Bada 2.0ın Çıkışı Aralığa Kalmış Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0ın Çıkışı Aralığa Kalmış Olabilir
Evet arkadaşlar aralığa kalmış olabilir ki büyük ihtimalle öyle çünkü daha wave 3 çıkmadan bada 2 yi bekliyoruz.

bada ukrayna konferansı bitmiştir.
  • live wallpaper bada 2 de geliyor
  • flash ile ilgili sıkıntı olmayacak konferansta baktığım wave 3 de flash 11 yüklüydü,bada 2 güncellemesi ile herkes istediği sitede video izleyebilir
  • resmi bada 2.0 polaris office ve deskclock yüklü(polaris döküman programı),deskclock farklı kişileştirilebilir menü programı ister kendi resminizi atın ,ister hava durumu ayarlayın ,farklı bir canlı ekran programı
  • resmi bada 2 de radyo ve ses kaydı ve birçok programın arayüzü değişicek
  • hıza gelince bada 1.2 de ki kaydırma hızı gibi ve sistemde uygulama açınca harcanan cpu azaltılmış
  • telefonu kalibre etmek için ayarlara kalibrasyon ayarlayıcı geliyor
  • screen saver geliyor fakat benim gördüğüm kadarıyla originalde sadece saat var yukarı ve aşağı hareket edebilen bir saat
  • bazı wave 3 lerin sağ tarafındaki kilit tuşu bozuk dikkatimi çekti o yüzden alırsanız dikkatli olun
  • bada 2.0 türkiye resmi sürüm wave 3 ler satışa sunulmadan çıkmayacak konferansa gelen bada developer day takımından ammy isimli koreli bayan özellikle rusya ve ukraynaya koreden geldiği için ona sordum eğer kaynağı merak edenler olursa,onun dışında samsung elektronik ukrayna sorumlusu birçok mühendisle bu konuyu konuştum ,aralık ayında wave 3 ün doğu avrupa da olacağını ay içinde ya da sonunda diğer wavelerede geleceğini söyledi ,tarih sorduğumda kesin tarihini öğrenmek için erken dedi.çünkü önümüzde 2 ay var dedi
  • bu arada bada 1.2 nin geleceği tarih te belli değildi ve bir sabah bada 1.2 geldi kiese
  • buradaki r&g mühendisleri dahi bada 2.0 yi bekliyor,ama söyledikleri şu bada 2.0 bu yıl çok fonksiyonlu ve kullanışlı olucak ,samsungun bunun için uğraştığını ve büyük yatırımlar yaptığını söyledi
  • bir kaç çekebildiğim fotoğraf ve ufak bir video gördüğüm bütün yeniliklerle ilgili
  • artı olarak wave 1 de wi fi direct denedim çok hızlı başladı göndermeye fakat gönderme başarılı olamadı uyarısı verdi,bağlantı sorunu olabilir,ya da wave beta olduğu için iyi kodlanmamış olabilir diye düşüyorum

bu arada wave 3 alacaklara telefon oldukça büyük arka kapak çok kolay açılıyor,yakında galaxy s 2 ile karşılaştırılırsa fark göremezsiniz,wave m ve young a gelince bada 2.o yi oldukça iyi kaldırıyor ,wave 3 kadar olmasada kaydırma hızı program açma hızı 1 -2 saniye gecikmeli,eski genç modellerin de aynı şekilde kaldıracağını düşüyorum

Kaynak

erem.qns

erem.qns

Üye
Samfrimware tweet atmıs. 2.0 önümüzde ki ay kies de die

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Valla Aralık olursa hiç şaşırmam. Bada ve samsung bu yani beklerim böyle bir şey.

kaan4554

Üye
Bari aralık 1'de olsa da artık beklemesek :)

bbounce

bbounce

Üye
evet bende okudum ayrıca wave ıı için android yayınlanmış galiba fazla ingilizcem yok ama :)

samsung 5830 için bende ilk 8530 okudum :aha: oldum ama yine hüsran kasımın sonlarına dogru elımızdedır uzatmazlarsa cunku onumuzdekı ayın bıtısıne zaman vermısler,hayırlısı bakalım nasıl olacak inşallah bekledıgımıze deger...

cellmanbash

cellmanbash

Üye
samsung 5830 için bende ilk 8530 okudum :aha: oldum ama yine hüsran kasımın sonlarına dogru elımızdedır uzatmazlarsa cunku onumuzdekı ayın bıtısıne zaman vermısler,hayırlısı bakalım nasıl olacak inşallah bekledıgımıze deger...
evet öyleymiş şimdi gördüm :)

By_KeReMM

Üye
kieste günlleme yaparken uçarsa tel kull.hatası mı oluyor.

mevlutcan

Üye
hayır, gönül rahatlığıyla servise verebilirsin.

----------Eklendi @ 21:53:02 ---------- Yazıldı @ 21:50:22 ----------

bada 2.0 (vodafone edit) denedikten sonra; stabil ve hatasız çıksın da aralık ayında çıksın diyorum artık. çok güzel yenilikler var, biraz daha geliştirilirse ve bir de kararlı sürüm olacaksa şikayet etmeden aralığı beklerim.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
utanmadan 2012 ilk çeyreği demezlerse iyi

By_KeReMM

Üye

samfirmware yazmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt