Xperia Neo Uygulama-Tema-Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
warhacker

warhacker

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo Uygulama-Tema-Oyun
Arkadaşlar mazur görün araştırdım ama telefonu dün aldığım için pek bilmiyorum. Forumda araştırdım ve bu telefon için başlık göremedim pek. özellikle hd oyun konu linkleri ve ondan da önemlisi nasıl yükleneceğinin anlatıldığı bi konu varmı? çünkü wifi falan olayı varmış galiba ne yapacağımı pek bilmiyorum ve benim gibi xperia kullanan arkadaşlarda bu sıkıntıyı yaşıyordur tahminen. Çok iyi olur oyun-program-tema kurulumunun anlatıldığı bi konu varsa :)

warhacker

warhacker

Üye
    Konu Sahibi
Gösterim Sayısı: 15 | Cevap Sayısı: 0

yardımcı olun arkadaşlar lütfen.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
android oyun bölümünde bununla ilgili konular var. Onları incele. :good:

warhacker

warhacker

Üye
    Konu Sahibi
android oyun bölümünde bununla ilgili konular var. Onları incele. :good:

inceledim ama nasıl oyun kurulacağını anlatan bir konu göremedim. Bi tane oyun indirdim mesela 250 mb. Dosyalarını falan data klasörüne attım apk dosyasını yükledim oyuna girdiğimde wifi ile internete bağlanmak istiyor bunu nasıl halledicem mesela ? bu tarz bi anlatım yapan konu yok yada ben göremedim bunun hakkında yardım istiyorum zaten sizlerden.

warhacker

warhacker

Üye
    Konu Sahibi
beyler bilen yokmu şu son sorunuma bi cevap verin gidicem söz :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
inceledim ama nasıl oyun kurulacağını anlatan bir konu göremedim. Bi tane oyun indirdim mesela 250 mb. Dosyalarını falan data klasörüne attım apk dosyasını yükledim oyuna girdiğimde wifi ile internete bağlanmak istiyor bunu nasıl halledicem mesela ? bu tarz bi anlatım yapan konu yok yada ben göremedim bunun hakkında yardım istiyorum zaten sizlerden.
internete bağlanmak istediğinde bağlan. :)

warhacker

warhacker

Üye
    Konu Sahibi
wifi yok hocam zaten o yüzden soruyorum ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt