5800 v60.003 güncelledikten sonra yapılması gerekenler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bir sey soracagim cfw yukluyken hard format atsak ofw geri mi geliyor?

honhon12

Üye
Bende yeni yükledim şimdi telefon acayip hızlandı tarayıcıda da biraz fark var gibi görünüş dışında :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: bilgixx
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Bide Şu Nokia C5-03 Gelse

honhon12

Üye

O hızlılık ilerde yerini yavaşlığa bırakır ;)
nedenini öğrenebilir miyim ? ayrıca hard format etmek gerekiyor mu illa sadece hafıza kartına attım format telefona hard format atmadım bilmediğim için bi yanlışlık çıkar diye korkuyorum :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Sonunda size de gelmiş :) Hayırlı olsun.

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 e geldi 5800 a geldi kaldı n8 onada geldimi güncelleme tmmdır :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Nokia nın yaptığı ayıptır yavv s60v5 li telefonlar düşük donanım özellikleri ve iğrenç yazılımına rağmen o kadar satıyor bir de hala o yazılıma ait telefonlar çıkartıyor sonra da doğru düzgün bir güncelleme hediye etmiyor keşke telefonu almadan 3-4 ay daha bekleseydim

berk2010_2

Üye
heleşükür :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
telefonıu guncelleyemedım guncelleme paketı telefonla uyumlu degıl dıyooo:ağlarım:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
millet şoktayım :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bende soktayım :@

izmitli1983

izmitli1983

Üye
ben güncelledim aynı sorun bende de vardı...önce hafıza kartına format sonra tele format attım sonrasında navifirm ile orjinal v52 dosyalarını indirdim tele phonex ile attım telefona ..tekrara hard format attım ve telden fw indirdim ilkinde güncellemedi ama gguncelleme yazısı cıktıgında kendiliğnden reset atıp ikinciye güncelledi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ben jafla attım ama phonix le hiç ugrasmadım bugune kadar ama yuklenmoyopo :@

rainman1907

Üye
hay sokayım böyle güncellemeye. Güncelleme iyidir yoksa niye yapsınlar modunda güncelledim telefonu. İngilizce oldu kaldım öyle. Şimdi Flaslama nedir nasıl yapılır bilmem. Hiç hacklemedim telefonu fabrika çıkışı nasılsa öyle duruyor telefon. Biraz okudum epey riskli filan demişler flashlama için. Bilmeyince bulaşmak istemedim.

Sonuç olarak ben bu telefonun dilini Türkçe nasıl yaparım. ?

Üst Alt