Bak Bada 2'de buda varmış bizim bile haberimiz yoktu diye... :)

:) güldürme beni araştırıyorum sadece benim işim bu hem para kazanmak hem araştırmak işimle alakası olan konular bunlar ama işimi acıklamayayım :)

ceycey111

ceycey111

Üye
Bada 2 Live wallpaper ı desteklicek dior

fullwar

fullwar

Üye
Ne demek işimi açıklamam. Gizli örgüt falanmısınız? :) Amacınız nedir? :) Bu bilgileri nereden ele geçiriyorsun? Öt bakalım. :D

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne demek işimi açıklamam. Gizli örgüt falanmısınız? :) Amacınız nedir? :) Bu bilgileri nereden ele geçiriyorsun? Öt bakalım. :D

:) bu komikti gercekten :)

neyse live olayına ne diyorsun konuya yeni şeyler ekledim

fullwar

fullwar

Üye
Pek beklemiyordum live wallpaper olayını fakat herzaman Samsung'un birkaç sürpriz yapacağını söyledim. Buna Flash performansıda dahil. Hiçbir firma Betada tüm özelliklerini sunmaz. Lockscreen olayı beni benden aldı. Umarım Android'teki gibi (customise 2.0 mıydı neydi adı) bir programla yapılmayıp kendi özelliğidir.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pek beklemiyordum live wallpaper olayını fakat herzaman Samsung'un birkaç sürpriz yapacağını söyledim. Buna Flash performansıda dahil. Hiçbir firma Betada tüm özelliklerini sunmaz. Lockscreen olayı beni benden aldı. Umarım Android'teki gibi (customise 2.0 mıydı neydi adı) bir programla yapılmayıp kendi özelliğidir.

aslında aklıma gelmedi degil program işi degildir umarım entegre bir uygulamadır

miown

Üye

ben de tahmin ediyorum hep ufak tefek sürprizler, daha önce bir mesajımda da dedim hatta, rakiplerinden gizlemek isterler son ana kadar :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
hadi bakalım hayırlısı badalıların yüzünü güldürür inşallah final sürümü